2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Mrb canm sonucun çıktı mı?inş bebişin sennledir

Hastaneden haber geldi negatif, belirti olayı filan hikaye göğüs şişmesi kasık agrisi bel agrisi hepsi vardı yoğun şekilde ama olmadı

Kızlar transferin 3. Günü geçti hiç belirti yok sadece grip gibi oldum halimde yok yüzüm sivilce döktü ki normalde hiç olmaz bende

8 tane dondurulmus embriyom var ama cesaret edebilir miyim bir daha bilmiyorum ...
Canm asla ümidini kaybetme. Rabbim büyük.ve ne kadar şanslısın ki 8 tane dondurulmuşun varmış maşallah.en az 4 deneme demek bu.bence kıymetini bil.elinde hiç embriyosu kalmayanlar ve aynı süreci tekrardan yaşayacaklar var.bence çok şanslısın.

Kızlar transferin 3. Günü geçti hiç belirti yok sadece grip gibi oldum halimde yok yüzüm sivilce döktü ki normalde hiç olmaz bende
Çok geçmiş olsun canım üzülme diyemicem sana çünkü boş
13 ocakta bende ilk tedavimde negatif aldım ve hastane başıma yıkıldı sandım.
Eve geldimmm bir anda patladım ve ağlama krizi...
Toparlandım şuan ve dondurulmuş transferim için şubat adetimi bekliyorum.
İnan geçicek..

Canım ben daha test yapmadım bir hafta var teste

Canlarım Sakın ha kendinizde gebelik belirtisi aramayın vücudumuza çok fazla sayıda hormon verdikleri için bel ağrısı morarma vesaire olabiliyor ama bunlar ilaçların etkisi ile de olabiliyor sakın belirti aramayın kendinizi dinlemeyin Keyfinize bakın

Hastaneden haber geldi negatif, belirti olayı filan hikaye göğüs şişmesi kasık agrisi bel agrisi hepsi vardı yoğun şekilde ama olmadı
Çok geçmiş olsun canım üzülme diyemicem sana çünkü boş
13 ocakta bende ilk tedavimde negatif aldım ve hastane başıma yıkıldı sandım.
Eve geldimmm bir anda patladım ve ağlama krizi...
Toparlandım şuan ve dondurulmuş transferim için şubat adetimi bekliyorum.
İnan geçicek..

Hakkinda hayirlisi olsun canim .. bana opudan trasfere kadar nar suyu icirdiler ... transfeeden sonra havuc -portakal suyu ve ananas... ihmal etme :) birde gunde 7 tane hurma yedim opudan sonucu ogrenene kadar hergun :) ve hala yiyorum ama gunde 2-3 tane ... guzel haberlerini aliriz umarim....buarada benim hemen yapildi transfer opudan 3 gun sonra... eger rahmin cok yorulmadiysa bekletmez zaten dr

8 tane dondurulmus embriyom var ama cesaret edebilir miyim bir daha bilmiyorum ...
Ne kadar şanslısın aslında hiç umutsuz olma bak ben 6. Tedavinle hamileyim hemde hiç dondurulmuşum olması her tedaviye baştan 0 dan yılmadan başladım yumurta sayım az olduğu için hep taze transfer oldu inş ikinci tedavin seni anne yapacak

Canım nasılsın? Sonuçlar çıkmışmıydı senin?

Sağol canım iyiyim yok bekliyoruz daha ama anti tpo pozitif çıktı şimdilik lupus negatif... lupustan değilmiş onu anladık
Anti tpo neden olabiliyomu ki düşüğe? Ben de tiroit hastasıyım 2 yıldır. Hap kullanıyorum, bu dönemde hiç olmadığı kadar dengede gidiyor değerlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…