2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar ben çok kötüyüm ya kafamı kaldıramıyorum sürekli uyumak istiyorum aksam 8de uyudum:bicak: çook halsizimm. Normaldede uykusuz bi insandm şimdi level atladım resmen:uykucu:
 
Günaydın kızlar progestan kullanan vardı sanırım bna alttan kullan dedi kullandım ama sanki karnım şişti adet olucak gibi ağrı var normalmidir
 
Öğretmen arkadaslar vardi burda degil mi? Dun hastanede ogretmen bir kadinla tanistim nöbetçi doktormus bahcede. Karnina top gelmis o da acil olarak doktora gelmis. Devletin dogum hastanelerinde veznede bunu soyleyip randevusuz sira alabiliyorsunuz arkadaslar. Allah korusun boyle bir sey basiniza denk gelirse.
 
banada sağlık ozağından öyle dediler ama ben bişey almaya gitmiştimde öyle öğrendiler senin hamile kaldığını nasıl öğrendilerki:deli:
Bende şaşırdım nerden biliyorsunuz dedim hem de özelde acilde öğrenmiştim hamile kaldigimi. Meğerse devlet özel farketmez haftalık olarak hamile kalanların listesi geliyormuş sağlık ocağına.beni 6+2 de aramislardi. Bugün 6+6 dayım.insallah haftaya doktora gidicrm.hayirlisiyla duyarım inşallah.
 
kızlar sağlık ocağına ne zaman gitmemiz gerekiyor, ben 6+5 oldum, hastanede testlerimi yaptırdım, ne zaman gitmem gerekir sağlık ocağına?


Bende henüz gitmedin sanırım 4 aylık
Allah razi olsun kuzum sende hayırlısı ile kucağına al insallah :) biraz onden gidiyormusuz. Bugun 4 normalde ama 4+5 mis erken yumurtlama oldugu icin

Sağol canım inşallah gayet normal abartılı değil geri olmasında 5 günün lafı olmaz:)
 
Güzel haberlerinizi duydukça çok mutlu oluyorum. Ben de haftaya cuma gideceğim inşallah bebeklerimizi görürüz bu sefer.
Haftaya cuma kac haftalik olcak cnm bayagi var senin hamileligin nasil gorunmedi ben ayin 28 inde gidicem o zamana 6+3 olcak umarim gorunur
 
X