Canım yaşın kaç yaşta çok önemli 30 üstündeysen hiç zaman kaybetmeden tüp bebek tedavine başla derim.Burda 24 yaşındaki kızların tüp yaptırdığını gördüm bu birazda sizin kararınızSelam lar arkadaşlar bende tup bebek dusunuyorum fakat kafam cook karışık 7 yıldır pco var denda şimdi pco yok deniyor yumurta rezervin az dendi doktor yumurta rezervin iyi dedi eşimin sonuçları iyi. İdi şimdi o inceliniyor iki aşılama pregon + catlatma iğnesi bi kaç klomen tedavisi hep negatif hiç gebelik yok ne yapcam bilmiyorum dua edin cokkkk stresini bu arada yeni üye oldum hep okuyordum birde yazayım dedim
Yaşım 26 canımçok kötü doktorlara cokkkk vakit kaybı varCanım yaşın kaç yaşta çok önemli 30 üstündeysen hiç zaman kaybetmeden tüp bebek tedavine başla derim.Burda 24 yaşındaki kızların tüp yaptırdığını gördüm bu birazda sizin kararınız
T9 kafasına göre yaziyor canım inşaallah anlamissindirCanım yaşın kaç yaşta çok önemli 30 üstündeysen hiç zaman kaybetmeden tüp bebek tedavine başla derim.Burda 24 yaşındaki kızların tüp yaptırdığını gördüm bu birazda sizin kararınız
Allah yardımcın olsun canım.Daha fazla vakit kaybetme o zaman devamını getir peşini bırakma bence.Bende bursdaki acıbademde ilk tüp tedavimin sonucu pozitifi gordüm şükür ama düsük tehlikem var o yüzden tedirginim korkuyorum biraz.Rabbim kucağımızı doldursun zor bi imtihanYaşım 26 canımçok kötü doktorlara cokkkk vakit kaybı varbulent tıraş ta cuma günü ilk görüşmeyi yaptık korkuyorum dua edin lutfen kimin duasi kabul olur bilinmez sen ne durumdayım hikayenin nedir takip edemedim
Ayyy canım ya cook sevindim maşallah Rabbim Sağlıkla kucaginiza almayi nasib etsin inşaallah banada nasib olur adet bekliyorum başlıcaz inşaallahAllah yardımcın olsun canım.Daha fazla vakit kaybetme o zaman devamını getir peşini bırakma bence.Bende bursdaki acıbademde ilk tüp tedavimin sonucu pozitifi gordüm şükür ama düsük tehlikem var o yüzden tedirginim korkuyorum biraz.Rabbim kucağımızı doldursun zor bi imtihan
Canim bu ara baya gozük korktu 1 hafta once demiş olsaydın bu fikri ben hemen açardım ama 9 ay çok uzun bi süreç nerdeyse 1 yıl.Kötü düşünmemek lazım ama bizim için bence erken biraz 6.aydan sonra ben oyle bi topik açabilirim ama şu an lekelenmem falan oldu o yüzden ben oyle topiklere pek sıcak bakamıyorum şu anKızlar selamlar 2018 Eylül Tüp Bebek Anneleri diye bir grup açılsa ne güzel olur.
Evet biz de artık normal bir hamileyiz ama kullandığımız ilaçlar psikilojimiz farkli ve biz çok zorluklardan geçtik ortak paylaşım yapabilecegimiz bir topigimiz olsa güzel olur.
İnterneti aktif olarak kullanmadığım için ben açmak istemedim aktif olarak kullanabilecek biri olursa iyi olur sanki
Amin canım saol.Rabbim ol dedijten sonra neden olmasın bazen insana imkansız geliyo ama asla öyle düşünmeAyyy canım ya cook sevindim maşallah Rabbim Sağlıkla kucaginiza almayi nasib etsin inşaallah banada nasib olur adet bekliyorum başlıcaz inşaallah
Allah yardımcın olsun canım.Daha fazla vakit kaybetme o zaman devamını getir peşini bırakma bence.Bende bursdaki acıbademde ilk tüp tedavimin sonucu pozitifi gordüm şükür ama düsük tehlikem var o yüzden tedirginim korkuyorum biraz.Rabbim kucağımızı doldursun zor bi imtihan
Canim bu ara baya gozük korktu 1 hafta once demiş olsaydın bu fikri ben hemen açardım ama 9 ay çok uzun bi süreç nerdeyse 1 yıl.Kötü düşünmemek lazım ama bizim için bence erken biraz 6.aydan sonra ben oyle bi topik açabilirim ama şu an lekelenmem falan oldu o yüzden ben oyle topiklere pek sıcak bakamıyorum şu an
Amin saol canım.Belki açmak isteyen okur canım ben kendi adıma konuştum.Rabbim emeklerimizin karşılığında bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Evet kanama lekelenme uaşayıp sonrasında 9 ayı tamamlayan çok kişi var.İnşallah bende onlardan olurumCanım öncelikle geçmiş olsun.
Korkmamak elde değil doğru diyorsun. Lekelenme kanama oluyor genelde Rabbim sonunu güzel etsin insallahki burda kanaması olup şimdi çocuğu kucağında olan bir sürü kişi tanıyorum.
Üzücü olaylarla karşılaşan arkadaşlarımız oluyor yazamıyorum buralara o yüzden demiştim. O zaman 3 ayı atlatalım açarız inşallah diyelim
Canım ben ilk kan testimi gemlikte ki acıbademe verdim.Saat 15 gibi doktorumun hemşiresi bildirdi bana sonucu hayırlı olsun falan dedi.Aynı günün akşamı doktorum arayı tebrik etti saolsun şahin bey.O gün hemşire 10 gün sonra gelip bebeğinizi göre bilirsiniz demişti.Çok güzel bi mutluluktu darısı başına canımmerhaba ben de bursa acıbadem de tüp bebek denedim yarın sonuç ögrenicem siz ilk testinizi acibademde mi yaptırdınız gebelik icin. yoksa herhangi bi hastanede mi? bir de eğer orda yaptırdıysanız sonuç çıkınca doktor muayene etti mi?
inşallah tesekkur ederim. sizin de hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. ben de gemlikteyim. gemlikte de ücretsiz mi yaptırdınız acaba?Canım ben ilk kan testimi gemlikte ki acıbademe verdim.Saat 15 gibi doktorumun hemşiresi bildirdi bana sonucu hayırlı olsun falan dedi.Aynı günün akşamı doktorum arayı tebrik etti saolsun şahin bey.O gün hemşire 10 gün sonra gelip bebeğinizi göre bilirsiniz demişti.Çok güzel bi mutluluktu darısı başına canım
Aaa bu kadar olur.Evet canım ücretsiz yaptırıyosun sabah 9.30 da acile gidip kan verirsin soylersin acıbademi onlar arayıp teyit ediyolar ücretsiz yapıyolar testi sonrasında.inşallah tesekkur ederim. sizin de hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. ben de gemlikteyim. gemlikte de ücretsiz mi yaptırdınız acaba?
Evet canım hem ona hemde gemlikteki acıbademe gidicem.Çünkü 3 hafta da bi çağırıyolar.ayy insallah. Allah hakkımızda hayırlısını versin. yarin paylaşırım mutlaka. siz hala sahin beyle mi devam ediyorsunuz
İlk denememiydi canimC
Canim ben ilk kontrole 6+4 tr gitmiştim (3.gun embriyosu idi) hem bebisi gördük hem kalp atisini duyduk şükür... sen kacinci hafyadasin simdi
Evet ilk denemede oldu şükürİlk denememiydi canim