- 12 Ocak 2018
- 68
- 113
- 13
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
- #79.481
Mama alma düşüncem yoktu öylesine baktım içinde bir sürü vitamin falan var kararsız kaldım hero baby aldım. :)Parislim corba tam çorba kivaminda olmamali .Koyu kivamli olmali muhallebi gibi yani .Corbalara ilikli kemik suyu ,peyniralti suyu ekleyebilirsin .Tarifler icin instagtamda eymenin sofrasi ,eylulun yemekleri l,bebek corbalari sayfalarini takip edebilirsin .
Ben Hipp Elmali Sütlü kasik mamasi almistim .Oglum cok beğendi. Ama tekrar almayacagim paketli gıda diye .Kendim de yapiyorum muhallebi gibi .Tarifini yazayim istersen canim .
Benimki pispisi asla kabul etmiyor.3 aydan beri deniyorum. 6 aydan sonra cok etkili bir yontem degil zaten .Mesela simdi pispis denesem hemen döner kacmaya calisir.
Gunaydin canim .1.sorunun cevabı cam rendede tamamen püre oluyor ama bazen buyuk oarca kopuyor. Rendeledikten sonra kasikla kontrol edebilirsin.Ben yanlis yaptığını sanmiyorum .Bence sevmedigi icin yapiyordur .Benim oglum da yumurta sarisina ayni tepkiyi veriyor .
Canim burnuna sf yaptıktan sonra hemen yuz ustu cevir .Sf ile birlikte akiyor icindekiler .Aspiratore bile gerek kalmiyor bazen .Ben ilk zamanlar yuz ustu cevirmiyordum hemen aspiratorle cekiyordum .Meger gerek yokmus genzine kacmadan burnundan dökülüyor ne var ne yok
Müsait bir zamanında yazarsan canım yaparım.
Ben hata yaptım sanırım ne kadar acemi davranıyorum. Çocuğa ne vereceğimi bilemiyorum. 3 gün kuralıyla tadım yaptırıyordum öğlen bir iki çay kaşığı, onun dışında hiç birşey vermiyordum. Sonra bu sebzeleri karıştırarak vermeye başlarım dedim. Yavaştan öğün olarak veririm dedim. Annem de sürekli çocuk aç kalıyor olabilir, artık şunları şunları ver yaniiii yer falan diyordu. Ben de Yok anne dr verme dedi...
dr. 6. Ay kontrolünde yani 185 gün falan sonra liste verdi listede 6. Ay 7. Ay şunlar verilebilir diye genel şeyler yazıyor. Annem artık et çorba suları pekmez verebiliriz dddi. 7. Aya bakarak. Ben de hayır daha 6. Aydayız bu ay tadım ayı erken dedim. Şimdi burdan okuduklarımdan anlıyorum ki 7. Ay diyor herkes ve baya mama vs veriyorsunuz öğün olarak. Bir ay öncesinden başlanmış tadımlara. Ama Benim doktor 180 günün bir önceki ayında yani 5 ayı dolduğunda sormuştum birşeyler vereyim mi diye anne sütü ver bişeye gerek yok verme demişti. oğluma en güzel şekilde bakmak beslemek isterken ... kendimi beceriksiz hissediyorum