Maşallah canım gözün Aydın Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin kucağına almayi nasib etsin inşaallah bizlere de dua et bizede nasib olur inşaallahEvet ilk denemede oldu şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım gözün Aydın Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin kucağına almayi nasib etsin inşaallah bizlere de dua et bizede nasib olur inşaallahEvet ilk denemede oldu şükür
Dilim yandi bu konuda canim beklemenin ne kadar zor oldugunu biliyorum ve her duamda isteyen herkese nasip et allahim diye ekliyorum .... allah isteyen ve sar sahip olabilecek herkese nasip etsin insallahhhhhMaşallah canım gözün Aydın Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin kucağına almayi nasib etsin inşaallah bizlere de dua et bizede nasib olur inşaallah
amiiiinDilim yandi bu konuda canim beklemenin ne kadar zor oldugunu biliyorum ve her duamda isteyen herkese nasip et allahim diye ekliyorum .... allah isteyen ve sar sahip olabilecek herkese nasip etsin insallahhhhh
Masallah canım rabbbım kucagına almayıda nasıp etsın ıbsallahKızlar selam.Bugün kontrolüm vardı bebişim gayet iyi.Biraz düzelme varmış.Devlet hastanesine geldim bide burda dinledim bebişimin kalbini inşallah hep böyle devam eder
Amin canım saolMasallah canım rabbbım kucagına almayıda nasıp etsın ıbsallah
Saol canım benim:) bana çift transfer edilmişti ama biri bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş:)hatta üç ye olabilir dedi ama bekleyelim dedi:)
Kızlar napıyonuz? İnanılmaz şüşmeye başladım. Göğüslermi taşıyamıyorum resmen gün içinde acıyo kaşınıyolar her yerim şişti vallahi allahtan daha 1 kilo aldım yoksa düşünemezdim kendimi, sanırım 9 ayın sonunda yuvarlanarak gitcem gideceğim yerlere :)))
Kızlar meraba dün kanamam başladı. Doktor ultrasonla baktı kese durıyordu. Hastaneye yattım. İlk önce pembe gibiydi kanama hastaneye yatınca kahverengiye döndü. Dün akşam kocaman bir parça düştü. Ama parça uzun iplik iplik koyu kahve siyah arası değişik bir şeydi. Hala hastanede yatıyorum. Acaba düşük mü yaptım diyorum. Hemşirelere parça düştüğünü söyledim bir şey demediler. Düşük benim tarif ettiğim gibi mi oluyor. Şu anda çok mutsuzum
Kızlar nasılsınız? Bulantılar geri döndü benim. Çok fenayım zaten sabah kusmalarım hala devam ediyor
ayy üçüz de olabilir canım evet hadi hayırlısı olsun inşallah haber ver bize mutlaka :)
Aynen canım bakalım iki hafta sonra tekrar kontrolüm var:) merakla bekliyorum neler olucak tabibi haber veririm:)
canım senin şişliğin kiloyla alakası yok o zaman yediklerine dikkat et.. tuzu azalt ve bol su içmeye çalış, kilo mecbur alıcaz ama ne kadar az alsak o kadar iyi...
arkadaşım düşük olsa sana söylemezler mi hastanede yatıyorsun zaten öyle bir durumun olsa hastanede de yatırmazlardı bence bu önlem alınmak için yapılan bir şey.. korkma sen sakin ol..
bulantı konusunda çok büyük konuştum galiba ben.. hiç bulantım olmuyor keşke olsa bari biraz zayıflarım diyordum 1 haftadır bulantılarım başladı ama çok hafif benimki kilo vermek yerine alıcam galiba bundan dolayı.. bişeyler yiyince geçiyor.... hep ağzımda bişeyler var bu yüzden.... senin nasıl bişeyler yiyince geçiyormu bulantın yoksa yemek yiyemiyor musun ?
tebrikkkklerr canimmm darısı başımıza maşallah sağlıkla gelsin yavrucukmerhaba kızlar test sonucun 580 çıktı hamileyim inşallah :))
tebrikkkklerr canimmm darısı başımıza maşallah sağlıkla gelsin yavrucuk
Canim benim bulantim seninki gibi agzimda bir tatsizlik var surekli atıştırma ihtiyaci hissediyorum... surekli su icip sakizla geçiştirmeye calisiyorum ama daha cok yiyorum acikcasi... birde cevrem bu duruma hep kiz bebek belirtisi demisti veeee bir kizim olacak şükür bilgin olsunnnnnayy üçüz de olabilir canım evet hadi hayırlısı olsun inşallah haber ver bize mutlaka :)
canım senin şişliğin kiloyla alakası yok o zaman yediklerine dikkat et.. tuzu azalt ve bol su içmeye çalış, kilo mecbur alıcaz ama ne kadar az alsak o kadar iyi...
arkadaşım düşük olsa sana söylemezler mi hastanede yatıyorsun zaten öyle bir durumun olsa hastanede de yatırmazlardı bence bu önlem alınmak için yapılan bir şey.. korkma sen sakin ol..
bulantı konusunda çok büyük konuştum galiba ben.. hiç bulantım olmuyor keşke olsa bari biraz zayıflarım diyordum 1 haftadır bulantılarım başladı ama çok hafif benimki kilo vermek yerine alıcam galiba bundan dolayı.. bişeyler yiyince geçiyor.... hep ağzımda bişeyler var bu yüzden.... senin nasıl bişeyler yiyince geçiyormu bulantın yoksa yemek yiyemiyor musun ?
Gözün aydın tatlım çok şükürKızlar selam.Bugün kontrolüm vardı bebişim gayet iyi.Biraz düzelme varmış.Devlet hastanesine geldim bide burda dinledim bebişimin kalbini inşallah hep böyle devam eder
Edilah yoksa ismin Halide mi :)) direkt dikkatimi cektiGözün aydın tatlım çok şükür
Saol canım.Rabbim bi daha göstermisin çok zor hala tedirginimGözün aydın tatlım çok şükür
Canım benim boşa kuruntu yapıp üzme kendini lütfen. Hafta geçtik sonra risk azalır. Takvimini de silmişsin. Yapma böyle karamsar olma mutlu ol lütfen. Bebiş etkilenir annesi :)Saol canım.Rabbim bi daha göstermisin çok zor hala tedirginim
Saol canım.Sen her zaman içimi rahatlatıyosun Allah razı olsun :) Takvimi lekelenme olduğu için kaldırmadım.Sanki hamile kalamıyanların gozüne sokuyomuş gibi geliyo bana o yüzden kaldırdım.Canım benim boşa kuruntu yapıp üzme kendini lütfen. Hafta geçtik sonra risk azalır. Takvimini de silmişsin. Yapma böyle karamsar olma mutlu ol lütfen. Bebiş etkilenir annesi :)
Saol canım.Sen her zaman içimi rahatlatıyosun Allah razı olsun :) Takvimi lekelenme olduğu için kaldırmadım.Sanki hamile kalamıyanların gozüne sokuyomuş gibi geliyo bana o yüzden kaldırdım.
Maşallah çok güzel bi hassasiyet . mutluluğunu içinden geldiği gibi yasa. c anım böyle güzel düşündüğün için Tebrik ediyorum seniSaol canım.Sen her zaman içimi rahatlatıyosun Allah razı olsun :) Takvimi lekelenme olduğu için kaldırmadım.Sanki hamile kalamıyanların gozüne sokuyomuş gibi geliyo bana o yüzden kaldırdım.
Saol canım.Bende hep özenirdim hamilelik takvimi ekleyenlere su an hamile olmayanlar ve uğraşanları çok iyi anlıyorum o yüzden.Sadece hevesimi aldım çünkü bi gün hamile olursam bende takvim yapıcam diye düşünurdüm şükür nasip oldu hevesimi de aldım sonuçta :)O yüzden bu kadar yeterli diye düşündüm.Rabbim burda isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın onlarda hamilelik takvimi eklesinler diyorum başkada bişey demiyorum :)Maşallah çok güzel bi hassasiyet . mutluluğunu içinden geldiği gibi yasa. c anım böyle güzel düşündüğün için Tebrik ediyorum seni