2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Benimde 8. Gün kanamam olmuştu adet olucam zannetmiştim, ama test poztif çıktı, sizinde pozitif inşallah yükselir, yerleşme kanaması demişti doktorum

Canım gittim doktor mesanesine kadar ölçüm yaptı, herşey yolundaymış çok şükür. Bize inat hep uyuyo ufaklık göremedi doktor cinsiyetini :)
Canim ayni seyi bizde yasadik poposu bize dönüktü sonrada secde pozisyonunda yatti inat etti göstermedi... hayirlisi olsun hakkimizda insallah... sagliklarida yerinde ya daha ne?

Yaptigin idrar testleri ayni marka degilse farklilik ondan olabilir canim... sonucun pozitif insallah saglicakla devam eder

Merhaba ilk tüp bebek yaptırıdıgımda sevgili doktor benden %80 gebelik bekliyordu. Sonra embriyo transfer edildi herşey çok güzel çok kaliteli embriyo. Sonuç negatif çıkınca sperm kaliteniz 0 dı dendi. Bence bunlar beceremedikleri zaman bunu bahane ediyolar. Biz hemen ürologa gittik eşim bütün tahlilleri yapıldı. DNA sperm hasarı bile yaptırdık ve eşime normal yoldan bile çocuğunuz olur dediler. Bende pko var sıkıntı o. Tutmayınca olmayınca sperm kalitesi kötü. Bence laboratuvarları kötü bunu bahane ediyorlar.

Evet aynen öyle eşimin sperm testi içi ilk ceket atsan üstüne hamile kalır espirisi bile yapıldı laboratuvar son zamanların en iyi spermi bile demişti. Kısmet hayırlısı tabi ki regl oldum ctesi günü kontrolüm var o zaman hesabını soracağım tabi ki

Evet aynen öyle eşimin sperm testi içi ilk ceket atsan üstüne hamile kalır espirisi bile yapıldı laboratuvar son zamanların en iyi spermi bile demişti. Kısmet hayırlısı tabi ki regl oldum ctesi günü kontrolüm var o zaman hesabını soracağım tabi ki

Merhaba kızlar
5 ocakta tek 3. Gün embriyosu transfer edildi
(Bunu özellikle belirtmek istiyorum çünkü 5. Gün iyi diye bir kanı oluşmuş ve ben de bu konuda çok evham yapmıştım)
17 ocakta 250 gibi bir değerle pozitifi gördüm iki kere tahlil yapıldı sonraki 571 çıktı ve doktor bir daha istemedi. Bugünde kesemizi gördük bu süreç içinde acaba dış gebelik mı diye de tabiki evham yaptım Rabbime bin şükür bu benim 2. Gebeligim birincisini kalbi durduğu için kaybettim. İnşallah bu sefer sağlıkla hayırlısıyla devam eder ve kucağıma alırım yavrumu

Bu süreçte kafama takılan birçok şey oldu sağolsun hep destek oldu bana iyi var

Canım hayırlı olsun inşallah kucağına almak nasip olsun....

Sorsan yine kendilerini haklı çıkarırlar ben Allaha havale ettim. Harcadığım masrafım çektiğim eziyetler yanıma kaldı. Şimdi yeniden başlıyorum farklı bir doktorda şu an doktordayım ignelerime başlıcam inşallah.

Günaydın kızlar, topiğinize sızdım :) ben daha çook başındayım iğnelerimi vurunuyorum, olumlu topiklere gidiyorum ki olumlu olsun değilmi..Varmı bana bu süreçte tavsiyeniz. Muhtemelen salı yada çarşamba opu olucam transferi ne zman yapar bilmiyorum dediklerine göre rahim dinlendirme yapıp bir sonraki regliden sonra yapar diye, hemen yapsa olmaz mı sanki offf daha şimdiden heyecan sardı beni..Herkese sevgiler

Selam arkadaşlar yeniyim aranızda , 3.gun embriyo transferi yapılmıştı 15ocakta ve az önce kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorum .. dün transferin 10.gunu idrar testi yaptım evde ve negatif çıktı pek ümidim Yok ama Allahtan ümitte kesilmez diyorum.. belirti olaraktan göğüslerim patlayacak kadar sisti ve bel agrisi çok var , ara ara da kasik agrilarim.. takdir Allahtan artık..

Merhaba, ümidinizi kesmeyin lütfen evet belli olmaz belki kanda pozitiftir. Değilse bile daha zamanı gelmediği içindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…