2018 te hamile kalmak isteyenler

Teşekkür ederim Canım inş ama sence çizgi var mı

ben göremedim canım,belki aydınlık değil ondan ama dediğim gibi belli bir dk sonra dikkate almayın diyorlar, senin aklında bir şüphe var kan vermelisin, diyelim ki değilsin adetin neden gecikiyor kist miyom bunlara baktır,hamile kalmaya engel biliyorsun.

Kızlar femara kullandım bugün çatlatma iğnesi yapilacak nolurrrr dua edin arkadaşlar
hayrlısıyla olsun inşallah canım. bende ctesi doktora gidicem bakalım artık aşılama derse olucam iğnedir haptır bıktım artık. 10 aydrda bişi yapmıyorum olmuyo hrlde paralı çocuk olacak :-D

ilk aşılamam, haftaya çarşamba kan vereceğim, başka hiç bir şey düşünemiyorum arkadaşlar.
allahım inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir evlada sahip olmama müsade eder.

Bende cok istiyorum. Her yolu denedik. Aşılama istiyorum en son.

bende yrn gidicem bakalım artık bu 4. doktor. aşılamadan önceki tedavileri gördm işe yaramadı daha doğrusu büyüdü çtladı yumurtalar ama tutmadı. kendiliğimdende kalamadım malesef.
artık aşılamaya bnmde geçmm lazım sanırım.

yumurta takip etm,şler evet bir sonraki durak aşılama.

Kızlar mrhb hepinize öncelikle inşallah bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah benim bi arkadaşım var 4 yıllık evli evlendiği günden beri gebe kalamadi gitmediği Dr hastane kalmafi devlwte de ozelede hepsi aynı ilaç klomen asilama vs. ne yaptıysa olmadı bu geçen yıl bizim burda bi Dr var ünlü kendi muayenesi var biraz tuzlu ama değer arkadaşım ona gtti 2.ayina gebe kaldı .bi ilaç verdi Dr ona ama klomen değil ismini bilmiyorum 100 tl civarindaydi 2 ayda kaldı boş gebelikti kurtaj oldu 45 gün snra buda gebe kaldı o ilacla suan dogurdu ve 4 aylık oğlu oldu ve gene 1 aylık gebe şuanda .doktor gercekteb önemli seçim kizlar

Bu sogan kurunu denedinizmi peki. Cogu kisiden bunu denedikten sonra hamile kaldiklarini ogreniyorum. Sacma gelmisti baslarda ama yarinsan itibaren denicem

bu ilacın adını bizim için öğrenir misin ?

Bu sogan kurunu denedinizmi peki. Cogu kisiden bunu denedikten sonra hamile kaldiklarini ogreniyorum. Sacma gelmisti baslarda ama yarinsan itibaren denicem

pek çok bitkiden bahsetmek mümkün ama herkesin sorunu aynı değil işte, misal bu bahsettiğiniz kürü genç kızlar bebek istemeyen adet düzensizliği olanlar için çare oluyor ben bir dönem düzelsin diye yaptım. ama iş bebeğe gelince biraz değişiyor, bazı hanımların yumurtalıkları yavaş, bazılarında kist var, bazıları düzensiz, bazıların maşallahı var ama olmuyor, erkekten kaynaklanan durumlar oluyor vs. şimdi hangi gruba çare bu mübarek. Kafam cok karışık kızlar

Haklısın morbirdunya. Herkesin nedenleri farkli belki cok kolay cozulebilecek bir sebeple hamile kalinmiyor bilmek icin arastirmak gerekiyor. Kürler bana ilk once denenecek seyler olarak gelmiyor acikcasi. O yüzden vucuttaki aksiligi bulup önce onu tamir etmek gerekiyor. Sonra olmuyorsa Kürleri denemeli. Hersey Allahtan tabi duayi da ihmal etmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…