2018 te hamile kalmak isteyenler

Merhaba yeni üyeyim bende 2018 de bebek isteyenlerdenim :)
Size sorum olacaktı adetimin 3. Günü doktora gittim 8 aylık evliyim. Bütün değerlerim normal çıktı sadece Prolaktin 40,14. Doktor sorun değil dedi.
Esdradiol 53 TSH 1,245 Prolaktin 40,14 FSH 7,91 LH 4,31
Sizce nasıl gebelik için engel olur mu

Evet cnm böyle durumlarda tek doktorla kalma ben ilk gittim bi doktora ameliyat dedi bana sonra 2 doktora daha göründüm ameliyatlık bişeyin yok senin dediler yani düşün
Alalala bukadar yanı dr dan dr a cok fark edıyo demek bı adet olup rahatşasam hayırloso dıcem

Cnm prolaktının sanırım az yuksek 20 yı gecmemelk dıye bılıyorum bndde de bıara yuksektı adet dzuensızlıgı yapabıkıyo yada yumurtlama sıkıntısı gene yanlıs yonlendırmıs olmım

Cnm prolaktının sanırım az yuksek 20 yı gecmemelk dıye bılıyorum bndde de bıara yuksektı adet dzuensızlıgı yapabıkıyo yada yumurtlama sıkıntısı gene yanlıs yonlendırmıs olmım
Cevabınız için çok teşekkürler
Doktor sorun olmaz dedi ilaç yazmadı ama kafama takıldı yine de acaba bitki çaylarından mı içsem
Buarada alttan ultrasonla da bakıldı herşey normal denildi

Cevabınız için çok teşekkürler
Doktor sorun olmaz dedi ilaç yazmadı ama kafama takıldı yine de acaba bitki çaylarından mı içsem
Buarada alttan ultrasonla da bakıldı herşey normal denildi
Bnmde 20 cıkmıstı 5ay once sonra kendı kendıne 8e dusmustu stres te olabılır cnm sen bıay sonra gene baktı bnce hamılelıgı engelledın bılıyorm asıtı bı yukseklık olsa dr un derdı sana bazen olur belkı yumurtlamana faşan baltımı bıde adetın ucuncu gunu yapılıyo dımı hormon testı bende gıdıcem bakalım benım hormonlar ne durumda

Evet buaralar baya stresliyim annem hasta
Adetin 3. Günü hormonlar daha net çıkıyormuş dediler
Alttan yumurta durumuna rahim ağzı kist vs var mı diye iyice baktı tabi baya utanmıştım ama büyütülecek bişey değil

gecmıs olsn cnm evet hayat bız bayanlara hep streslı kendımızı cok sıkıyoruz banada alttan baltı 21mm yumurtam vardı catlamamıs hamıle kalamadım adetım 43 gun gecıktı maalesef olmayo beklıyorum

gecmıs olsn cnm evet hayat bız bayanlara hep streslı kendımızı cok sıkıyoruz banada alttan baltı 21mm yumurtam vardı catlamamıs hamıle kalamadım adetım 43 gun gecıktı maalesef olmayo beklıyorum
Evet gerçekten biz kadınlara zor
Geçmiş olsun doktora ne zaman gideceksin belki söktürücü falan verir

Evet gerçekten biz kadınlara zor
Geçmiş olsun doktora ne zaman gideceksin belki söktürücü falan verir
Tarlusal kullandm dun aksam bıttı cnm sımdı olmayo beklıyorum ıyıce sıstım valla ya adetın ucuncu gunu hormon ıcın gıdıcem yazık oldu yumurtqya bosuna buyudu

Tarlusal kullandm dun aksam bıttı cnm sımdı olmayo beklıyorum ıyıce sıstım valla ya adetın ucuncu gunu hormon ıcın gıdıcem yazık oldu yumurtqya bosuna buyudu
İnşallah olursun gelecek ayda hamile kalırsın kendini üzme zaten doktor dedi stres yaparsan hamile kalmayı bekleme diye demek ki herşey rahatlıktan geçiyormuş

İnşallah olursun gelecek ayda hamile kalırsın kendini üzme zaten doktor dedi stres yaparsan hamile kalmayı bekleme diye demek ki herşey rahatlıktan geçiyormuş
Bende dedım neden yumurta catlamamıs olabılır stres ve bır kılo aldıysan bıle catlamaz dedı delı gbı strese grdm buay ay nıye hamıle kalamadım cocugum olmıcakmı ay sorunmu var yas 28 oldu ayaya yanı

Bende dedım neden yumurta catlamamıs olabılır stres ve bır kılo aldıysan bıle catlamaz dedı delı gbı strese grdm buay ay nıye hamıle kalamadım cocugum olmıcakmı ay sorunmu var yas 28 oldu ayaya yanı
Halam 10 yıldan sonra hamile kaldı. Şimdi de ikinciye hamile onunda sorunu stresti tüp bebek bile tutmadı kaç defa yapmasına rağmen. Yaşı bence sıkıntı yapma canım kısmette varsa yaşa bakmıyor. Benim çevre sıkıntı sürekli soruyorlar umursamayacam bundan sonra

Ayncnm ya bende 9 sene sonra olmusum zaten mışlet basladı sen de gec olmussun heralde sizin cocuk olmuyp falan demeye alakası yok zaten yenı dusunmeye basladık yenı evlıyoz zaten herkes hemen cocuk yapmak zorunda degılkı evde ıste heryerde stres gercekten cok etkılıyor sosyal ektıvıte yapmak şazım aslında

Aynen canım katılıyorum sana

Bende aynı durum var geçen ay yumurta takibi yapıldı yumurta oluştu ama 24 mm kadar büyüyüp çatlamadı ve gebelik olmadı . Ama doktor bana yasmin verdi 1 ay kullan bu kist temizlendikten sonra adetin 3. Günü bana gel dedi . Tekrardan yumurta takibi yapacak ve hersey yolunda giderse çatlatma iğnesi vuracakmıs hayırlısı . Sana da çok geçmiş olsun canım . Bu nasimizde yokmuş yılmak yok devam

Kizlarr lütfen bana yardım edin Allah aşkına ağlamaktan içim dışıma çıktı çok takıntılıyım biliyorum belki kızacaksınız da ama benim kıstım vardı 3 cm doktorum geçen hafta yasmin verdi kisti eritmesi için 1 haftadır düzenli kullanıyorum ve hiç aksatmadan saati saatine.. ve 1 saat once wc de kahverengi lekelenme gördüm yasmin kullanirken olmaması gerekiyor degilmi ben çok kötüyüm lütfen bilgisi olan yazabilir mi yarın doktorumu arayacağım.. keşke kıstım gidiyor olsa ondan olsa..kistim var ama hep duzenli adet goruyorum sukurler olsn. Ama neden boyle oldu anlamadim Allahimmm 2018 hepimize hayırlarla gelsin sağlıklı bir şekilde bebislerimizi alalım kucagimiza

Cnm bu ve diger dogum kont ilaçlarında ara kanamalar olur merak etme kahve lekelenme gorulmesi normal ilac bitince kanaman olck lekelenme sorun olmaz normal bende de olurdu

Cnm doktor neden catlama ignesi yapmadi kendiliginden catlamasini mi bekledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…