2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

:dua:Transferin 12.günü beta hcg 1238 çıktı. Çook mutluyum. 10.gün1de 500 çıkmıştı. Çok şükür sağlıkla büyür inşallah. Belirti falan arayanlar kafanıza hiç bişey takmayın ne ağrı ne bişey hissetmedim. Bu yüzden olmadı diye ümitsizliğe de kapıldım ama çok şükür. Sıra kese ve kalp atışlarındaa:dua:
aay ne guzel tatlim.hayirlisi olsunn.darisi basimiza ins.peki idrar testi yapmismiydin kandan once??

8.gün baya silik çıkmıştı sonra koyulaştı ama benim betahcg baya yüksek çıktı ondan olabilir silik de olsa görmüşsün ya çift çizgiyi rahat ol yarın güzel haberler vereceksin inşallah bizlere
Ins canim.ins hayirli haberlerle donerim yarin cok saol.

Kizlar yarin bhcg gunum geldi artik ama ben son kez bi idrar tahlili daha yaptim ustteki ctesi olan.altta ki bugun. Ins. Bu testler beni yaniltmaz yarin guzel hbrler alirimm.sonucu boyle cikip olumlu bhcg sonucu alan warmi?Eki Görüntüle 2102973
Kizlar yarin bhcg gunum geldi artik ama ben son kez bi idrar tahlili daha yaptim ustteki ctesi olan.altta ki bugun. Ins. Bu testler beni yaniltmaz yarin guzel hbrler alirimm.sonucu boyle cikip olumlu bhcg sonucu alan warmi?Eki Görüntüle 2102973
Hamilesin canim devami gelir saglikli bi sekilde insallh

Kızlar bugün 7. Gün yarın idrar testi yapsam çıkar mu acaba son zamanlar geçmiyo

Merhaba kızlar bu sayfayı okudukça çok umutlandım iyiki açmışsınız. Bende 2 bucuk yillik evliyim ben sadece ultrasonla muayene oldum. Doktor yumurtlamanda bir sorun yok dedi ama henuz rahim filmi cekilmedim esim sperm testi yaptirdi degerleri dusuk cikti Allah insallah hepimize evlat nasip eder hamislerede kucagina saglikli almayi nasip eder bol bol dua edelim hersey Allah'tan hamile olanlarin yazilarini okudukca bende mutlu oluyorum moralim yukseliyo Allah hepimize kolaylik versin sabir versin .

X