2018 te hamile kalmak isteyenler

bizde eşimle 3 aydır deniyoruz olmuyor vala stres yaptım bu ay ovulasyon testini yakaladim gibi en son ilişkiden 7 gün geçti eşim görevde yeni yılda gelecek 23 günde bir regl oluyorum vala 3 ayda umudum kırıldı yaşımda 31 .lütfen banada dua edin Rabbim isteyen herkese versin bi sonraki regl tarihim 5 ocak beklemek zor

Heyyy canımmmm sakin ol evet kistin eriyor yavaş yavaş adetin de kople gidecek şuan bende aynı durumdayım. Doğum kontrol hapı yapıyor bunu bildiğin yavaş yavaş eritiyor ve adette sökülüp temizlenir üzme kendini lütfen

Canimmmmm içimi rahatlattinnn çok teşekkür ediyorum inşallah öyledir

Evet ben inanıyorum öyle bak yanlız değiliz hep birlikte böyle anlatıp rahatlayacıgız ve bir gün müjdeli haberler paylaşacağız. Kist gidiyor içini ferah tut yeni yıla stresle girme
Canım benim inanki hepimiz için istiyorum bu güzel haberleri böyle güzel olumlu şeyler duymaya oyle ihtiyacım varmış ki çok sagol

Kızlar doktorumu aradim regl olunca gel dedi kist icin yasmin kullanıyorum ve 10 gün var ilacın bitmesine ama benim 5 gündür kahve camurumsu geçmeyen bir lekelenmem var her gun saatinde iciyoeum yine de bitmedi cok bunaldim artik cok ..kist eriyor olabilir dedi ama için hiç rahat degilll

Be
Benim de 7 gün kaldı ilaç hergün aynı aynı zamanda içiyorum eriyor bence içini rahat tut 2018 bize uğurlu gelecek

Evet oldum 4.gunumdu bugun 45.gun sonunda oldum rahatladım resmen sen nasılsın
E hadi bu ay gebe kalırsın hayırlısı ile inşallah. İyiyim testere dişli aslan pençesi çayını içmeye başladım öğlen akşam. Bakalım faydası olacak mı bugün randevum vardı gitmedim eşim gitme dedi o zaman gelecek ay beraber gidelim dedim tamam dedi inşallah gerek kalmaz da

Kacıncı gundesın cnm sen bende ıkı gun sonra baslıcam ıns ya buay hepımız hamılr kalalık 45 gunde adet oldm ama adtm uzun sürmedi normal sırdu be bıay agrım da olmadı yumurtayıda attım parcalar halınde ıcım temızşendo umarım buay yumurtlarım bnde

11. Günümdeyim yarın ovulasyon testine başlayacağım sen kullanıyor musun. İçin tertemiz olmuştur inşallah yeni yumurtalar gelsin bu ay

11. Günümdeyim yarın ovulasyon testine başlayacağım sen kullanıyor musun. İçin tertemiz olmuştur inşallah yeni yumurtalar gelsin bu ay
Evet ovu testı aldım bende 10 12. Gunde akıntıma gore baslarım benım daha baslamaya bar sende paylas hergun bakalm nasıl koyulasıcak ıns buay yumurtaları catlatıcaz benım 21mmdo yumurtam ama catlamadı buay cok stres yaptm ona baglıyorum akısına bırakcam cocuk ıcın yapmıcam dıger etrafımdakı ınsanlar ılk denemede hamıle kalıyor nası oluyo bılmıyorum sen calısmalara hız ber ıkıgunde bor

Hız vermesine vereyim ama eşimle küstük  halbuki doktor prolaktin yüksek stres yapma dedi ama eşim sağolsun napar eder ayda bir küstürür beni. Ama çocuk meselesini bu ay hiç düşünmeyecem tedbiri alırım gerisi kısmet

Benımde prolaktın yukselıyo sanrm yazın test yaptırdıgımda 20 dı bır ay sonra 8 e dusmustu stresle mı alakalıymıskı o küslük oluyo cnm hep olsun bıgun sonra barısırsın en kotu ama az kammıatır yumurtlamana nasıl cıktı ovu testın

Evet halk arasında stres hormonu olarak geçiyormuş beyindeki hipofiz bezinden salgılanıyor. Daha ovulasyon testi yapmadım yarın yaparım eğer koyuluk yoksa bir gün ara veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…