Benimde böyleydi kaçıncı gün bugünkızlar sabah yaptım negatifti şim di baktım böle kafayı yıycem benim hiç birtedavimde böle olmamaıstı şi,mdi çizgi belirginEki Görüntüle 2118013
11 gün cnm amam anlamadım heveslenmek istemiyorum hiç anlamdım sbha yoktu senin tutmusmuyduBenimde böyleydi kaçıncı gün bugün
Üzüldüm canım demek ki vakti gelmemiş hayırlısı böyleymiş.Rabbim en kısa zamanda nasip etsin canımGünaydın Canım
Benim değerler geriye düştü kimyasal gebelikmiş.
16.Günüm canım regl olacakmış gibi ağrılarım oldu başka belirti yaşamadımsu an transferden sonra kaçıncı günün ? bir de hicbir belirti göstermedi mi bu kimyasal ?
Sagol canım öyle tabi nasibimiz de yokmuş. Bakalım kısmet 2. transfere artıkÜzüldüm canım demek ki vakti gelmemiş hayırlısı böyleymiş.Rabbim en kısa zamanda nasip etsin canım
Hemen kan ver bence. Benim hemen çıktı ama silikliği aynıydı. İnşallah hamilesindir. Ben hamileyim ama kalp atımını henüz duymadık ondan ümitlenmek istemiyorum11 gün cnm amam anlamadım heveslenmek istemiyorum hiç anlamdım sbha yoktu senin tutmusmuydu
İnşallah bidahakine bebeğini kucağına alırsın canımGünaydın Canım
Benim değerler geriye düştü kimyasal gebelikmiş.
İnşallah canım 2.transfere artık bakalımİnşallah bidahakine bebeğini kucağına alırsın canım
Belkide bak erken yapmis oldun acale etme yine verirsin kan testi 12.gunde11 gün cnm amam anlamadım heveslenmek istemiyorum hiç anlamdım sbha yoktu senin tutmusmuydu
Canim var görünüyor :) hemen kan ver bence kendine de cok dikkat et insallah hayirlisiyla gelsin bebişin...saglicakla ilerlesin insallahkızlar sabah yaptım negatifti şim di baktım böle kafayı yıycem benim hiç birtedavimde böle olmamaıstı şi,mdi çizgi belirginEki Görüntüle 2118013
Ben transferden sonra hastalandım günlerce öksürdüm hiç bir şey olmadı. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. İçini ferah tut canımKızlar grip oldum yaa.İnşallah bebişim etkilenmez korkuyorum
canım ben de 4 gün yatak dosek hastaydım. hatta kbb ye gittim antibiyotik verdi doktor da kullanabilirsin dedi ama icime sinmedi kullanmadim. ıhlamur içebilirsin dediler onu bile içmedim. simdi sadece hafif öksürük kaldı. bi sey olmamıştır Allahın izniyle. kafana takma geçmiş olsunKızlar grip oldum yaa.İnşallah bebişim etkilenmez korkuyorum
Saol canım.İnşallah fazla uzun sürmezcanım ben de 4 gün yatak dosek hastaydım. hatta kbb ye gittim antibiyotik verdi doktor da kullanabilirsin dedi ama icime sinmedi kullanmadim. ıhlamur içebilirsin dediler onu bile içmedim. simdi sadece hafif öksürük kaldı. bi sey olmamıştır Allahın izniyle. kafana takma geçmiş olsun
Saol canım.İnşallah uzun sürmezde kolayca atlatırımBen transferden sonra hastalandım günlerce öksürdüm hiç bir şey olmadı. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. İçini ferah tut canım
Hayirli olsun :) cok net görünüyor insallah saglicakla alirsiniz kucaginizaKızlar şuan test yaptım hem erken hem normal gebelik testi cook silik çift cizgi çıktı sizce hamile miyim ? tek çizgi çıkan ptesi günü yaptıgım test
Hayirli olsun :) cok net görünüyor insallah saglicakla alirsiniz kucaginiza