2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Hibor gibi kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Hamileliğin sonuna kaar kullanacakmıyız ki? İğne felaket yakıyor

Hibor gibi kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Hamileliğin sonuna kaar kullanacakmıyız ki? İğne felaket yakıyor
Bende prendol yaptiriyorum her hafta çok yaglı ve çok canimı acıtıyo

Ben onu gün aşırı kullanıyordum canım. Bir doktor birak dedi bir doktor kullan dedi acısına dayanamayıp bıraktım. Hiboru da tüp bebek doktorum bırak dedi başka doktor hamileliğin sonuna kadar kullan dedi ne yapıcam ben de bilemiyorum başka bir doktora daha gidicem bakalım

Kan pıhtılaşması varsa bırakma canım.Bakalım başka bi doktor ne diyicek hakkında hayırlısı olsun

Kızlar napıyosunuz? Karnım gerildik sonra ağrılar artmaya başladı symmm normalmi bu ağrılar sence? Bebek büyüyor diye düşünüyorum ama twdirginde olmuyor değilim.
Bebek büyüdükçe oluyor canim evet bende de ozellikle aksamlari oluyor tedirgin olma hiç oğluşun büyüyor annesi

Hakkinda hayirlisi olsun canim... ayni marka mi yaptigin testler? Markadan markaya da farklilik olabiliyor çünkü .. korkma insallah seninledir bebişin. Guzel haberlerini de ver insallah bize

symmm nasılsın canım.En son kortizon tedavisi gördüğünü yazmıştın bebeğinde sende iysindir inşallah

Ben kullanıyorum canım geçen hafta kontrole gittiğimde belki 3. Ayda bırakabiliriz dedi kan pıhtılaşma testlerine özellikle bakılmadı ama trambolisit değerim biraz yüksek sınıra yakın bazen geçiyor nasıl yapacak bilmiyorum

Benim de yüksek çıkıyor canım. Hem bırakmak istiyorum hem korkuyorum Allah korusun bir şey olur diye

Hanımlar merhaba, sabahtan beri forumdaki başlıkları detaylı okudum, baya bilgi sahibi olmaya çalıştım. Sizlerin de baZı konularda fikrinizi almak istedim. İlk tüp bebek tedavimde bugün embriyolarımın 5. Günü, 32 yaşındayım, bir başarısız aşılamam var. pcos dışında bir problem gözükmedi. Hiç gebeliğim ve düşüğüm yok. Eşim ve ben genetik test yaptırmadık. Pgt hakkında drlar illa yaptırın demedi sadece bilgi verdi ama düşük yada gebelik oluşmazsa pişman olurum diye düşünüyorum yaptırmazsam ama maddi olarak da külfetli. Dün iyi kalitede 10 embriyom vardı. Pgt için embriyo başına 300 dolar dendi ve sanırım 3-4 tane göndermek daha mantıklıymış. Anladığım kadarıyla kromozomların tamamına sayı ve morfolojik olarak bakılıyor. Forumda gördüğüm nsg ise daha kapsamlı sanırım, 46 kromozomun tek tek incelenmesi. Bana yapılacak olan hangisi olacak bu durumda? konuyu detaylı bilmedğimden dr a sormamıştım. Sizce yaptırmalı mıyım, fikirleriniz nedir?

symmm nasılsın canım.En son kortizon tedavisi gördüğünü yazmıştın bebeğinde sende iysindir inşallah
Iyiyim canim teşekkürler biraktirdi dr um kortizonu cok kullanmadim ama şiştim resmen yalniz bebek iyi şükür kisa sureli kullandigim icin etkilenmedi... sen nasilsin canim? Bebis nasil?

Benim de yüksek çıkıyor canım. Hem bırakmak istiyorum hem korkuyorum Allah korusun bir şey olur diye
Bende o korku mevcut ablam biri 5 diğeri 3buçuk aylıkken bebeklerinin kalbi durdu gerçi şeker haslığından dolayı pıhtı oluşup bebekleri etkilemişti şimdi yemi doğum yaptı hamile kaldığında günden doğum yapana kadar kan sulandırıcı kullandı çok şükür erkende olsa sağsalim kucağına aldı bebeğini darısı bizim başımıza

Bu konu hakkında bilgi sahibi değilim yaptıran arkadaşlar varsa yazarlar muhakkak

Iyiyim canim teşekkürler biraktirdi dr um kortizonu cok kullanmadim ama şiştim resmen yalniz bebek iyi şükür kisa sureli kullandigim icin etkilenmedi... sen nasilsin canim? Bebis nasil?
Bebeğin iyi olsunda canım inşallah şişkinlik geçer.Bende grip oldum malesef o yüzden korkuyorum biraz inşallah bebişim etkilenmez

Benim de pgt yapıldı embriyo başı 500 dolar ödedik doktor yaşın sınırda istersen yaptır demişti bizde uygun gördük ikisi de iyi geldi şükür ama detayını pek bilmiyorum

Bebeğin iyi olsunda canım inşallah şişkinlik geçer.Bende grip oldum malesef o yüzden korkuyorum biraz inşallah bebişim etkilenmez
Canim korkma 10haftalikken bende olmuştum grip. Bagisikligimiz zayifladigi icin oluyor demisti dr. Uzun sürdü epey ama ilacsiz atlattim şükür. . Bol bol portakal suyu ic ... ilik balli süt de cok iyi geliyor... kendinede dikkat et ve sicak tut... cok gecmis olsun

Tamam saol canım tavsiyelerin için portakal suyu hiç içmiyorum ona da başlıyım inşallah işe yarar

Bebek büyüdükçe oluyor canim evet bende de ozellikle aksamlari oluyor tedirgin olma hiç oğluşun büyüyor annesi
Bide ev tsşıma faslımız çıktı şimdi. Kızkardeşim geliyor yardıma toplamak için, ben oturarak yapıyorum bişeyler. Korkuyorumda ama çok dikkatliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…