2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Acikcasi brn görmüyorum o takımları bi mesaj yazıyorum ve mesaj okuyorum detaya inmiyorum ama ben de mesela ilerde çocuğum olurda whatsaptan durum yapmam diyorum hani beni etkilemez çok ama bazen farklı ruh hallerime denk gelebiliyor ve cevremde aynı durumda olan insanlar var ya onlar görürse uzulurlerse diye düşünüyorum hep yani çok hoşuma gitti düşüncn Allah razı olsun amin bize de nasib olur inşallah

Kızlar iyi geceler ya 10 haftaligim ama kasıklarimda belimde adet sancısı gibi sancim var sizlerde de varmı
Ara ara oluyo canım.Lekelenmem oldu o gün çok şiddetliydi rahimde sancım bile olmuştu.Dikkat et canım doktor kontrolünü ihmal etme.Seni korkutmak için söylemiyorum yanlış anlama

Ara ara oluyo canım.Lekelenmem oldu o gün çok şiddetliydi rahimde sancım bile olmuştu.Dikkat et canım doktor kontrolünü ihmal etme.Seni korkutmak için söylemiyorum yanlış anlama
Yok cnm hepimizin başında işte benimde rahimde açıklık var ya birde düşük riski var dediler yatıyorum öyle olunca daha çok korkuyorum

Canım şu anda hangi ilaçları kullanıyorsun. Ben de de 3-4 gün süren kanama oldu. Hastanede yattım şimdi raporluyum. Geçti mi kanaman. İnşallah bebişlerimiz bizimle kalır

Canım şu anda hangi ilaçları kullanıyorsun. Ben de de 3-4 gün süren kanama oldu. Hastanede yattım şimdi raporluyum. Geçti mi kanaman. İnşallah bebişlerimiz bizimle kalır
Canım bende kanama olmamıştı lekelenme olmuştu.Çok şiddetli sancım vardı.Doktor baktı ve bebek rahimden biraz ayrılmış dedi.Rahimdeki kasılmaları engelleyen iğne verdi 3 günde bir yaptırıyorum 1 haftadır.Lekelenmem yok şimdilik ama kasık ağrım oluyo yine.Bide progestan jel siyah bi şekilde geri geliyo doktor 2 hafta sürer lekelenme dedi.Normalmiş.Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın cok zor

Amiin canım inşallah. Allah bebeklerimizi korusun inşallah

Kızlar hamilelikte her gün 1 tane maden suyu içmek çok faydalıymış içiyomusunuz.Ben bugün baslıycam diş çürümesine,kemik erimesine,kabızlığa iyi geliyomuş

Kızlar hamilelikte her gün 1 tane maden suyu içmek çok faydalıymış içiyomusunuz.Ben bugün baslıycam diş çürümesine,kemik erimesine,kabızlığa iyi geliyomuş

Ben de duydum kuzum. Ama her gün içmesem de iki üç güne bir içiyorum içine limon sıkıp.
Zaten canım deli gibi limon istiyor üzerine tuz serpeleyip nammmm nammm

aa ben bilmiyodum evde limonlu m. Suyu var ne zamandir canim cekiyo icmiyodum cunku hemsirem asitli iceceklerden uzak dur demisti. Iceyim bende madem

aa ben bilmiyodum evde limonlu m. Suyu var ne zamandir canim cekiyo icmiyodum cunku hemsirem asitli iceceklerden uzak dur demisti. Iceyim bende madem
Canim sade olanı içiceksin.Meyveli olanların bi faydası yok.Hatta zararı var.Sade olan doğal olduğu için minarellerde doğal o yüzden faydası varmış

Ben de duydum kuzum. Ama her gün içmesem de iki üç güne bir içiyorum içine limon sıkıp.
Zaten canım deli gibi limon istiyor üzerine tuz serpeleyip nammmm nammm
Ayy bak ağzım sulandı şimdi bende aynı durumdayım.Normalde ekşiyi hiç sevmezdim.Limonu kıtır kıtır yiyesim geliyo şu an

Canim sade olanı içiceksin.Meyveli olanların bi faydası yok.Hatta zararı var.Sade olan doğal olduğu için minarellerde doğal o yüzden faydası varmış
dogru icinde bi suru katki maddesi var zaten yok dense de. Sade aldirayim esime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…