Mrb canm sonucun çıktı mı?inş bebişin sennledirSelam arkadaşlar yeniyim aranızda , 3.gun embriyo transferi yapılmıştı 15ocakta ve az önce kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorum .. dün transferin 10.gunu idrar testi yaptım evde ve negatif çıktıpek ümidim Yok ama Allahtan ümitte kesilmez diyorum.. belirti olaraktan göğüslerim patlayacak kadar sisti ve bel agrisi çok var , ara ara da kasik agrilarim.. takdir Allahtan artık..
Merhaba evet kocaman bir negatif aldımMrb canm sonucun çıktı mı?inş bebişin sennledir
Yaa çok üzüldüm canım yaaaHastaneden haber geldi negatif, belirti olayı filan hikaye göğüs şişmesi kasık agrisi bel agrisi hepsi vardı yoğun şekilde ama olmadı
8 tane dondurulmus embriyom var ama cesaret edebilir miyim bir daha bilmiyorum ...Yaa çok üzüldüm canım yaaa
Canm asla ümidini kaybetme. Rabbim büyük.ve ne kadar şanslısın ki 8 tane dondurulmuşun varmış maşallah.en az 4 deneme demek bu.bence kıymetini bil.elinde hiç embriyosu kalmayanlar ve aynı süreci tekrardan yaşayacaklar var.bence çok şanslısın.8 tane dondurulmus embriyom var ama cesaret edebilir miyim bir daha bilmiyorum ...
Hayirlisi olsun cnm pes etme herseye hazirlikli olmaliyizHastaneden haber geldi negatif, belirti olayı filan hikaye göğüs şişmesi kasık agrisi bel agrisi hepsi vardı yoğun şekilde ama olmadı
Maşallah olur canım inşallah ya yılma hiç allahdan umut kesilmez8 tane dondurulmus embriyom var ama cesaret edebilir miyim bir daha bilmiyorum ...
Kızlar transferin 3. Günü geçti hiç belirti yok sadece grip gibi oldum halimde yok yüzüm sivilce döktü ki normalde hiç olmaz bende
Çok geçmiş olsun canım üzülme diyemicem sana çünkü boşKızlar transferin 3. Günü geçti hiç belirti yok sadece grip gibi oldum halimde yok yüzüm sivilce döktü ki normalde hiç olmaz bende
Canım ben daha test yapmadım bir hafta var testeÇok geçmiş olsun canım üzülme diyemicem sana çünkü boş
13 ocakta bende ilk tedavimde negatif aldım ve hastane başıma yıkıldı sandım.
Eve geldimmm bir anda patladım ve ağlama krizi...
Toparlandım şuan ve dondurulmuş transferim için şubat adetimi bekliyorum.
İnan geçicek..
Çok geçmiş olsun canım üzülme diyemicem sana çünkü boşHastaneden haber geldi negatif, belirti olayı filan hikaye göğüs şişmesi kasık agrisi bel agrisi hepsi vardı yoğun şekilde ama olmadı
AAA CANIM PARDON ÇOK ÖBÜR ARKADAŞA YAZICAKTIM KARIŞTIRMIŞIMCanım ben daha test yapmadım bir hafta var teste
Hakkinda hayirlisi olsun canim .. bana opudan trasfere kadar nar suyu icirdiler ... transfeeden sonra havuc -portakal suyu ve ananas... ihmal etme :) birde gunde 7 tane hurma yedim opudan sonucu ogrenene kadar hergun :) ve hala yiyorum ama gunde 2-3 tane ... guzel haberlerini aliriz umarim....buarada benim hemen yapildi transfer opudan 3 gun sonra... eger rahmin cok yorulmadiysa bekletmez zaten drGünaydın kızlar, topiğinize sızdım :) ben daha çook başındayım iğnelerimi vurunuyorum, olumlu topiklere gidiyorum ki olumlu olsun değilmi..Varmı bana bu süreçte tavsiyeniz. Muhtemelen salı yada çarşamba opu olucam transferi ne zman yapar bilmiyorum dediklerine göre rahim dinlendirme yapıp bir sonraki regliden sonra yapar diye, hemen yapsa olmaz mı sanki offf daha şimdiden heyecan sardı beni..Herkese sevgiler
Ne kadar şanslısın aslında hiç umutsuz olma bak ben 6. Tedavinle hamileyim hemde hiç dondurulmuşum olması her tedaviye baştan 0 dan yılmadan başladım yumurta sayım az olduğu için hep taze transfer oldu inş ikinci tedavin seni anne yapacak8 tane dondurulmus embriyom var ama cesaret edebilir miyim bir daha bilmiyorum ...
Canım nasılsın? Sonuçlar çıkmışmıydı senin?Canlarım Sakın ha kendinizde gebelik belirtisi aramayın vücudumuza çok fazla sayıda hormon verdikleri için bel ağrısı morarma vesaire olabiliyor ama bunlar ilaçların etkisi ile de olabiliyor sakın belirti aramayın kendinizi dinlemeyin Keyfinize bakın
Sağol canım iyiyim yok bekliyoruz daha ama anti tpo pozitif çıktı şimdilik lupus negatif... lupustan değilmiş onu anladıkCanım nasılsın? Sonuçlar çıkmışmıydı senin?
Anti tpo neden olabiliyomu ki düşüğe? Ben de tiroit hastasıyım 2 yıldır. Hap kullanıyorum, bu dönemde hiç olmadığı kadar dengede gidiyor değerlerim.Sağol canım iyiyim yok bekliyoruz daha ama anti tpo pozitif çıktı şimdilik lupus negatif... lupustan değilmiş onu anladık
Yok canım bilmiyorum salı dr ile konusacazAnti tpo neden olabiliyomu ki düşüğe? Ben de tiroit hastasıyım 2 yıldır. Hap kullanıyorum, bu dönemde hiç olmadığı kadar dengede gidiyor değerlerim.