2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Ben memorialda aygül hocadan çok memnunum 2 denememde ALLAH'IN izniyle tuttu ama düşük oldu ama ekibide kendide çok iyi lab da iyi tavsiye ederim bitanem
Saol tatlim labartvt iyi ama ordada cok para harcaniyor ev aldik normalde odeyeblriz ama biraz zorlucak gibi testlere cok para aliniyor diye duydm benim arkdsimda aygul hocaua gtti ilk denemede ttutu ikiz bebisleri var şuan

Canım raporsuz 4900 dü galiba ayrıca ilaçlar hastanenin karşı tarafında 2 eczane var orda baya uygun. Hsg hormon testleri filan diğer yerlere göre çok ıygun. Ben oraya Adanadan gittim bir de hocayla bir kere görüşünce insan başka yere gitmek istemiyor inan. Ben memnun ayrıldım. İnşallah sen de memnun olursun

Saol tatlim labartvt iyi ama ordada cok para harcaniyor ev aldik normalde odeyeblriz ama biraz zorlucak gibi testlere cok para aliniyor diye duydm benim arkdsimda aygul hocaua gtti ilk denemede ttutu ikiz bebisleri var şuan
Ya tüp bebek için 5 buçuk civarı verdik dondurma içinde para verdik ama testleri ben orada yaptirmiyorum zaten aygül hocada diyo istersen dışarıda yaptır diye ama sana tavsiyem hastane araştır yani başkent memorial o gibi yerlere bak klinikte benim içim rahat etmiyo istediğin herşeyi hastanede yaptırıyorum bi sıkıntı olsa hemen müdahale ederler

Dogru diyorsun baskentte hulisi beye gtmeye karar verdom tahlilleri nerde yaptirdin cnku memorial kulfetli ama baskenttede uygun diyolr tahlillre bakapm ya pazartesi yi iple cekiyorm 6 aydir baktirmiyorm ymurtaliklrm ne drumda

Ins cnm tuttumu tüp peki ? Zor oldumu yumrtalar toplanrken lokalmi oldun hsg ye flan 190 tl almislr die duydm genart anatolia fln oralar paraci diyolr

Dogru diyorsun baskentte hulisi beye gtmeye karar verdom tahlilleri nerde yaptirdin cnku memorial kulfetli ama baskenttede uygun diyolr tahlillre bakapm ya pazartesi yi iple cekiyorm 6 aydir baktirmiyorm ymurtaliklrm ne drumda
Herhangi bi devlet hastanesinde yaptırıyorum kuzum yada çok uygun hastaneler var özel oralara yaptırıyorum INŞAALLAH güzel sonuçlar alırsın RABBIM ümmet-i muhammedinkiyle içinde de bizim kucaklarimizi sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun INŞAALLAH düşmanımın başına vermesin RABBIM

Cok zor Allah daha kotu seylerle imtohan etmesin bizim imtohanmzda bu dun agladim annemlerse uzuluyo esime adet oldm diyemedim cok umtluydum tansiyonum dunde beri dusuk kendime gelemedim hep dusuk 8 e 6 dun cildrmstim bugun sakinim ama kesin gtmem lazm sende hulisiye gtmstin dmi

Kendine dikkat et bitanem sakın ol stres yapmaman lazım inan RABBIM sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip edicek INŞAALLAH ben en son düşük yaptığımda dr sakın ağlayıp kendini yıpratma hasta edersin kendini demişti gerçektende doğru sende yıpratma kendini bebeğin için ayakta kal mücadele et INŞAALLAH sağlıklı güzel bi hamilelik nasip etsin sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin RABBIM INŞAALLAH tez zamanda ümmet-i muhammedle beraber

Ben de limon aşığı oluyorum resmen aşk yaşıyoruz limonla ama bulantılarda hiç denemedim ya ekşi iyi gelir mi ki daha kötü yapmasın sonra ??? ilk hamileliğimde de çok limon yemiştim ben canım ama bu teoriyi çürüttüm ve oğlan doğurdum :):)

Kızlar iyi geceler ya 10 haftaligim ama kasıklarimda belimde adet sancısı gibi sancim var sizlerde de varmı
evet hala ara ara oluyor :)

Kızlar hamilelikte her gün 1 tane maden suyu içmek çok faydalıymış içiyomusunuz.Ben bugün baslıycam diş çürümesine,kemik erimesine,kabızlığa iyi geliyomuş
ben de içiyorum hergün iyi olduğunu duymuştum..

Ben de duydum kuzum. Ama her gün içmesem de iki üç güne bir içiyorum içine limon sıkıp.
Zaten canım deli gibi limon istiyor üzerine tuz serpeleyip nammmm nammm

ben limonu sıkıyorum üzerine maden suyu ve tuz ohhh koca bir bardak miss gibi gidiyo

Mer haba arkadaşlar bugün transferimin 5. Günü, ilk günden beri regl ağrılarım var hatta 3• günden beri aralıksız yaşıyorum gibi birşey. Bu normal mi
evet canım normal :)

Kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyo.Nasılsınız bakıyım

Sabahlari mide bulantisi ile güne başliyorum çok sevdiğim kahvaltıdan nefret eder oldum.
Öğleyin ne yesem diye düşünüyorum akşamları tavan yapiyor durduramiyorum bogazimi Sanırım tombik bir hamile olacağım.
Çok şükür bin şükür bu günümüze
Sen nasılsın canım?

İyiyiz canım biraz halsiz yorgun idare ediyoruz sen napıyorsun?

Bendede sabahları iştahsızlık bi tiksinme oluyo.Akşam olunca azalıyo şükür.Mide yanması reflü çok rahatsız ediyo özellikle biraz fazla yiyince.Bugün ve dün kasık ağrım azaldı şükür o yüzden cok iyim ve mutluyum.hep böyle devam eder inşallah

Akşama doğru azalıyorsa senin adına çok sevindim sürekli mide bulantım var ama çıkaramıyorum hiç iştahım yok yemeklerden tiksindim özellikle de kendi yaptığım yemeği ağzıma koyamıyorum et yiyemiyorum inşallah düzelecek hep bunu düşünüyorum ama kesinlikle şikayet etmiyorum çünkü böyle olmanın bile hayalini çok kurmuştum :)))

Canım mutlu olmana çok sevindim :) bende de son sürat devam ediyor mide bulantıları vesaire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…