2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Ahh kuzum aynı durumdayız
Bende düşük oldu
Ne kadar süre kanama olur ?
Ilkinde baya 10 gün falan sürdü kendiliğinden düştü ikincide büyüktü kalbi durmuştu kanama yoktu dr kürtaj dedi kanama olmadı sonrasında lekelenme gibi oldu 35 gün sonrada adet oldum sanada çok üzüldüm kuzum ya takip ediyordum RABBIM kimseye yaşatmasin INŞAALLAH tez zamanda ümmet-i muhammedle beraber bizimde kucaklarimizi sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun INŞAALLAH

Ben şuan korkuyorum tekrar düşük olursa diye
Işte bende ondan korkuma yanaşamıyorum bir daha bakalım ne zamana olucak tedavi bi 3 -4ay rahat varda elbet RABBIM bi günü tayin etmiştir INŞAALLAH tedaviye gerek kalmada hamile kalırız INŞAALLAH

Ilkinde baya 10 gün falan sürdü kendiliğinden düştü ikincide büyüktü kalbi durmuştu kanama yoktu dr kürtaj dedi kanama olmadı sonrasında lekelenme gibi oldu 35 gün sonrada adet oldum sanada çok üzüldüm kuzum ya takip ediyordum RABBIM kimseye yaşatmasin INŞAALLAH tez zamanda ümmet-i muhammedle beraber bizimde kucaklarimizi sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun INŞAALLAH

Amin inşallah canım
Kader ortağıyız

Mer haba arkadaşlar bugün transferimin 5. Günü, ilk günden beri regl ağrılarım var hatta 3• günden beri aralıksız yaşıyorum gibi birşey. Bu normal mi

Mer haba arkadaşlar bugün transferimin 5. Günü, ilk günden beri regl ağrılarım var hatta 3• günden beri aralıksız yaşıyorum gibi birşey. Bu normal mi
Adet olucakmış gibi belirti oluyo normalde canım.Bendede olmuştu normal öyle hissetmen

Tup de basarli oldunzmu peki???? Cok beklersemmm dha cok stres nekadr bkletioki randevu saatinden almiormu labaratvrlari nasl peki ilk dneemede tuttumu
Evet ilk denemede tuttu. Devam ederse inşallsh hamileyim. 16 tumurta toplandı 10 u döllenmeye uygunmuş 8 i dölkendi 6 sı devam etti. 2 tanesi 1. Kalite onlar transfer oldu. Diğerleri dondurulnca bozulur dediler dondurulmadı. Çok yoğun ben memnun ayrıldım. Ama çok kalabalık oluyor. raporlu 3000e yaptırdık. Fiyat diğer yerlere göre çok iyi

Evet ilk denemede tuttu. Devam ederse inşallsh hamileyim. 16 tumurta toplandı 10 u döllenmeye uygunmuş 8 i dölkendi 6 sı devam etti. 2 tanesi 1. Kalite onlar transfer oldu. Diğerleri dondurulnca bozulur dediler dondurulmadı. Çok yoğun ben memnun ayrıldım. Ama çok kalabalık oluyor. raporlu 3000e yaptırdık. Fiyat diğer yerlere göre çok iyi
Raporsuz nekadr ya ben tup bebek diye gidiyorm ama doktor nasıl bir protokol uygulr bilmiyorum evet fiyat iyi siye ben de duydum hormon testi fln ücreti az dmi spermigrm fln . . Ben hftaya pazartesi gidebilecem 8.gun oluyor adetimin biset yapilmiyor herld ama boyle de arastr araatr kafayi yicem hulisi beydi dmj

X