- 2 Nisan 2018
- 3
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi cheesecake17
Lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet olana kadar hep umut var canım Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin.Merhaba arkadaşlar ben de burda çok yeniyim ben de 24 mart tarihinde aşılama yaptırdım bugün 13.günüm evde test yaptım negatif çıktı tutmadı mı acaba çok kötüyüm şuan ama kasıklarımda belimde sırtımda bacaklarımda çok ağrı var ara ara ateş basıyo okuduğum yorumlardan bunların hamilelik belirtisi olabileceğini anlamıştım sizden de yorumlarınızı bekliyorum benim durumum hakkında doktor 15 gün sonra kan testi yaptır demişti 2 gün var ama evdeki idrar testine göre çok kötü oldum 2 gün nasıl geçecek (((((
Hayırlısı olsun canım mayısa yeni umutlarla inşallahAdet oldum arkadaşlar malesef umutlar başka zamana
Ben istiyorum ama cesaret yokHerkese merhabalar 2018 yılında hamile kalmak isteyen kimler var . Kimler ne gibi tedaviler gördü buradan birbirimize destek olsak nasıl olur . Daha önce denemiş fakat olumsuzluklar yaşamış olanlar 2018 bizim bebek yılımız olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ay hadi inşallah bize güzel haber ver canım sabah testini bekliyorumMerhaba kızlar. bayadır yazamadım. bende pko hastasıyım. şuan itibariyle 14 gün gecikti adetm. geçen hfta salı test yptım belli belrsiz çizgi gördm daha öncede çıkmştı ama gebelk olmamştı.
1 hafta bekleym tekrarlayım dedm yrn sabah yapayım diyorum.
yaklaşık 1.5 senedr düşünüyoruz. klomen gonal f tedavileri gördm. şubat ayında aşılama yaptrıcaktım tiroidlerm yuksekti olmaz dediler. insülin direnci çıktı biyandan glucophage içiyordm midemi mahvetti bıraktım. tiroidlerm en son gittiğimde düşmüştüm. dua edelm brbrmze hayrılı haberler verelm inş.
Bende çooook silik birşey görüyorum fakat adet gecikmen 14 gün olmuş sanırım geç döllenme ki net çıkmıyor sabah ilk idrarla tekrar bi dene canımBelli belrsiz var ama geçen hftada böyle çkmştı.
Sanırım bışa umutlanıyorum ama sbhta denicem eltiminde adet geçtkten 3 hfta snra çıkmştı.Bende çooook silik birşey görüyorum fakat adet gecikmen 14 gün olmuş sanırım geç döllenme ki net çıkmıyor sabah ilk idrarla tekrar bi dene canım
Üzülme lütfen herşeyin hayırlısını versin Rabbim ayrıca daha olumsuz net bir şey yok eğer sabahta silik çıkarsa bence kanda baktırSanırım bışa umutlanıyorum ama sbhta denicem eltiminde adet geçtkten 3 hfta snra çıkmştı.
Hayrlısı cnm yazarm yine sabahÜzülme lütfen herşeyin hayırlısını versin Rabbim ayrıca daha olumsuz net bir şey yok eğer sabahta silik çıkarsa bence kanda baktır
hangi devlet hastanesine gdiyosun bnm bildiğim kadarıyla yapmıyolarherkese merhaba,2017 başından beri uğraşıyorum, dün aşılama yapıldı devlet hastanesinden. Heyecan dorukta 15 gün bekleyecekmişiz. ilk aşılama hakkımızda hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun canım benimYine onun gibi çıktı ama hemen değil sabak baktığmda öyleydi.
Hayırlısı olsun umarım sonu güzel olurherkese merhaba,2017 başından beri uğraşıyorum, dün aşılama yapıldı devlet hastanesinden. Heyecan dorukta 15 gün bekleyecekmişiz. ilk aşılama hakkımızda hayırlısı olsun.