Başta ilk duyduğumda güçlü durmaya çalıştım ama ta ki eşim bana sarılana kadar , sonra sanki herşeyin sonu gelmiş gibi oldumÇok geçmiş olsun canım üzülme diyemicem sana çünkü boş
13 ocakta bende ilk tedavimde negatif aldım ve hastane başıma yıkıldı sandım.
Eve geldimmm bir anda patladım ve ağlama krizi...
Toparlandım şuan ve dondurulmuş transferim için şubat adetimi bekliyorum.
İnan geçicek..
Ne güzel allah seninde emeklerinin karşılığı sana vermiş :) rabbim tamamına erdirsin insallah canimNe kadar şanslısın aslında hiç umutsuz olma bak ben 6. Tedavinle hamileyim hemde hiç dondurulmuşum olması her tedaviye baştan 0 dan yılmadan başladım yumurta sayım az olduğu için hep taze transfer oldu inş ikinci tedavin seni anne yapacak
Oy oy kiyamamm :) superrrr az kaldiPazartesi günü transferim
Heyecanla bekliyorum
Bunlar bende de oldu tutunma belirtisi dedi herkes. Grip drgil aslinda vucuduna disardan gelen bisey var bagisiklik mekanizman devreyr giriyomus. Insallah guzel seylerin belirtisidirKızlar transferin 3. Günü geçti hiç belirti yok sadece grip gibi oldum halimde yok yüzüm sivilce döktü ki normalde hiç olmaz bende
İnşallah sonuçta olumlu olur ☺Oy oy kiyamamm :) superrrr az kaldi
Hastaneden haber geldi negatif, belirti olayı filan hikaye göğüs şişmesi kasık agrisi bel agrisi hepsi vardı yoğun şekilde ama olmadı
İnşallah öyledirrrrrrBunlar bende de oldu tutunma belirtisi dedi herkes. Grip drgil aslinda vucuduna disardan gelen bisey var bagisiklik mekanizman devreyr giriyomus. Insallah guzel seylerin belirtisidir
ÜzgünümBnde aynen bütün belirtileri hissediyordum uyku ve bulantı dışında negatifi aldım suan uykudan gözümü açamıyorum ters tepki galiba hatta stresten suan midem devamlı bulanıyor
Neden böyle düşünüyosun ne seni böyle düşündürdüKendimi çok yalnız hissediyorum sanki eşim bile anlamıyor beni
Bilmiyorum ki duygularım kafam allak bullak.... ayakta duramadığımı hissediyorum sankiNeden böyle düşünüyosun ne seni böyle düşündürdü
Canım sen güçlüsün bütün kadınlar hepimiz çok güçlüyüz yenemiyceğimiz zorluk baş edemiyceğimiz üzüntü yok bence.O yüzden Rabbim bize anneliği nasip etmiş bu gücümüzden dolayı sakın böyle düşünme herşey güzel olucak inan buna.Bilmiyorum ki duygularım kafam allak bullak.... ayakta duramadığımı hissediyorum sanki
Üzgünümdondurulmuslarin var mi peki canim ?
Kendimi çok yalnız hissediyorum sanki eşim bile anlamıyor beni
Amiiinnn sen ptesi transfer olcan ben de sali Allahin izniyle kalbini duycam :)İnşallah sonuçta olumlu olur ☺
Amiiinnn sen ptesi transfer olcan ben de sali Allahin izniyle kalbini duycam :)
Oyleki gecenin korunde heyecandan yatamiyoruz :) ben bugun kasiklarim niye agrimiyor diye herkesin basinin etini yedim. Neyseki agridi hahaİnşallah canım
Herşey güzel olacak inanıyorum
Oyleki gecenin korunde heyecandan yatamiyoruz :) ben bugun kasiklarim niye agrimiyor diye herkesin basinin etini yedim. Neyseki agridi haha
Kaçıncı denemendi peki ?Hayır malasef yok tekrar başlayacağız tedaviye