Daha çıkmamış sonuç bitanem bekliyorum bi hafta var herhalde 3 hafta demişlerdi çünküDüşüklerin nedeni tabiki estrofem değil canım da nedeni neymiş? Doktorun ne diyor sana ?
Daha çıkmamış sonuç bitanem bekliyorum bi hafta var herhalde 3 hafta demişlerdi çünküDüşüklerin nedeni tabiki estrofem değil canım da nedeni neymiş? Doktorun ne diyor sana ?
Benimde aklımda deli sorular oluştu kuzum yaKızlar kesinlikle aklınıza soru işareti oluşmasın dr unuza güvenin öncelikle ben bugün göğşen önalan dr a gittim durumumu anlattım bebek kalp atışı durdu diye o da bana hangi ilaçları kullanıyordun dedi ben de estrofem 3×1 dedim o da bana kısaca neden buna devam ettirdiler dedi onlar kan testi gününe kadar kullandırıyorlarmış bebekte ciddi etkileri olabiliyormuş(gebelikte x kategorisinde) kalp atışı durması en çok görülen YAN ETKISI imiş... dr biz sadece rahim ağzı yetmezliği ve östrojen eksikliği olan gebelere imza karşılığında kullandiriyoruz dedi.... durum bu şekilde
Gidip ilaçlarımı aldım geldim.Ayrica dün saglık ocağında progestan jeli yazdırdım 1 aylık.Devlet karşılıyomuş haberiniz olsun kızlarKızlar nerelerdesiniz bugün sessizlik var topicte
Benim doktorum eger pozitif olursa gunde 3 ten ikiye dusurecegiz dedi sen kac tane devam etmistin cnm .cok gecmis olsun gecen ay bende negatifi gordum senide takip ediyordum cok uzuldum cnm.simdi hic ara vermeden dondurulmus transferi oldum dun bakalim hayirlisi olsun hakkimizdaBenimde aklımda deli sorular oluştu kuzum yabakalım genetik ne gelicek gerçi nasibimizde yokmuş RABBIM böyle emretmiş ama drlar böyle bi hata yapiliyosa bişey diyemiyorum
Ben direk günde 3 kere kullandım hiç bırakmadım 12. Haftada kesicez dedi RABBIM'IN izniyle INŞAALLAH bu sefer pozitifi görürsün bitanem RABBIM kimsenin kucağını boş biraktirmasin sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrularımızı kucağimiza almayı nasip etsin INŞAALLAH ümmet-i muhammedleBenim doktorum eger pozitif olursa gunde 3 ten ikiye dusurecegiz dedi sen kac tane devam etmistin cnm .cok gecmis olsun gecen ay bende negatifi gordum senide takip ediyordum cok uzuldum cnm.simdi hic ara vermeden dondurulmus transferi oldum dun bakalim hayirlisi olsun hakkimizda
Ay bunu duyduguma sevindim benim dr da 10. Haftaya kadar kullanacaksin dedi. Panik oldum ya sonra bisey olursa diye. Progesteron icin kullandigin ilac neydi? Onu ne zaman biraktin pekiCanim benim dr um kalp atisini duydugu gun attırdı kutuyu??
Canim crinone jel kullandim onu da 8. Haftada biraktirdi şükür.. bende bu jeli hic sevmemiştim erken biraktim şükür zaten bunlarin dışında ilac da kullanmadim... vitaminlerim haric tabiAy bunu duyduguma sevindim benim dr da 10. Haftaya kadar kullanacaksin dedi. Panik oldum ya sonra bisey olursa diye. Progesteron icin kullandigin ilac neydi? Onu ne zaman biraktin peki
Amin cnm tedabiye baslammadinmi donmus yokmuBen direk günde 3 kere kullandım hiç bırakmadım 12. Haftada kesicez dedi RABBIM'IN izniyle INŞAALLAH bu sefer pozitifi görürsün bitanem RABBIM kimsenin kucağını boş biraktirmasin sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrularımızı kucağimiza almayı nasip etsin INŞAALLAH ümmet-i muhammedle
Donmuş var bitanem ama kürtaj oldu ya en az 3 ay toparlanmak lazımmış bende temmuzda düşünüyorum RABBIM nasip kısmet ederse çünkü genetik falan yapılacak bu seferAmin cnm tedabiye baslammadinmi donmus yokmu
bakalım inşallah canımmm temmuza kadar doğal denicez eşimde ilaç kullanmaya başlası inşallah olur senin nasıl gidiyor hamilelikCanim pek anlamam bu hormon işlerinden ama değerlerin güzel geldi bana.Hadi inşallah doğal yolla hamile kalırsın
İyi gidiyo valla henüz mide bulantisi yok rahatım o yüzden.bakalım inşallah canımmm temmuza kadar doğal denicez eşimde ilaç kullanmaya başlası inşallah olur senin nasıl gidiyor hamilelik
Mide bulantısı kaçıncı haftada başlıyodu canımbakalım inşallah canımmm temmuza kadar doğal denicez eşimde ilaç kullanmaya başlası inşallah olur senin nasıl gidiyor hamilelik
Geçmiş olsun canım.İyi akşamlar kızlar, nasılsınız? Bende işten geldim uzandım hemen, bel ağrısından ölüyom galiba