Evet cnm ne yazık ki öyle. Kış hamileliğinün iyi tarafları var ama bu da kötü tarafı vallahi, dikkat etmek lazım, ellerimizi sürekli yıkamalıyız.Allah şifa versin canım.Inşallah çabucak atlatırsın.Çalışınca ister istemez mikroplara açık oluyoruz.O kadar insanla yüz yüzeyiz normaldir.Bende korkmaya başladım inşallah bende grip olmam malum grip zamanları
Bana da 10.haftaya kadar iceceksin dedi 10 hafta az sanki ya :)Canım ben hala devam ediyorum, doktor azaltarak kesicek bana.
Iyiyiz şükür canim kalmadi bir sıkıntısı hoplayıp zıplıyor sabahtan aksama simdiSağol canım benim. Kızın nasıl oldu?
Canim benim dr um kalp atisini duydugu gun attırdı kutuyu??Kızlar estrofemi ne kadar süre kullandınız 12. Haftaya kadar devam ettiniz mi?
Ikilemde kaldım kızlar kullanmak mi iyiydi yoksa bırakmak mi kimi kullanmış kimi bırakmış aklım karıştı bi soruyum dedim ALLAH razı olsun INŞAALLAH yavrularınızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alın canlarCanim benim dr um kalp atisini duydugu gun attırdı kutuyu??
Çok şükür canım.Iyiyiz şükür canim kalmadi bir sıkıntısı hoplayıp zıplıyor sabahtan aksama simdicok cekti yavrum ama sukur iyi şimdi
Doktoruna güven canım, o ne derse onu yap. Her doktorun tedavi şekli farklı olabiliyor.Ikilemde kaldım kızlar kullanmak mi iyiydi yoksa bırakmak mi kimi kullanmış kimi bırakmış aklım karıştı bi soruyum dedim ALLAH razı olsun INŞAALLAH yavrularınızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alın canlar
Vallahi ben kullanmak iyi degil diye biliyorum ve dr umda birak hemen dedi hatta ben 2tane var elimde bitireyim mi diye sordum sakin ha artik at onu dedi? Ama uzun sure kullananlarda var bilemedimIkilemde kaldım kızlar kullanmak mi iyiydi yoksa bırakmak mi kimi kullanmış kimi bırakmış aklım karıştı bi soruyum dedim ALLAH razı olsun INŞAALLAH yavrularınızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alın canlar
Işte bitanem bende bu çelişkiye düştümVallahi ben kullanmak iyi degil diye biliyorum ve dr umda birak hemen dedi hatta ben 2tane var elimde bitireyim mi diye sordum sakin ha artik at onu dedi? Ama uzun sure kullananlarda var bilemedim
Güveniyorum druma ALLAH'IN izniyle ama böyle iki kere üst üste düşük olunca sorgulamaya başladim ister istemezDoktoruna güven canım, o ne derse onu yap. Her doktorun tedavi şekli farklı olabiliyor.
Düşüklerin nedeni tabiki estrofem değil canım da nedeni neymiş? Doktorun ne diyor sana ?Güveniyorum druma ALLAH'IN izniyle ama böyle iki kere üst üste düşük olunca sorgulamaya başladim ister istemez
Neler kullanıyosun sen cnm?Kızlar o estrofem dediğiniz ne işe yarıyo.Doktorum bana hiç kullandırtmadı
corasprin,crino jel,folik asit bu üçünü kullanıyorumNeler kullanıyosun sen cnm?
Canım gönlünü ferah tut rahat ol artık bebisin seninle.... öyle bir durum duymadım canım ama bir yerde okumuştum kadın dondurulmuş embriyo transferi yaptıracaktı ama embriyolar çözülürken bozulmuştu olabiliyormuş bu durumMerhaba bugün transferim oldu geriye kalan embriyo dondurulcakti fakat çözüldükten sonra dondurulcak kalitede olmadığından imha edilmiş acaba bana transfer edilenlerinde yapısı genetigi bozuk mu tutmaz diye çok korkuyorum benim durumumu yaşayan var mı hiç? Yani bu durumda pozitif yaşayan
Canım gönlünü ferah tut rahat ol artık bebisin seninle.... öyle bir durum duymadım canım ama bir yerde okumuştum kadın dondurulmuş embriyo transferi yaptıracaktı ama embriyolar çözülürken bozulmuştu olabiliyormuş bu durum
Canim Bence dr en dogrusunu söyler hepsinin gittigi yol farkliIşte bitanem bende bu çelişkiye düştüm