2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

9. Gunden beri kasik agrim ve gerginligim vardi. Dunden beri yok hic gitti ters biseymi olduki hicbisey hissedememek ne kötü

9. Gunden beri kasik agrim ve gerginligim vardi. Dunden beri yok hic gitti ters biseymi olduki hicbisey hissedememek ne kötü
Çok stresli günlerden geçtiğimiz için öyle oluyo hep bi şeyler arıyoruz kendimizde hep kasik ağrısı olmaz ki elbet geçicek sen güzel düşün güzel olsun bitanem inan kötü birşey yoktur ALLAH'IN izniyle iyidir

Oy masallah :) cok guzel bir haber

Mrb kizlar.sizlerinde fikrini almak istedim.transferimin 9.gunu yaptigim testin sonucu.ne dusunuyorsunuz? Sali gunu bhcg gunum..

Eklentiler

• 20180128_135013-756x1008.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar ya salı günü transfer oldu o günden bu yana tuvalete çıkamıyom incir zeytinyağı denedim ama yok sizdede oldumu neyaptınız o kadarda su içiyom

Kizlar bisi takildi kafama transferden sonra yaptigimiz idrar testlerinde kullandigimiz ilaclarin etkisi varmidir??

Kizlar bisi takildi kafama transferden sonra yaptigimiz idrar testlerinde kullandigimiz ilaclarin etkisi varmidir??
Catlatma ignesinin etkisi 10birim falan canim... hemen ertesi gün yaparsan testi ve cok hassas bir test ise etkileyebilir ama düşük bir ihtimalll senin 9.gun ilacin etkisi mümkün degil (idrarda) kalmamıştır...hic endise etme... kanda da 10.gun temizleniyor diye biliyorum zaten testi bizden o yüzden 12.gun istiyorlar :)

ins canim bakalim yarin test gunum kasik agrilarimda var ama hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…