- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 34
Tup de basarli oldunzmu peki???? Cok beklersemmm dha cok stres nekadr bkletioki randevu saatinden almiormu labaratvrlari nasl peki ilk dneemede tuttumuCanım ben Ankara başkent üniv Prof Hulusi Bülent Zeyneloğluna tedavi oldum. Çok yoğun bir doktor çok bekleyebiliyorsun ama yoğunluğu bence çok iyi bir doktor olmasından kaynaklanıyor. Ben hocayı çok sevdim ve çok memnunum
Hayırlı olsun Rabbim kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsinKuzular 345 cıktı kanda degerım
Saolasın canım inşallahHayırlı olsun Rabbim kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin
hayirli olsjn kacinci gununuzdu? Kacinci gun embriyosuydu?Saolasın canım inşallah
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canımKuzular 345 cıktı kanda degerım
Var kuzum bende çok memnununMemorial hastanesi memnunum
Ankarada var mı bilmiyorum ama
Var kuzum bende çok memnunun
Aminnnnnnnnİnşallah kucaklarımızı bebekler doldurur
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Aminnnnnnnn
Aminnnnnnnn
Ben memorialda aygül hocadan çok memnunum 2 denememde ALLAH'IN izniyle tuttu ama düşük oldu ama ekibide kendide çok iyi lab da iyi tavsiye ederim bitanemTup de basarli oldunzmu peki???? Cok beklersemmm dha cok stres nekadr bkletioki randevu saatinden almiormu labaratvrlari nasl peki ilk dneemede tuttumu
Ben memorialda aygül hocadan çok memnunum 2 denememde ALLAH'IN izniyle tuttu ama düşük oldu ama ekibide kendide çok iyi lab da iyi tavsiye ederim bitanem
Sagol canım 5.gum embrıyosu 10unda transfer oldumhayirli olsjn kacinci gununuzdu? Kacinci gun embriyosuydu?
Sagol canım allah razı olsunHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım
Beklemedeyim ven bitanem 40 gün önce kürtaj oldum cesaretimi toplamaya çalışıyorum ALLAH'IN izniyle 2. Düşüğüm oldu gerçi genetikten sağlıklı olarak geldi RABBIM'IN takdiriNe aşamadasın canım
Sagol canım 5.gum embrıyosu 10unda transfer oldum
Beklemedeyim ven bitanem 40 gün önce kürtaj oldum cesaretimi toplamaya çalışıyorum ALLAH'IN izniyle 2. Düşüğüm oldu gerçi genetikten sağlıklı olarak geldi RABBIM'IN takdiri
Evet bitanem biri 6. Hafta diğeri 10. Hafta içindeydimİlk de mi düşmüştü canım
Evet bitanem biri 6. Hafta diğeri 10. Hafta içindeydim
Ben şuan korkuyorum tekrar düşük olursa diyeEvet bitanem biri 6. Hafta diğeri 10. Hafta içindeydim