2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Başta ilk duyduğumda güçlü durmaya çalıştım ama ta ki eşim bana sarılana kadar , sonra sanki herşeyin sonu gelmiş gibi oldum çok zor süreç maddiyati geçtim psikolojik olarak dayanmak daha da zor .. allahım hepimize sabır versin insallah ve biran önce gönlümüzdeki Muradi bize nasip etsin.. başka elden birşey gelmiyor. Sabır sabır sabır..

Ne güzel allah seninde emeklerinin karşılığı sana vermiş :) rabbim tamamına erdirsin insallah canim

Kızlar transferin 3. Günü geçti hiç belirti yok sadece grip gibi oldum halimde yok yüzüm sivilce döktü ki normalde hiç olmaz bende
Bunlar bende de oldu tutunma belirtisi dedi herkes. Grip drgil aslinda vucuduna disardan gelen bisey var bagisiklik mekanizman devreyr giriyomus. Insallah guzel seylerin belirtisidir

Hastaneden haber geldi negatif, belirti olayı filan hikaye göğüs şişmesi kasık agrisi bel agrisi hepsi vardı yoğun şekilde ama olmadı

Bnde aynen bütün belirtileri hissediyordum uyku ve bulantı dışında negatifi aldım suan uykudan gözümü açamıyorum ters tepki galiba hatta stresten suan midem devamlı bulanıyor

Bilmiyorum ki duygularım kafam allak bullak.... ayakta duramadığımı hissediyorum sanki
Canım sen güçlüsün bütün kadınlar hepimiz çok güçlüyüz yenemiyceğimiz zorluk baş edemiyceğimiz üzüntü yok bence.O yüzden Rabbim bize anneliği nasip etmiş bu gücümüzden dolayı sakın böyle düşünme herşey güzel olucak inan buna.

Kendimi çok yalnız hissediyorum sanki eşim bile anlamıyor beni

Zaman zaman bütün kadınlar yaşar bunu. Dualara sığın arkadaşım. Beterin beteri var. Bu günlerimizi ileride belki de gülümseyerek hatırlayacağız.

Ben 11 yaşımdan beri hayatın zorluklarını yaşadım kanser hastalığı ile tanıştım yürüme yetimi kısmen kaybettim hala öyle ama hiç pes etmedim.
Bitti artık mutluyum derken bebek serüveninde yine hastanelerde buldum kendimi 3 senedir. Bu gece ben de çok duygusalım ve aynı sen gibi kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum.
Ama biliyorum güzel günler bizi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…