- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 35
Canım öyle aman aman bi mide bulantısı bekleme en azından ben de çok ağır olmuyordu 7+ dan sonra başlar ama bünyeden bünyeye fark ediyor tabiMide bulantısı kaçıncı haftada başlıyodu canım
Vallahi canım bulantımı iyi kusmak mı iyi bilemiyorum benMide bulantısı kaçıncı haftada başlıyodu canım
Hamileliğinin sağlıklı ilerlediğini gösteriyo zor geçiyodur zorluyodur ama yapıcak bişey yok.İnşallah artık yavaş yavaş azalır seninde canımVallahi canım bulantımı iyi kusmak mı iyi bilemiyorum beniki haftadır benim bitmişti sabah kusmalarım, bulantı çok hafif oluyodu ama pazardan beri saat 5 civarı oluyo bu defada geriye döndük sanırım
Negüzelll bol pozitifli bir topikkk. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah yavrularınızı
Rabbim aynı mutluluğu biz bekleyenlerede nasip eder inşallah. Benim ocak ayında ilk denemem negatif oldu malesef. Şuan rahim dinlendiriyoruz. Şubat adetim ile dondurulmuşlarım için 2.denemeye başlayacağız nasipse.
Biz bekleyenler içinn dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Mide bulantısı kaçıncı haftada başlıyodu canım
Canım bi de her gebelikte mide bulantısı olmuyor o yüzden kendini şartlama benim bir önceki gebeligim ikizdi buna rağmen bulantim hiç yok gibiydi kusmam 1 kez olmuştu ve o zaman 13. Haftayı görmüştük beklentiye girip canını sıkma diye söylüyorum keyfine bakVallahi canım bulantımı iyi kusmak mı iyi bilemiyorum beniki haftadır benim bitmişti sabah kusmalarım, bulantı çok hafif oluyodu ama pazardan beri saat 5 civarı oluyo bu defada geriye döndük sanırım
Kesinlikle alakası yok canım uzman tv de anlatıyor dr istersen dinle bulantı yerine iştahsızlık ve koku hassasiyeti olabiliyormuş ben çok araştırdım bu konuyuHamileliğinin sağlıklı ilerlediğini gösteriyo zor geçiyodur zorluyodur ama yapıcak bişey yok.İnşallah artık yavaş yavaş azalır seninde canım
Ya korkuyorum benim diyer hamilelikte kalp atışı durmuştu ondada hiç kusmamıştım.Sadece bulantım oluyodu sanki bebek sorunlu olunca kusma olmuyo gibi geliyo banaKesinlikle alakası yok canım uzman tv de anlatıyor dr istersen dinle bulantı yerine iştahsızlık ve koku hassasiyeti olabiliyormuş ben çok araştırdım bu konuyu
Canım zor tabi inan girdigin şu stres bebisi daha çok etkiliyor keyfine bakYa korkuyorum benim diyer hamilelikte kalp atışı durmuştu ondada hiç kusmamıştım.Sadece bulantım oluyodu sanki bebek sorunlu olunca kusma olmuyo gibi geliyo bana
Cirinone %8 jel kullanıyor musunMide bulantısı kaçıncı haftada başlıyodu canım
Evet canım kullanıyorum.neden sordun kiCirinone %8 jel kullanıyor musun
Evet canım kullanıyorum.neden sordun ki
Yürüyorum canım.Hemşire 10 15 dakka hareket et demişti sonrasındaKullandıktan sonra yatıyor musun yürüyor musun ?
Bende başladım da az önce
Estrofem ve jel
Tamam tatlım sağolasınYürüyorum canım.Hemşire 10 15 dakka hareket et demişti sonrasında
Gecmis olsun canim o bel agrisi benide mahvediyorİyi akşamlar kızlar, nasılsınız? Bende işten geldim uzandım hemen, bel ağrısından ölüyom galiba
Yok canim biz bugune kadar saglikli geldik şükür (allah hepimizinkini saglicakla sonuna kadar vardirsin insallah) veeee hic kusma isim olmadi neredeyse... cok naaadir o da usuttugumde... hic strese sokma kendini sorun olmaz insallah... bir dönem bende baya takmıştım buna seni cok iyi anlıyorumYa korkuyorum benim diyer hamilelikte kalp atışı durmuştu ondada hiç kusmamıştım.Sadece bulantım oluyodu sanki bebek sorunlu olunca kusma olmuyo gibi geliyo bana
Kızlar embrıyo transferı nerede kac paraya yaptırdınızKızlar burdan devam edelim.Gelmek istiyenler buyrun herkese kapim açık
Saolasın canım içim ferahladı resmenYok canim biz bugune kadar saglikli geldik şükür (allah hepimizinkini saglicakla sonuna kadar vardirsin insallah) veeee hic kusma isim olmadi neredeyse... cok naaadir o da usuttugumde... hic strese sokma kendini sorun olmaz insallah... bir dönem bende baya takmıştım buna seni cok iyi anlıyorum
Canım benim toplamda 10 bin çıktı bursa acıbademde yaptırdım benKızlar embrıyo transferı nerede kac paraya yaptırdınız
Canım 7 8 gün sonraKızlar transferden kaç gün sonra belirtiler başladı sizde