- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
GunaydinGünaydın kızlar
Gunaydiinn erkencisin :)Günaydın kızlar
Çalışıyorum canım :)Gunaydiinn erkencisin :)
İnşallah canım.Güzel haberlerini bekliyoruz artık cinsiyette belli olur inşallahKızlar bugün 5 de doktor kontrolüm var :) heyecanlıyım 2 hafta oldu gitmiyorum kontrole, umarım herşey yolundadır.
İnşallah canım bende çok merak ediyorum aslında cinsiyetini :)İnşallah canım.Güzel haberlerini bekliyoruz artık cinsiyette belli olur inşallah
Kızlar bugün 5 de doktor kontrolüm var :) heyecanlıyım 2 hafta oldu gitmiyorum kontrole, umarım herşey yolundadır.
Hadi bakalim güzel haberlerle gell insallah canim... ben de dün gittim :) benim yavru açmadı bacaklarını insallah sen öğrenebilirsin... çatlayacağım merakimdan benKızlar bugün 5 de doktor kontrolüm var :) heyecanlıyım 2 hafta oldu gitmiyorum kontrole, umarım herşey yolundadır.
Meraktayizzzz canimmm
Gittim canım allahıma şükürler herşey yolunda, bebiş uyuyodu poposuda bize dönükdü :) göremedik cinsiyetini :)
Canım gittim doktor mesanesine kadar ölçüm yaptı, herşey yolundaymış çok şükür. Bize inat hep uyuyo ufaklık göremedi doktor cinsiyetini :)
Saglıgı yerinde olsunda cinsiyetini geç ögren sorun deil.Çok sevindim herseyin yolunda olmasınaGittim canım allahıma şükürler herşey yolunda, bebiş uyuyodu poposuda bize dönükdü :) göremedik cinsiyetini :)
Canım çamaşır ilacından uzak dur mutlaka, birde eline eldiven geçir temas etme ilaçlarla. Ben transferden beridir hüç dokunmadım ilaçlara hatta evi havalandırıyorum ilaç kokusu sinöesin eve diye canım. Mecbur olmadıkça çok yapma temizlik birileri yardım etsin sana bu konuda olmazmı?Kızlar banyoyu temizladim mecburen temizlik maddesiyle temizledim bi sorun olur mu sizce
Ya aslında ne zamandır dikkat ediyorum bende transferden beri ilk kez mecburen kullandım.Yarın ablam gelicek diye temizlik yaptım.Artık eşime yaptırırım bende saol uyardığın içinCanım çamaşır ilacından uzak dur mutlaka, birde eline eldiven geçir temas etme ilaçlarla. Ben transferden beridir hüç dokunmadım ilaçlara hatta evi havalandırıyorum ilaç kokusu sinöesin eve diye canım. Mecbur olmadıkça çok yapma temizlik birileri yardım etsin sana bu konuda olmazmı?