2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Bide ev tsşıma faslımız çıktı şimdi. Kızkardeşim geliyor yardıma toplamak için, ben oturarak yapıyorum bişeyler. Korkuyorumda ama çok dikkatliyim.
Ayyyyy cok zor ev taşıma basimdan defalarca gecti e birde hamilesin allah yardimcin olsusn cok dikkat et emi ...

Kızlar bebişimi gördüm gayet iymiş.Eli ayağı oluşmuş küçücüktü çok şeker yaa.Ben daha görmeden böyle seviyorum doğunca ne yapıcam bilmiyorum :-) 10 haftalık olmuş şükür.Bide doktor taylolhot diye suda eriyen bi şey var onu kullanabilirsin dedi grip için hamileler kullanıyomuş.Eczacıda hamileler kullanıyo dedi kullananınız var mı kullansam mı bilemedim

kızlar yardım 12. gün kan degerim 13.6 doktor ikiye katlanırsa iyi dei sizce katlanır mık ilk denemem:dua::dua:

kızlar yardım 12. gün kan degerim 13.6 doktor ikiye katlanırsa iyi dei sizce katlanır mık ilk denemem:dua::dua:
İnşallah katlanır canım ama 12.güne göre değerin düşük geldi bana.Rabbim yüzünü güldürsün

Arkadaşlar 3.tüp bebek sürecindeyim.
41 tane hamile arkadaştan birer adet ayetel kürsi topluyorum. Okuyacak olanınız olursa çok sevinirim Allah hepinizden razı olsun. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın.
Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin

Kızlar bebişimi gördüm gayet iymiş.Eli ayağı oluşmuş küçücüktü çok şeker yaa.Ben daha görmeden böyle seviyorum doğunca ne yapıcam bilmiyorum :-) 10 haftalık olmuş şükür.Bide doktor taylolhot diye suda eriyen bi şey var onu kullanabilirsin dedi grip için hamileler kullanıyomuş.Eczacıda hamileler kullanıyo dedi kullananınız var mı kullansam mı bilemedim
Çok geçmiş olsun canim bence mümkün olduğunca ilaç kullanmamaya çalış. Dinlenmeye beslenme dikkat et.

20180305_125035.jpg kızlar bugün öğlen yaptım. 7. Gün. Çok heyacanli yim. İnşallah rabbim sağlıkla sihatle nasip eder

41 tane hamile arkadaştan birer adet ayetel kürsi topluyorum. Okuyacak olanınız olursa çok sevinirim Allah hepinizden razı olsun. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın.
Ben okudum inşallah rabbim kabul eder.Rabbim yüzünü guldursun güzel haberlerini bekliyorum:dua:

Ben okurum canım insallah en kısa zaman da rabbim nasıp eder

Bende okudum canım.Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin

Canım taylolhotun içerisinde paracetamol var, doktorlar günde üç panadol içebileceğimizi söylüyolar. Ateşin yoksa eğer ilaçsız geçirmeye çalış. Duş al devamlı sıcak su iyi gelir solunum yollarına, bol c vitamini tüket. Boğaz ağrın varsa nane şekeri em yada birkisel boğaz spreylerinden al.

Ayyyyy cok zor ev taşıma basimdan defalarca gecti e birde hamilesin allah yardimcin olsusn cok dikkat et emi ...
İlk defa taşınıyorum bende canım. Kardeşlerim twyzem falan yardım ediyolar, eşimde yapıyo zaten. İdare edicez inşallah.

Canım taylolhotun içerisinde paracetamol var, doktorlar günde üç panadol içebileceğimizi söylüyolar. Ateşin yoksa eğer ilaçsız geçirmeye çalış. Duş al devamlı sıcak su iyi gelir solunum yollarına, bol c vitamini tüket. Boğaz ağrın varsa nane şekeri em yada birkisel boğaz spreylerinden al.
Nerdeyse atlattım canım.Yarın tamamen iyleşmiş olurum inşallah.Şükür ne ateş nede boğaz ağrım olmadı.Sanada kolay gelsin canım ev taşımak çok zor.Allahtan ailen yakınmış ne güzel beraber halledersiniz

X