2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar merhabalar Meryem suresi okucaz aramızda toplayıp katılmak ister misiniz

Benimde aklımda deli sorular oluştu kuzum ya bakalım genetik ne gelicek gerçi nasibimizde yokmuş RABBIM böyle emretmiş ama drlar böyle bi hata yapiliyosa bişey diyemiyorum

Kızlar nerelerdesiniz bugün sessizlik var topicte
Gidip ilaçlarımı aldım geldim.Ayrica dün saglık ocağında progestan jeli yazdırdım 1 aylık.Devlet karşılıyomuş haberiniz olsun kızlar

Benimde aklımda deli sorular oluştu kuzum ya bakalım genetik ne gelicek gerçi nasibimizde yokmuş RABBIM böyle emretmiş ama drlar böyle bi hata yapiliyosa bişey diyemiyorum
Benim doktorum eger pozitif olursa gunde 3 ten ikiye dusurecegiz dedi sen kac tane devam etmistin cnm .cok gecmis olsun gecen ay bende negatifi gordum senide takip ediyordum cok uzuldum cnm.simdi hic ara vermeden dondurulmus transferi oldum dun bakalim hayirlisi olsun hakkimizda

Ben direk günde 3 kere kullandım hiç bırakmadım 12. Haftada kesicez dedi RABBIM'IN izniyle INŞAALLAH bu sefer pozitifi görürsün bitanem RABBIM kimsenin kucağını boş biraktirmasin sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrularımızı kucağimiza almayı nasip etsin INŞAALLAH ümmet-i muhammedle

Canim benim dr um kalp atisini duydugu gun attırdı kutuyu??
Ay bunu duyduguma sevindim benim dr da 10. Haftaya kadar kullanacaksin dedi. Panik oldum ya sonra bisey olursa diye. Progesteron icin kullandigin ilac neydi? Onu ne zaman biraktin peki

Ay bunu duyduguma sevindim benim dr da 10. Haftaya kadar kullanacaksin dedi. Panik oldum ya sonra bisey olursa diye. Progesteron icin kullandigin ilac neydi? Onu ne zaman biraktin peki
Canim crinone jel kullandim onu da 8. Haftada biraktirdi şükür.. bende bu jeli hic sevmemiştim erken biraktim şükür zaten bunlarin dışında ilac da kullanmadim... vitaminlerim haric tabi

Kızlar bende estrofem kullanıyorum lütfen burda yanlış yönlendirmeyelim birbirimizi insan stresede girebiliyo. En iyisini dr umuz bilir sonuçta o kadar tahlil yapıyolar her insan vücudu hormonları farklıdır. Birimize devam et derken birimize bırak diyebilir dr

Amin cnm tedabiye baslammadinmi donmus yokmu

canlarım yardımınıza ihtiyacım var bugün adetimin 3. günü oluyor 16 gün önce biliyorsunuz kürtaj oldum ve ben şokkk durumdayım dr um adet olduğumu söyledi herkeste farklı oluyormus bu iyi bişey dedi dr vücut hızlıca toparlanmaya gitmiş. bugün kan tahlillerim yapıldı sol yumurtalıkta 5.1 mm yumoş var günüyle uyumluymuş herşey hormonlarımı atıyorum size sizce durum nedir dr salı günü tekrar çağırdı yumoş takibi için yorumlarınızı bekliyorum

Canim pek anlamam bu hormon işlerinden ama değerlerin güzel geldi bana.Hadi inşallah doğal yolla hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…