- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 35
GunaaaaayyddiiinnnGünaydın kızlar
Kaçıncı denemendi peki ?
1 hafta kullanımdan sonra bendede öyle olmuştu normal mış canım bunlarKızlar crinone jel topak topak geri geliyo.Bide kaşıntı yapmaya başladı sizdede böyle oldu mu
Bugün itibari ile kasık ağrılarım başladı ve ayaklarım buz gibi ne yaparsam ısınmıyor
Oluyo bitanem hemde ne kaşıntı değişik renklerdede gelebilir korkma olur mu ben telaş yapmıştım kahve rengi gelmişti o zaman bebeğim sağlikliydiKızlar crinone jel topak topak geri geliyo.Bide kaşıntı yapmaya başladı sizdede böyle oldu mu
Hamilemisşn peki canım inş öyledirAynısı bende de olmuştu cnm. Yün çorap ve battaniye ile zor ısıttım :)
Evet canım. İnşallah senin de hamilelik belirtisidirHamilemisşn peki canım inş öyledir
Tamam saol canımOluyo bitanem hemde ne kaşıntı değişik renklerdede gelebilir korkma olur mu ben telaş yapmıştım kahve rengi gelmişti o zaman bebeğim sağlikliydi
Benim de dondurulmuş transfer oldu 3.gün embriyosuydu 12.günde 99 çıkmıştı bence güzel değerin hayırlı olsunKizlar 5. Gun blast transferi 12. Gun beta hcg 218 civari. Dondurulmus embriyi idi. Hastane iyi dedi. Bende yorumlara baktim cogununki yuksekmis dondurulmusta. Normalmi bu deger??
Oylemi cok sagol cnm cumlemize seninde gozun aydin olsun hayirli olsunBenim de dondurulmuş transfer oldu 3.gün embriyosuydu 12.günde 99 çıkmıştı bence güzel değerin hayırlı olsunRabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim..Oylemi cok sagol cnm cumlemize seninde gozun aydin olsun hayirli olsun