- 18 Aralık 2017
- 89
- 20
- 88
- Konu Sahibi cheesecake17
-
Bennn:) hatta 2017 çıkmadan kalsam ne güzel olur :) allah isteyen herkese nasip etsin insallahHerkese merhabalar 2018 yılında hamile kalmak isteyen kimler var . Kimler ne gibi tedaviler gördü buradan birbirimize destek olsak nasıl olur . Daha önce denemiş fakat olumsuzluklar yaşamış olanlar 2018 bizim bebek yılımız olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Herkese merhabalar 2018 yılında hamile kalmak isteyen kimler var . Kimler ne gibi tedaviler gördü buradan birbirimize destek olsak nasıl olur . Daha önce denemiş fakat olumsuzluklar yaşamış olanlar 2018 bizim bebek yılımız olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Çok geçmiş olsun15 aydır evliyim çikolata kisti hastasıyım çok defa soğan kürü yaptm bı işe yaramadi geçmedi evliligimn 9 ayı doğum kontrol hapı kullandm geriye kalan aylarda korunmadim ama gebelik hiç gerçekleşmedi 2 ay önce ameliyatt oldum kistim alındı şimdi kendimi iyi hissediyorum doktorum ameliyattan sonra 2 ay yasmin kullanmam gerektigini söyledi o bitti artık deneme sürecindeyim bu ay bakalım ne olacak hayırlısı olsun ben ve benim gibi olanlar tez zamanda muradımıza kavuşalim inş 2018 de bebislerimizi alalım kucagimiza ameliyat öncesi sonrası süreç hakkında soru sormak isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Çok geçmiş olsun bende de çikolata kisti var sizinkinin boyutu nekadardi ameliyati kime oldunuz.Bende ameliyat olabilirim ama yumurta reservelerine zarar gelmesinden korkuyorum.15 aydır evliyim çikolata kisti hastasıyım çok defa soğan kürü yaptm bı işe yaramadi geçmedi evliligimn 9 ayı doğum kontrol hapı kullandm geriye kalan aylarda korunmadim ama gebelik hiç gerçekleşmedi 2 ay önce ameliyatt oldum kistim alındı şimdi kendimi iyi hissediyorum doktorum ameliyattan sonra 2 ay yasmin kullanmam gerektigini söyledi o bitti artık deneme sürecindeyim bu ay bakalım ne olacak hayırlısı olsun ben ve benim gibi olanlar tez zamanda muradımıza kavuşalim inş 2018 de bebislerimizi alalım kucagimiza ameliyat öncesi sonrası süreç hakkında soru sormak isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Allah razi olsun tez vakitte size de nasip olsun insallahAyyy ne güzel mutlu son olmuş senin adına çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Valla biz eşimle tanıştık her öğrenen nişan ne zaman nişan oldu ee düğün tarihi ne zaman 1 buçuk senelik evliyim ilk ayımızdan itibaren herkez mi sorar . Bebek yok mu ? Niye yok olmuyor mu bi sıkıntı var mı ? Ben artık herkese aynı şeyi söyleyip durdum biz daha karar vermedik . Hazır hissedince de allah aratmasın. Kimseyi umursama . Ben öyle yapıyorum . Zaten oldu olacak herseyi biz kadınlar en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz birde millet ne derlerle uğrasırsakk ☺Inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım ben 2.5 senelik evliyim daha yeni bebek düşünmeye başladık daha once korunduk .. ama çevredeki insanlar anlamıyor ki bebek ne zaman bebek yokmu gerçekten sıkıldım yeni düşünmeye başladığına da inanmıyorlar o yüzden artık hemen olsun istiyor insan gerçi bende çok istiyorum artık anne olmak inşallah hepimiz bu yıl 2018 deburadan duyururuz güzel haberleri
Canım hamile misin?Bendee bendee :)) evlendikten 4 ay sonra hamiş kaldım kalp atimi yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım 1 sene olucak kurgandan sonra hamiş kalamadım klomenle 3. Ayim 2 gün sonra hasta olmam gerekiyor inş olmam
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş kizlarr
Merhaba kızlar bende ıkı aydor bebek dısunuyorum buay 42 gun oldu adetım gecıktı sag yumurtalıkta 21mm yumurta var ama catlamamıs tarlusal kullanıyorum 15gun adetten sonra progestan kullanıcam benım gıbı olan varmı ılac hakkında bılgısı olan yumurta catlatmaya fayda saglarmı acaba
Canım yazdım şimdi yalnızlık yapmışım yeniyim sitedeCnm bısı yDıysan glmedı
Alaalla buay yumurtlama olmado bende habı enazından progestron hormonı salgılanıp yumurta salınmadıgı ıcın verms olablr hemde adetten dolayı dıye dusundm cnmCanım 3 ay once bende progestan kullanmıştım bebek düşünüyorum diye doktora gittiğimde bana vermişti ama adet düzensizliğim yoktu kullandım henüz hamile kalmadım ama hiç yan etkisi olmadi bende o ilacın normalde çok yan etkisini gören varmış ama bende hiicc olmadi
Valla canım bilmiyorum ki ben sonra doktor degistirdim yeni doktoruma söyledim hatta progestan verdi diye oda progestan gebelik için verilmez demişti düşük tehlikesi içinmis meğer hiç bilmiyorm canımAlaalla buay yumurtlama olmado bende habı enazından progestron hormonı salgılanıp yumurta salınmadıgı ıcın verms olablr hemde adetten dolayı dıye dusundm cnm
Anladm cnm baska bı dr a daha gıdıcem o ne dıcek bakalımValla canım bilmiyorum ki ben sonra doktor degistirdim yeni doktoruma söyledim hatta progestan verdi diye oda progestan gebelik için verilmez demişti düşük tehlikesi içinmis meğer hiç bilmiyorm canım
Evet cnm böyle durumlarda tek doktorla kalma ben ilk gittim bi doktora ameliyat dedi bana sonra 2 doktora daha göründüm ameliyatlık bişeyin yok senin dediler yani düşünAnladm cnm baska bı dr a daha gıdıcem o ne dıcek bakalım
Canimm çok geçmiş olsunn inşallah 2018 bizim yilimiz olur hepimizin kucağı bebislerimiz ile dolarBende varımmm.endonetriozis ameliyatı oldum inşallah tez zamanda rabbim nasip eder hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?