2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Benimde surekli tuzlu ve eksi seyler canim cekiyo ozellikle tursu
Aynen normalde tursudan nefret ederim ağzıma koymazdım.şimdi hopur hopur götürüyorum.Ozelliklede faydalıymış diye yiyorum probiyotik bagışıklığı kuvvetlendiriyomuş bol bol yiyelim

D
Evet pahalı canım
Devlet mi düşünüyorsun canım
Dvlette dusunuyorm ama 2 kere asilama ypmak zorundaymisim eger parani verip yaptrrsan da ayni ozeldeki gibi oluyor annem ablam esim i de uzuyorum bazen bpyle duygularmn patladiigo an olabiliyor bu au cok umutlyfum isyan et.iyorm ama gucum klmadi gbi incir kuru yaptm smdoe bal corekotu tarcin yapcm

Kaç yaşındasın?
Kaç yıllık evlisiniz?
Sabırlı olmayı öğretiyor bu durum bize

Erkekse 12. Haftada ama kızsa hemen göstermiyor 16. Haftayı buluyor canım. Hayırlısı sağlıkla dünyaya gelsinler de
Aynen canım.Bi kucağımıza alalım da sağlıklı olsunlar cinsiyet çok da önemli deil.Ama merak işte çok merak ediyorum ben :)

Kızlar hamilelikte her gün 1 tane maden suyu içmek çok faydalıymış içiyomusunuz.Ben bugün baslıycam diş çürümesine,kemik erimesine,kabızlığa iyi geliyomuş
Mide bulantıma iyi geldiği için içine nerdeyse yarım limon sıkarak içiyorum demek devam etmem lazım

Tmm cnm kafam agriyor bir suru arastrdm herkes birsey diyor herkes o iyi bu iyi degil bide doktora gtmeden arastrmakla olmuck galiba
Canım ben Ankara başkent üniv Prof Hulusi Bülent Zeyneloğluna tedavi oldum. Çok yoğun bir doktor çok bekleyebiliyorsun ama yoğunluğu bence çok iyi bir doktor olmasından kaynaklanıyor. Ben hocayı çok sevdim ve çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…