2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Bugün itibari ile kasık ağrılarım başladı ve ayaklarım buz gibi ne yaparsam ısınmıyor

İkiz anneleri ne zaman test yapmıştınızdeğerleriniz kaçtı birde belirtiler varmıydı acaba

Kızlar crinone jel topak topak geri geliyo.Bide kaşıntı yapmaya başladı sizdede böyle oldu mu

Kızlar crinone jel topak topak geri geliyo.Bide kaşıntı yapmaya başladı sizdede böyle oldu mu
Oluyo bitanem hemde ne kaşıntı değişik renklerdede gelebilir korkma olur mu ben telaş yapmıştım kahve rengi gelmişti o zaman bebeğim sağlikliydi

Merhaba arkadaşlar bende 2 dondurulmuş embriyo transferi oldum ve çok şükür 7 yıl sonra ilk defa pozitif gördük bugün birtane kese gördük Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Negatif alan arkadaşlar üzülmeyin daha zamanı gelmemiştir 2sene boyunca transfer için bekledim her ay aynı heyecan umutla başlamama rağmen transfer olmadan iptal oluyordu sonunda 4ocakta transferim oldu 16 ocakta mutlu haberi aldım

Kizlar 5. Gun blast transferi 12. Gun beta hcg 218 civari. Dondurulmus embriyi idi. Hastane iyi dedi. Bende yorumlara baktim cogununki yuksekmis dondurulmusta. Normalmi bu deger??
Benim de dondurulmuş transfer oldu 3.gün embriyosuydu 12.günde 99 çıkmıştı bence güzel değerin hayırlı olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Ooo yeni hamiş arkadaslar topiğimize gelmisler hoş gelmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…