- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bak ağzım sulandı şimdi bende aynı durumdayım.Normalde ekşiyi hiç sevmezdim.Limonu kıtır kıtır yiyesim geliyo şu an
Kizlar bi anltin ankarda memnun kaldginiz yer varmi tup bebek icin cabaliyorm kafayi yicm kafayi
Aynen normalde tursudan nefret ederim ağzıma koymazdım.şimdi hopur hopur götürüyorum.Ozelliklede faydalıymış diye yiyorum probiyotik bagışıklığı kuvvetlendiriyomuş bol bol yiyelimBenimde surekli tuzlu ve eksi seyler canim cekiyo ozellikle tursu
Var ama cok pahaliMemorial hastanesi memnunum
Ankarada var mı bilmiyorum ama
Ha ha aynen bakalım.Cinsiyetler ne olucak:) Ne zaman belli olur acaba.Ye ekşiyi doğur ayseyi derler ya tutacak mı bakalım :)
Var ama cok pahaliMemorial hastanesi memnunum
Ankarada var mı bilmiyorum ama
Evet pahalı canımVar ama cok pahali
Kizlar bi anltin ankarda memnun kaldginiz yer varmi tup bebek icin cabaliyorm kafayi yicm kafayi
Ha ha aynen bakalım.Cinsiyetler ne olucak:) Ne zaman belli olur acaba.
Dvlette dusunuyorm ama 2 kere asilama ypmak zorundaymisim eger parani verip yaptrrsan da ayni ozeldeki gibi oluyor annem ablam esim i de uzuyorum bazen bpyle duygularmn patladiigo an olabiliyor bu au cok umutlyfum isyan et.iyorm ama gucum klmadi gbi incir kuru yaptm smdoe bal corekotu tarcin yapcmEvet pahalı canım
Devlet mi düşünüyorsun canım
Tmm cnm kafam agriyor bir suru arastrdm herkes birsey diyor herkes o iyi bu iyi degil bide doktora gtmeden arastrmakla olmuck galibaCanım Ankaraya dair hiçbir fikrim yok. Olsa da cevaplasam keşke. Sana diyecegim tek şey sakin ol bu süreçte her şey olacağına varıyor.
D
Dvlette dusunuyorm ama 2 kere asilama ypmak zorundaymisim eger parani verip yaptrrsan da ayni ozeldeki gibi oluyor annem ablam esim i de uzuyorum bazen bpyle duygularmn patladiigo an olabiliyor bu au cok umutlyfum isyan et.iyorm ama gucum klmadi gbi incir kuru yaptm smdoe bal corekotu tarcin yapcm
Aynen canım.Bi kucağımıza alalım da sağlıklı olsunlar cinsiyet çok da önemli deil.Ama merak işte çok merak ediyorum ben :)Erkekse 12. Haftada ama kızsa hemen göstermiyor 16. Haftayı buluyor canım. Hayırlısı sağlıkla dünyaya gelsinler de
Oyle 2bucuk yillik evliyim 28 yasindaym ve hayaller kuruyorm bebeislerle ilgli buaralar iyi taktim ama bu sfer cok umutlydumKaç yaşındasın?
Kaç yıllık evlisiniz?
Sabırlı olmayı öğretiyor bu durum bize
Canım inşallah en kısa zamanda sende hamile kalırsın.Oyle 2bucuk yillik evliyim 28 yasindaym ve hayaller kuruyorm bebeislerle ilgli buaralar iyi taktim ama bu sfer cok umutlydum
Mide bulantıma iyi geldiği için içine nerdeyse yarım limon sıkarak içiyorum demek devam etmem lazımKızlar hamilelikte her gün 1 tane maden suyu içmek çok faydalıymış içiyomusunuz.Ben bugün baslıycam diş çürümesine,kemik erimesine,kabızlığa iyi geliyomuş
Hayırlı olsun. Hamilesin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Kuzular 345 cıktı kanda degerım
Canım ben Ankara başkent üniv Prof Hulusi Bülent Zeyneloğluna tedavi oldum. Çok yoğun bir doktor çok bekleyebiliyorsun ama yoğunluğu bence çok iyi bir doktor olmasından kaynaklanıyor. Ben hocayı çok sevdim ve çok memnunumTmm cnm kafam agriyor bir suru arastrdm herkes birsey diyor herkes o iyi bu iyi degil bide doktora gtmeden arastrmakla olmuck galiba