• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 te hamile kalmak isteyenler

15 aydır evliyim çikolata kisti hastasıyım çok defa soğan kürü yaptm bı işe yaramadi geçmedi evliligimn 9 ayı doğum kontrol hapı kullandm geriye kalan aylarda korunmadim ama gebelik hiç gerçekleşmedi 2 ay önce ameliyatt oldum kistim alındı şimdi kendimi iyi hissediyorum doktorum ameliyattan sonra 2 ay yasmin kullanmam gerektigini söyledi o bitti artık deneme sürecindeyim bu ay bakalım ne olacak hayırlısı olsun ben ve benim gibi olanlar tez zamanda muradımıza kavuşalim inş 2018 de bebislerimizi alalım kucagimiza ameliyat öncesi sonrası süreç hakkında soru sormak isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Ben de 8 aydır korunmuyorum. 6. aydan sonra gerekli testleri yaptırdım. Tüm hormon testlerim normal çıktı. Tam gününde regl oluyorum. Bir sorun görünmüyor şimdilik. Ama gebelik oluşmadı. Klomene başladım doktor önerisiyle bu ay 2. klomen. Bakalım.. Umarım 2018 bize şans getirir.

Ben de 8 aydır korunmuyorum. 6. aydan sonra gerekli testleri yaptırdım. Tüm hormon testlerim normal çıktı. Tam gününde regl oluyorum. Bir sorun görünmüyor şimdilik. Ama gebelik oluşmadı. Klomene başladım doktor önerisiyle bu ay 2. klomen. Bakalım.. Umarım 2018 bize şans getirir.
Hangi testleri yaptirdiniz?

Bende geçen ay yumurta takibi yaptı doktor ilaçsız bakalım oluyor mu diye yumurta oldu hemde gayet güzel büyüdü ama çatlamadı şimdi adet olmayı bekliyorum adetin 3 . Günü gel dedi bakalım hayırlısı

Bende geçen ay yumurta takibi yaptı doktor ilaçsız bakalım oluyor mu diye yumurta oldu hemde gayet güzel büyüdü ama çatlamadı şimdi adet olmayı bekliyorum adetin 3 . Günü gel dedi bakalım hayırlısı

İlaçsız başlaması iyi bir sey. Yumurta rezervlerini hemen azaltmamıs olur boylece. Klomenle yumurta bir ayda birden fazla olusuyor. Gebelik şansını artıyor ama yumurta rezervini daha hızlı harcıyor malesef.

İlaçsız başlaması iyi bir sey. Yumurta rezervlerini hemen azaltmamıs olur boylece. Klomenle yumurta bir ayda birden fazla olusuyor. Gebelik şansını artıyor ama yumurta rezervini daha hızlı harcıyor malesef.
Benim durum iyice karıştı çok ağrım vardı gittim bugün doktora dedim okadar şiddetli dayanamıyorum ağrıya muayene sonucu hüsran 2 adet kist adetin 3 günü gel umarım gider adetle dedi :(

Allahım bu.mübarek gün hürmetine herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah.7 yıllık evliligimde 3 ay once,ilk defa ve birinci asilamamla hamile kalmıştım.Herşey yolundaydı ama 11 aylıkken karnimda öldü bebeğim..1hafta önce kürtajla aldılar..Allah kimseye yasatmasin..Şimdi civanpercemi içiyorum..folic acid kullanıyorum m.kurtajdan 15gün sonra yumurtlama olurmuş.o gunlerimde inofolic combi kullanicam ve korunmayacagiz.Doktor korunmana gerek yok dedi.2 aya kadar olmazsa yine aşılama yaparız dedi..Sorun Esimde de bende de yok..Sadece Allahın ol demesi lazım..Allah hepimize nasip etsin inşaAllah kızlar..

Gğnaydın arkadaşlar
Arada yazıorum buraya
Ben de isterim yeni yıla hamile olarak girmek ama yok
Hep aynı şeyleri düşünmek ve söylemek çok yoruyo ....
Tek belirtim koku hassasiyeti
Ama o da psikolojiktir anlayacağınız bu aralar umudumyok

Gğnaydın arkadaşlar
Arada yazıorum buraya
Ben de isterim yeni yıla hamile olarak girmek ama yok
Hep aynı şeyleri düşünmek ve söylemek çok yoruyo ....
Tek belirtim koku hassasiyeti
Ama o da psikolojiktir anlayacağınız bu aralar umudumyok
Bende kızlar bende yeni bebek düşünmeye başladık 2 ay once rutin kontrolde bişeyim yoktu ama bu ay kist çıktı adetimde hep düzenlidir çok şükür ama anlamadım valla ilaçla küçüldü ama tamamen gitmesi için bu ay yasmin kullanacakmışım. İlaçla eriyormuş kıstım ama bu ay yasmin kullanacağım için çalışmalar ertelendi inşallah faydası olur bakalm

Kızlar Merhaba,
Bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyorum. Korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra doktora gitmiştim. hormon testi yaptı ultrason ile baktı bir sıkıntı yok.1 sene olmazsa gelirsiniz demişti. eşimin sperm testlerinde de bir sıkıntı yoktu. ancak bir senedir bebek için uğraşıyorum. ne yazık ki olmadı.bu ay 8 gün geçti adetim iki kere idrar testi yaptım negatif normalde adet olmadan birkaç gün önce kasık ve göğüs ağrılarım başlardı ama hiçbir adet belirtisi yok. hamilelik belirtisi de yok acaba geç döllenmemi mi diye düşünüyorum. ocak ayında tedavi sürecine başlayacağız. inşallah bu ay hamile kalmışımdır da o sürece girmem hiç. kısacası bende 2018 te hamile olmak isteyenlerdenim. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.

Kızlar ben 2016nisanda evlendim:KK36:2017nisanda korunmayı bıraktım.ilk ay nasıl umutluyum ama ve kırmızı kartı yedim adet oldum.:duduk:moralim bozuk doktora gittim bana bi folik asit verdi hormon testi aldı ve sen pkosun dedi yıkıldım o_O:kızgın: bi ara sokağa cikmadim bebek gormemek icin düşünün . nisan adet olunca mayisa kaldı umutlar mayısta da adet oldum :duduk:doktorum haziranda yumurta takibi yapalım dedi tam takibe gidicem aksilikler yaşadım(eşimin ailesi kaza yaptı acil memlekete gittik mübarek ramazan ac hastane köşelerinde sabahladim ) geri geldik gogsumden banyo yaparken süt geldi(meğer prolaktinim stresten yukselmis40 olmuş TSH 7lere çıkmış ) doktora gittim yumurta takibi için geç kaldık ama yinede bi deneyelim dedi catlatma iğnesi verdi .neyse bi umut vurundum iğneyi dediği zamanlarda ilişkiye girdim bi de o ay bi arkadaş tavsiyesi ile İNOFOLİC COMBİ tablet folik asit e başladım. ve sonuç yine adet oldum:duduk: geldik temmuz ayina dedim ki su soğan kurunu birde ben deneyim (İbrahim.Saraçoğlu tarifi ve uglumasini harfiyen yaptım) prolaktin dusmesi için testere dişli aslan pençesi icoyordum öğlenleri birde bi kere maydanoz sut buharına oturdum .adetim.bitti ya bir gün arayla hic aksatmadan ilişkiye girdim... Temmuzun sonuna doğru midem .bulandi ve ertesi gün test yaptım hamileyim:anneadayı::emir_bebek::nazar: ALLAHİMA HERGUN DUA EDİYORUM SUKREDİYORUM BEN UMUTLA BEKLEYENLERİ COK İYİ ANLAİYORUM UASADİM CUNKU DİLERİM EN KİSA ZAMANDA HAYİRLİSİYLA CİFT CİZGİYİ GORURSUNUZ ALLAHİM MURADİNİZİ TEZ VAKİTTE VERSİN AMİN AMİNN AMİNNN

Herkese merhabalar 2018 yılında hamile kalmak isteyen kimler var . Kimler ne gibi tedaviler gördü buradan birbirimize destek olsak nasıl olur . Daha önce denemiş fakat olumsuzluklar yaşamış olanlar 2018 bizim bebek yılımız olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
inşallah.
Slm bende araniza yeni katildim hem estrofem kullaniyorum hem crinone jel kullaniyorum doktorum ilaclar bitince test yap dedi benim gibi olanın
ız varmı acaba bana yardım edin

Herkese merhabalar 2018 yılında hamile kalmak isteyen kimler var . Kimler ne gibi tedaviler gördü buradan birbirimize destek olsak nasıl olur . Daha önce denemiş fakat olumsuzluklar yaşamış olanlar 2018 bizim bebek yılımız olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Slm bende araniza yeni katildim hem estrofem kullaniyorum hem crinone jel kullaniyorum doktorum ilaclar bitince test yap dedi benim gibi olanın
ız varmı acaba bana yardım edin

B
Bende kızlar bende yeni bebek düşünmeye başladık 2 ay once rutin kontrolde bişeyim yoktu ama bu ay kist çıktı adetimde hep düzenlidir çok şükür ama anlamadım valla ilaçla küçüldü ama tamamen gitmesi için bu ay yasmin kullanacakmışım. İlaçla eriyormuş kıstım ama bu ay yasmin kullanacağım için çalışmalar ertelendi inşallah faydası olur bakalm
Bendensin bu ay bendede kist vardı doktorum 1 ay Yasmin verdi bitince adetin 3. Günü gel dedi hayırlısı bakalım

Kızlar ben 2016nisanda evlendim:KK36:2017nisanda korunmayı bıraktım.ilk ay nasıl umutluyum ama ve kırmızı kartı yedim adet oldum.:duduk:moralim bozuk doktora gittim bana bi folik asit verdi hormon testi aldı ve sen pkosun dedi yıkıldım o_O:kızgın: bi ara sokağa cikmadim bebek gormemek icin düşünün . nisan adet olunca mayisa kaldı umutlar mayısta da adet oldum :duduk:doktorum haziranda yumurta takibi yapalım dedi tam takibe gidicem aksilikler yaşadım(eşimin ailesi kaza yaptı acil memlekete gittik mübarek ramazan ac hastane köşelerinde sabahladim ) geri geldik gogsumden banyo yaparken süt geldi(meğer prolaktinim stresten yukselmis40 olmuş TSH 7lere çıkmış ) doktora gittim yumurta takibi için geç kaldık ama yinede bi deneyelim dedi catlatma iğnesi verdi .neyse bi umut vurundum iğneyi dediği zamanlarda ilişkiye girdim bi de o ay bi arkadaş tavsiyesi ile İNOFOLİC COMBİ tablet folik asit e başladım. ve sonuç yine adet oldum:duduk: geldik temmuz ayina dedim ki su soğan kurunu birde ben deneyim (İbrahim.Saraçoğlu tarifi ve uglumasini harfiyen yaptım) prolaktin dusmesi için testere dişli aslan pençesi icoyordum öğlenleri birde bi kere maydanoz sut buharına oturdum .adetim.bitti ya bir gün arayla hic aksatmadan ilişkiye girdim... Temmuzun sonuna doğru midem .bulandi ve ertesi gün test yaptım hamileyim:anneadayı::emir_bebek::nazar: ALLAHİMA HERGUN DUA EDİYORUM SUKREDİYORUM BEN UMUTLA BEKLEYENLERİ COK İYİ ANLAİYORUM UASADİM CUNKU DİLERİM EN KİSA ZAMANDA HAYİRLİSİYLA CİFT CİZGİYİ GORURSUNUZ ALLAHİM MURADİNİZİ TEZ VAKİTTE VERSİN AMİN AMİNN AMİNNN
Ayyy ne güzel mutlu son olmuş senin adına çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Back