2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Transferin 12.günü beta hcg 1238 çıktı. Çook mutluyum. 10.gün1de 500 çıkmıştı. Çok şükür sağlıkla büyür inşallah. Belirti falan arayanlar kafanıza hiç bişey takmayın ne ağrı ne bişey hissetmedim. Bu yüzden olmadı diye ümitsizliğe de kapıldım ama çok şükür. Sıra kese ve kalp atışlarındaa

Maşallah maşallah değerlerin çok güzel devam ediyor
Allahın izni ile onuda görürsün inşALLAH
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşALLAH

Ne guzel hadi hayirlisi canim.darisi basimaa.senin ikiz mi transfer tek mi?

Çok sevindim canım bendede belirti yokmdiye korkuyodum içim ferahladı 5 gün var teste

Kızlar ya salı günü transfer oldu o günden bu yana tuvalete çıkamıyom incir zeytinyağı denedim ama yok sizdede oldumu neyaptınız o kadarda su içiyom
Canm ben 3litreye yakın su içiodum ayrıca günkurusu kayısı 4-5 tane ve kayısı kompostosu.hiç kabızlık yaşamadım çok şükür.

Ay kızlar bikaç kayısı yedim bol su içtim 15 dakka yürüdğm ve tuvalete rahatça çıkdım ohhh rahatladım ya

Benimde 7. Gun 61 cikmisti.9. Gun 120 oldu kizlar.tup bebebekle hamile olan arkadaslar kac haftalik oldugunu nasil hesapliyorsunuz 18. Ocakta transfer oldum

Kizlar yarin bhcg gunum geldi artik ama ben son kez bi idrar tahlili daha yaptim ustteki ctesi olan.altta ki bugun. Ins. Bu testler beni yaniltmaz yarin guzel hbrler alirimm.sonucu boyle cikip olumlu bhcg sonucu alan warmi?

Ustteki erken gebelik testi degil mi? Bende onu yapmıştım (prediktor erken gebelik testi idi) 10.gun 124 cikmisti 12.gun 248 :) hakkinda hayirlisi olsun... buarada bende de 9.gun senin resimdeki koyulukta cikmisti canim ... bence var insallah saglikli bi sekilde sonuna kadar gidersin :)

Evet cnm ustte ki erken gebelik testi onu 9.gun yapmistim.altta ki normal onuda bugun yaptim.ins yarin kan degerimde de cikar.ama kasik agrim oluo sende de oluomydu??

Evet cnm ustte ki erken gebelik testi onu 9.gun yapmistim.altta ki normal onuda bugun yaptim.ins yarin kan degerimde de cikar.ama kasik agrim oluo sende de oluomydu??
Evet kasik ağrısı hep oldu canim hala daha var ... ana ilk zamanlar batma gibi oluyordu simdi biraz daha sancı şeklinde guzel haberlerini bekliyoruzzz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…