- 26 Haziran 2012
- 178
- 172
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.161
günaydın kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni aradılar sağlık ocağından gittim ama kayıt acmadilar önce kalp atışını duy öyle açalım dedilerkızlar sağlık ocağına ne zaman gitmemiz gerekiyor, ben 6+5 oldum, hastanede testlerimi yaptırdım, ne zaman gitmem gerekir sağlık ocağına?
Beni aradılar sağlık ocağından gittim ama kayıt acmadilar önce kalp atışını duy öyle açalım dediler
banada sağlık ozağından öyle dediler ama ben bişey almaya gitmiştimde öyle öğrendiler senin hamile kaldığını nasıl öğrendilerkiBeni aradılar sağlık ocağından gittim ama kayıt acmadilar önce kalp atışını duy öyle açalım dediler
6+2 olucaz yarınaynıyzyaAa ben de bugun gidecektim. O zaman gitmeyeyim. Yarin gircem ultrasona. 6+3 olacagiz. Insallah kalp atisini duyacagim susamimim
Bende şaşırdım nerden biliyorsunuz dedim hem de özelde acilde öğrenmiştim hamile kaldigimi. Meğerse devlet özel farketmez haftalık olarak hamile kalanların listesi geliyormuş sağlık ocağına.beni 6+2 de aramislardi. Bugün 6+6 dayım.insallah haftaya doktora gidicrm.hayirlisiyla duyarım inşallah.banada sağlık ozağından öyle dediler ama ben bişey almaya gitmiştimde öyle öğrendiler senin hamile kaldığını nasıl öğrendilerki
İnşallah duyariz hep birlikte hayirlisylaAa ben de bugun gidecektim. O zaman gitmeyeyim. Yarin gircem ultrasona. 6+3 olacagiz. Insallah kalp atisini duyacagim susamimim
Evett :))6+2 olucaz yarınaynıyzya
Amin inşallah.Tatlı annişler herkese gunaydııııııın..Hayırlı Cumalar olsun hepinize❤❤❤❤❤❤Rabbim Bugün herkesin dualarını kabul eylesin.Bebişlerimize ve bize sağlık versinHerkes iyi haberler alsın ve yüzümüz gülsün inşallah..
kızlar sağlık ocağına ne zaman gitmemiz gerekiyor, ben 6+5 oldum, hastanede testlerimi yaptırdım, ne zaman gitmem gerekir sağlık ocağına?
Allah razi olsun kuzum sende hayırlısı ile kucağına al insallah :) biraz onden gidiyormusuz. Bugun 4 normalde ama 4+5 mis erken yumurtlama oldugu icin
Bu sayfaya mesaj olarak paylaştığınmı yoksa kendi profilindemi?Kızlar buraya yüklediğimiz fotoyu nasıl silebiliyoruz?ben beceremedim. ???
Haftaya cuma kac haftalik olcak cnm bayagi var senin hamileligin nasil gorunmedi ben ayin 28 inde gidicem o zamana 6+3 olcak umarim gorunurGüzel haberlerinizi duydukça çok mutlu oluyorum. Ben de haftaya cuma gideceğim inşallah bebeklerimizi görürüz bu sefer.