- 14 Eylül 2014
- 259
- 413
Bence hamilesin canım 2çizgi gayet belli istersen kan ver kesin olsunKızlar şuan test yaptım hem erken hem normal gebelik testi cook silik çift cizgi çıktı sizce hamile miyim ? tek çizgi çıkan ptesi günü yaptıgım test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hamilesin canım 2çizgi gayet belli istersen kan ver kesin olsunKızlar şuan test yaptım hem erken hem normal gebelik testi cook silik çift cizgi çıktı sizce hamile miyim ? tek çizgi çıkan ptesi günü yaptıgım test
Bence hamilesin canım 2çizgi gayet belli istersen kan ver kesin olsun
Ocak ayında tüp bebek denemesi yapmıştım negatif oldu 26 ocak regl gördüm 36 gün oldu ve hala regl olmadım normal de 30-36 gün arasında reglim olur genelde suan tamamen İstanbullu gelinden etkilenip gidip test yaptım
Guzel haberlerini bekliyoruz canimTşk ederim inş öyledir sabahı nasıl beklerim bilmiyorum kan testi yaptırmak için
Saol canım bi deniyim balı.Sende inşallah bu sefer hamiş kalırsın.Rabbim yüzünü güldürsünMerhaba arkadaşlar uzun süredir sizleri takip ediyorum.benim de pazartesi günü 2 adet 5. Gün embriyo transferim oldu.Bu gün 5. Gün. Çok heyacanli yim ve tedirginim.Tüm gebelerimiz sağlıkla kucağına alır bebişlerini inşallah. Allah bana da tekrar anne olmayı nasip eder inşallah Tüm isteyen herkesle beraber6 yaşında bir evladım var o da tüp bebek.4 yaşına geldikten sonra tekrar istedik bu 3. Denemem inşallah bu defa kavuşurum meleklerimize. Lütfen benim için de dua edin.Gerçekten tüm duygularım karmakarışık bir gülüp bir Ağlıyorum. Allaha emanet olun@-Gul- sana da çok geçmiş olsun.Sabahları aç karına bir kaşık bal çok iyi geliyor
insallah cnm sagol pazartesi doktorum cagırdı orda kan vercem ilk denememdi bu benim üzüldüm biraz bklmCanim var görünüyor :) hemen kan ver bence kendine de cok dikkat et insallah hayirlisiyla gelsin bebişin...saglicakla ilerlesin insallah
hayırlısı olsun cnm allahım kucaguna almayıda nasip etsınKan sonucunu aldım 85.64
Hayırli olsun canım.Allah tamamina erdirsinKan sonucunu aldım 85.64
Tebrik ederim sağlıcakla al kucağına ,darısı başıma insallahKan sonucunu aldım 85.64
Hayırlu ılsun canım rabbım kucagına almayı da nasıp etsın ınsallahKan sonucunu aldım 85.64
Hayirli olsun saglicakla ilerlesin insallahKan sonucunu aldım 85.64
Neden üzüldün canim? Hakkinda hayirlisi olsun kendini hic strese sokma en onemlisi bu sureci rahat atlatmakinsallah cnm sagol pazartesi doktorum cagırdı orda kan vercem ilk denememdi bu benim üzüldüm biraz bklm
vallahı ole cnm sabah yine test yapdım hayalet bir cizgi gördüm 12 günüm bugun acaba ben mi görmek istedigim için görüyorum sandım şimdi testte baktım silik çizgi belli var mı yok mu pazartesi belli olacak stres olmadan yapamıyorum korkuyorum neden böle oldu regl bir gün gecti basına böle gelen varmıNeden üzüldün canim? Hakkinda hayirlisi olsun kendini hic strese sokma en onemlisi bu sureci rahat atlatmak
Hayırlı olsun tatlım kat kat artar insallahKan sonucunu aldım 85.64
İyi canım grip oldum yatıyorum.Korkma inşallah normal ağrılardır bunlar.İnsan ister istemez ağrı falan olunca korkuyo haklısınKızlar napıyosunuz? Karnım gerildik sonra ağrılar artmaya başladı symmm normalmi bu ağrılar sence? Bebek büyüyor diye düşünüyorum ama twdirginde olmuyor değilim.