2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar bugün 5 de doktor kontrolüm var :) heyecanlıyım 2 hafta oldu gitmiyorum kontrole, umarım herşey yolundadır. :anneadayı:
Hadi bakalim güzel haberlerle gell insallah canim... ben de dün gittim :) benim yavru açmadı bacaklarını insallah sen öğrenebilirsin... çatlayacağım merakimdan ben

Kızlar banyoyu temizladim mecburen temizlik maddesiyle temizledim bi sorun olur mu sizce

Kızlar banyoyu temizladim mecburen temizlik maddesiyle temizledim bi sorun olur mu sizce
Canım çamaşır ilacından uzak dur mutlaka, birde eline eldiven geçir temas etme ilaçlarla. Ben transferden beridir hüç dokunmadım ilaçlara hatta evi havalandırıyorum ilaç kokusu sinöesin eve diye canım. Mecbur olmadıkça çok yapma temizlik birileri yardım etsin sana bu konuda olmazmı?

Canım çamaşır ilacından uzak dur mutlaka, birde eline eldiven geçir temas etme ilaçlarla. Ben transferden beridir hüç dokunmadım ilaçlara hatta evi havalandırıyorum ilaç kokusu sinöesin eve diye canım. Mecbur olmadıkça çok yapma temizlik birileri yardım etsin sana bu konuda olmazmı?
Ya aslında ne zamandır dikkat ediyorum bende transferden beri ilk kez mecburen kullandım.Yarın ablam gelicek diye temizlik yaptım.Artık eşime yaptırırım bende saol uyardığın için

Bugun transferimin 9. Gunu. 5. Gunden itibaren test yapiyorum silik cikiyor. Dun hafif lekelenmem oldu kan verdim 77 cikti. Bugun yine idrar testi yaptim oncekilerine gore daha silik cikmis. Dusukmu yapiyorum. Boyle birsey yasayan oldumu. Yarin yine kan verecegim ama saatler gecmiyor. Bu belirsizlik beni maffetti.

X