- 22 Ocak 2018
- 50
- 94
- 38
Aman bu agrilar regli belirtisi olmasindaaEvet kasik ağrısı hep oldu canim hala daha var ... ana ilk zamanlar batma gibi oluyordu simdi biraz daha sancı şeklinde guzel haberlerini bekliyoruzzz:)
Peki idrar trdti yaptinmi cnmBenimde 7. Gun 61 cikmisti.9. Gun 120 oldu kizlar.tup bebebekle hamile olan arkadaslar kac haftalik oldugunu nasil hesapliyorsunuz 18. Ocakta transfer oldum
aay ne guzel tatlim.hayirlisi olsunn.darisi basimiza ins.peki idrar testi yapmismiydin kandan once??Transferin 12.günü beta hcg 1238 çıktı. Çook mutluyum. 10.gün1de 500 çıkmıştı. Çok şükür sağlıkla büyür inşallah. Belirti falan arayanlar kafanıza hiç bişey takmayın ne ağrı ne bişey hissetmedim. Bu yüzden olmadı diye ümitsizliğe de kapıldım ama çok şükür. Sıra kese ve kalp atışlarındaa
aay ne guzel tatlim.hayirlisi olsunn.darisi basimiza ins.peki idrar testi yapmismiydin kandan once??
Ben adet oluyorum diye ağlamıştım kan verdiğim gunAman bu agrilar regli belirtisi olmasindaayarin ins guzel hbrler ile donerim canim.cok saol
Cok saol cnm rahatlattin beniBen adet oluyorum diye ağlamıştım kan verdiğim gunşükür olmadi bişey... agrilarim o kadar coktu anlayacagin hic dert etme
Onlarda silik mi cikmisti.benim oyle cikiyorda.yarin test gunum.8.günden itibaren erken gebelik testinde çıkmıştı canım
8.gün baya silik çıkmıştı sonra koyulaştı ama benim betahcg baya yüksek çıktı ondan olabilir silik de olsa görmüşsün ya çift çizgiyi rahat ol yarın güzel haberler vereceksin inşallah bizlereOnlarda silik mi cikmisti.benim oyle cikiyorda.yarin test gunum.
Ins canim.ins hayirli haberlerle donerim yarin cok saol.8.gün baya silik çıkmıştı sonra koyulaştı ama benim betahcg baya yüksek çıktı ondan olabilir silik de olsa görmüşsün ya çift çizgiyi rahat ol yarın güzel haberler vereceksin inşallah bizlere
Kizlar yarin bhcg gunum geldi artik ama ben son kez bi idrar tahlili daha yaptim ustteki ctesi olan.altta ki bugun. Ins. Bu testler beni yaniltmaz yarin guzel hbrler alirimm.sonucu boyle cikip olumlu bhcg sonucu alan warmi?Eki Görüntüle 2102973
Hamilesin canim devami gelir saglikli bi sekilde insallhKizlar yarin bhcg gunum geldi artik ama ben son kez bi idrar tahlili daha yaptim ustteki ctesi olan.altta ki bugun. Ins. Bu testler beni yaniltmaz yarin guzel hbrler alirimm.sonucu boyle cikip olumlu bhcg sonucu alan warmi?Eki Görüntüle 2102973
Ins canim benim saolHamilesin canim devami gelir saglikli bi sekilde insallh
Kizlar bhcg sonucum 188 ciktii ❤
Gözün aydın canım. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.Kizlar bhcg sonucum 188 ciktii ❤
Hayırlı olsunKizlar bhcg sonucum 188 ciktii ❤
Evet çıkar canım benim 8.gün çıkmıştıKızlar bugün 7. Gün yarın idrar testi yapsam çıkar mu acaba son zamanlar geçmiyo
Hadi yaa alsammı acaba ay çıkmazsa birde çok korkuyom belirtim yok arada hafif kasık ağrısı birde ayaklarım donuyoEvet çıkar canım benim 8.gün çıkmıştı