- 14 Eylül 2014
- 259
- 413
Hoşbulduk canım buralar inşallah hep olurOoo yeni hamiş arkadaslar topiğimize gelmisler hoş gelmişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk canım buralar inşallah hep olurOoo yeni hamiş arkadaslar topiğimize gelmisler hoş gelmişler
Çok stresli günlerden geçtiğimiz için öyle oluyo hep bi şeyler arıyoruz kendimizde hep kasik ağrısı olmaz ki elbet geçicek sen güzel düşün güzel olsun bitanem inan kötü birşey yoktur ALLAH'IN izniyle iyidir9. Gunden beri kasik agrim ve gerginligim vardi. Dunden beri yok hic gitti ters biseymi olduki hicbisey hissedememek ne kötü
Oy masallah :) cok guzel bir haberMerhaba arkadaşlar bende 2 dondurulmuş embriyo transferi oldum ve çok şükür 7 yıl sonra ilk defa pozitif gördük bugün birtane kese gördük Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Negatif alan arkadaşlar üzülmeyin daha zamanı gelmemiştir 2sene boyunca transfer için bekledim her ay aynı heyecan umutla başlamama rağmen transfer olmadan iptal oluyordu sonunda 4ocakta transferim oldu 16 ocakta mutlu haberi aldım
Seni anliyorum. Hissetmemek kotu ben daha dun dedim hep kasigim agrisin ama yeter ki hissedim :) bizimki de cilginlik9. Gunden beri kasik agrim ve gerginligim vardi. Dunden beri yok hic gitti ters biseymi olduki hicbisey hissedememek ne kötü
Günaydın canım.Herkese iyi pazarlarGünaydın kızlar , günümüz güzel geçsin
Saol canim ins.Gebelik var canim insallah devami gelir
Gözünaydın olsun bitanem RABBIM sağlıklı sıhhatli tamamına erdirsin INŞAALLAHMrb kizlar.sizlerinde fikrini almak istedim.transferimin 9.gunu yaptigim testin sonucu.ne dusunuyorsunuz? Sali gunu bhcg gunum..
amin canim benim ins.Gözünaydın olsun bitanem RABBIM sağlıklı sıhhatli tamamına erdirsin INŞAALLAH
Bana kabiz olmak sana yasak dendi diye her gun corba iciyodum muhakkakKızlar ya salı günü transfer oldu o günden bu yana tuvalete çıkamıyom incir zeytinyağı denedim ama yok sizdede oldumu neyaptınız o kadarda su içiyom
Bende içtim ama yok yok işin garip tarafı sıkışık da değilimBana kabiz olmak sana yasak dendi diye her gun corba iciyodum muhakkak
Hayırlı ugurlu olsun inşallah sağlıcakla devam ederMrb kizlar.sizlerinde fikrini almak istedim.transferimin 9.gunu yaptigim testin sonucu.ne dusunuyorsunuz? Sali gunu bhcg gunum..
Catlatma ignesinin etkisi 10birim falan canim... hemen ertesi gün yaparsan testi ve cok hassas bir test ise etkileyebilir ama düşük bir ihtimalll senin 9.gun ilacin etkisi mümkün degil (idrarda) kalmamıştır...hic endise etme... kanda da 10.gun temizleniyor diye biliyorum zaten testi bizden o yüzden 12.gun istiyorlar :)Kizlar bisi takildi kafama transferden sonra yaptigimiz idrar testlerinde kullandigimiz ilaclarin etkisi varmidir??
ins canim bakalim yarin test gunum kasik agrilarimda var ama hayirlisiCatlatma ignesinin etkisi 10birim falan canim... hemen ertesi gün yaparsan testi ve cok hassas bir test ise etkileyebilir ama düşük bir ihtimalll senin 9.gun ilacin etkisi mümkün degil (idrarda) kalmamıştır...hic endise etme... kanda da 10.gun temizleniyor diye biliyorum zaten testi bizden o yüzden 12.gun istiyorlar :)