2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Mide bulantısı kaçıncı haftada başlıyodu canım
Vallahi canım bulantımı iyi kusmak mı iyi bilemiyorum ben iki haftadır benim bitmişti sabah kusmalarım, bulantı çok hafif oluyodu ama pazardan beri saat 5 civarı oluyo bu defada geriye döndük sanırım

Vallahi canım bulantımı iyi kusmak mı iyi bilemiyorum ben iki haftadır benim bitmişti sabah kusmalarım, bulantı çok hafif oluyodu ama pazardan beri saat 5 civarı oluyo bu defada geriye döndük sanırım
Hamileliğinin sağlıklı ilerlediğini gösteriyo zor geçiyodur zorluyodur ama yapıcak bişey yok.İnşallah artık yavaş yavaş azalır seninde canım

Mide bulantısı kaçıncı haftada başlıyodu canım

Canım bi de her gebelikte mide bulantısı olmuyor o yüzden kendini şartlama benim bir önceki gebeligim ikizdi buna rağmen bulantim hiç yok gibiydi kusmam 1 kez olmuştu ve o zaman 13. Haftayı görmüştük beklentiye girip canını sıkma diye söylüyorum keyfine bak

Hamileliğinin sağlıklı ilerlediğini gösteriyo zor geçiyodur zorluyodur ama yapıcak bişey yok.İnşallah artık yavaş yavaş azalır seninde canım
Kesinlikle alakası yok canım uzman tv de anlatıyor dr istersen dinle bulantı yerine iştahsızlık ve koku hassasiyeti olabiliyormuş ben çok araştırdım bu konuyu

Kesinlikle alakası yok canım uzman tv de anlatıyor dr istersen dinle bulantı yerine iştahsızlık ve koku hassasiyeti olabiliyormuş ben çok araştırdım bu konuyu
Ya korkuyorum benim diyer hamilelikte kalp atışı durmuştu ondada hiç kusmamıştım.Sadece bulantım oluyodu sanki bebek sorunlu olunca kusma olmuyo gibi geliyo bana

Ya korkuyorum benim diyer hamilelikte kalp atışı durmuştu ondada hiç kusmamıştım.Sadece bulantım oluyodu sanki bebek sorunlu olunca kusma olmuyo gibi geliyo bana
Yok canim biz bugune kadar saglikli geldik şükür (allah hepimizinkini saglicakla sonuna kadar vardirsin insallah) veeee hic kusma isim olmadi neredeyse... cok naaadir o da usuttugumde... hic strese sokma kendini sorun olmaz insallah... bir dönem bende baya takmıştım buna seni cok iyi anlıyorum

Saolasın canım içim ferahladı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…