Kızlar ben 2016nisanda evlendim
2017nisanda korunmayı bıraktım.ilk ay nasıl umutluyum ama ve kırmızı kartı yedim adet oldum.
moralim bozuk doktora gittim bana bi folik asit verdi hormon testi aldı ve sen pkosun dedi yıkıldım
bi ara sokağa cikmadim bebek gormemek icin düşünün . nisan adet olunca mayisa kaldı umutlar mayısta da adet oldum
doktorum haziranda yumurta takibi yapalım dedi tam takibe gidicem aksilikler yaşadım(eşimin ailesi kaza yaptı acil memlekete gittik mübarek ramazan ac hastane köşelerinde sabahladim ) geri geldik gogsumden banyo yaparken süt geldi(meğer prolaktinim stresten yukselmis40 olmuş TSH 7lere çıkmış ) doktora gittim yumurta takibi için geç kaldık ama yinede bi deneyelim dedi catlatma iğnesi verdi .neyse bi umut vurundum iğneyi dediği zamanlarda ilişkiye girdim bi de o ay bi arkadaş tavsiyesi ile İNOFOLİC COMBİ tablet folik asit e başladım. ve sonuç yine adet oldum
geldik temmuz ayina dedim ki su soğan kurunu birde ben deneyim (İbrahim.Saraçoğlu tarifi ve uglumasini harfiyen yaptım) prolaktin dusmesi için testere dişli aslan pençesi icoyordum öğlenleri birde bi kere maydanoz sut buharına oturdum .adetim.bitti ya bir gün arayla hic aksatmadan ilişkiye girdim... Temmuzun sonuna doğru midem .bulandi ve ertesi gün test yaptım hamileyim
ALLAHİMA HERGUN DUA EDİYORUM SUKREDİYORUM BEN UMUTLA BEKLEYENLERİ COK İYİ ANLAİYORUM UASADİM CUNKU DİLERİM EN KİSA ZAMANDA HAYİRLİSİYLA CİFT CİZGİYİ GORURSUNUZ ALLAHİM MURADİNİZİ TEZ VAKİTTE VERSİN AMİN AMİNN AMİNNN