• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 te hamile kalmak isteyenler

Merhaba arkadaşlar ben de burda çok yeniyim ben de 24 mart tarihinde aşılama yaptırdım bugün 13.günüm evde test yaptım negatif çıktı tutmadı mı acaba çok kötüyüm şuan ama kasıklarımda belimde sırtımda bacaklarımda çok ağrı var ara ara ateş basıyo okuduğum yorumlardan bunların hamilelik belirtisi olabileceğini anlamıştım sizden de yorumlarınızı bekliyorum benim durumum hakkında doktor 15 gün sonra kan testi yaptır demişti 2 gün var ama evdeki idrar testine göre çok kötü oldum 2 gün nasıl geçecek :KK43:(((((
Adet olana kadar hep umut var canım Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin.

Herkese merhabalar 2018 yılında hamile kalmak isteyen kimler var . Kimler ne gibi tedaviler gördü buradan birbirimize destek olsak nasıl olur . Daha önce denemiş fakat olumsuzluklar yaşamış olanlar 2018 bizim bebek yılımız olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ben istiyorum ama cesaret yok

Merhaba kızlar. bayadır yazamadım. bende pko hastasıyım. şuan itibariyle 14 gün gecikti adetm. geçen hfta salı test yptım belli belrsiz çizgi gördm daha öncede çıkmştı ama gebelk olmamştı.
1 hafta bekleym tekrarlayım dedm yrn sabah yapayım diyorum.
yaklaşık 1.5 senedr düşünüyoruz. klomen gonal f tedavileri gördm. şubat ayında aşılama yaptrıcaktım tiroidlerm yuksekti olmaz dediler. insülin direnci çıktı biyandan glucophage içiyordm midemi mahvetti bıraktım. tiroidlerm en son gittiğimde düşmüştüm. dua edelm brbrmze hayrılı haberler verelm inş.

Merhaba kızlar. bayadır yazamadım. bende pko hastasıyım. şuan itibariyle 14 gün gecikti adetm. geçen hfta salı test yptım belli belrsiz çizgi gördm daha öncede çıkmştı ama gebelk olmamştı.
1 hafta bekleym tekrarlayım dedm yrn sabah yapayım diyorum.
yaklaşık 1.5 senedr düşünüyoruz. klomen gonal f tedavileri gördm. şubat ayında aşılama yaptrıcaktım tiroidlerm yuksekti olmaz dediler. insülin direnci çıktı biyandan glucophage içiyordm midemi mahvetti bıraktım. tiroidlerm en son gittiğimde düşmüştüm. dua edelm brbrmze hayrılı haberler verelm inş.
Ay hadi inşallah bize güzel haber ver canım sabah testini bekliyorum

Kızlarr akşam yaptım böyle çktı sabah ilk idrarla bidaha yapıyımmı 20180409_231826.jpg
20180409_231826.jpg

herkese merhaba,2017 başından beri uğraşıyorum, dün aşılama yapıldı devlet hastanesinden. Heyecan dorukta 15 gün bekleyecekmişiz. ilk aşılama hakkımızda hayırlısı olsun.

merhaba,
aranızda ateş ölçme tekniğini kullanan var mı?
merak ediyorum ortalama vücut ısınız kaç derece çıkıyor? okuduğum bikaç yerde hep 36-37 arası görüyorum.. ben bat 9 dan itibaren her sabah yataktan kalkmadan önce ölçüyorum 34,7-34,9 çıktı hep.. yumurtlama döneminden sonra 35,7-35,3 arası gidip geliyor. bu sabah 35,7 çıktı. bat 21. gündeyim. fikri olan var mı?

Back