- 12 Mayıs 2017
- 45
- 61
- 8
- 38
- Konu Sahibi cheesecake17
-
Büyük ihtimalle femara dir.bende onunla iki kere hamile kaldım ama kaybettim ve bu ay tekrar deniyorum sizede kesinlikle tavsiye ederim
Canım noldu yaptrdnmı tahlilKafalar gittikçe karışıyor.. aşılama için yarın sonuç tahlilim olacak, kan vereceğim umarım hamileyimdir. Keşke bizede verilseymiş bu ilaç
Canım noldu yaptrdnmı tahlil
Bende izmirdenim. HoşgeldinMerhaba kızlar allah isteyen herkese bebek nasib etsin. Ben de İzmir de yaşıyorum.
Hoşbulduk. Nerede oturuyorsunuz. Bornovadayım benBende izmirdenim. Hoşgeldin
Gaziemir bendeHoşbulduk. Nerede oturuyorsunuz. Bornovadayım ben
Uzak sayılmayız :)Gaziemir bende
Hayırlısı olsun çokkk sevindim senin adına pozitif çıktıysa allahın izniyle kanda da iyi bir sonuç çıkacaktır.Çok heyecanlıyım idrarda pozitif çıktı adetime 1 gün var şimdi kan testi verdim dua edin inşallah gebeyimdir
Böyle pozitif mesajı görünce inan çok mutlu oluyorum arkadaşım. Artık kötü ihtimalleri düşünmek yerine Rabbim verdiği bu güzel duygunun tadını çıkar canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Evet pozitif çıktı kanda 228 beta hcg allahım herkese nasip ettin insalllah bu aylarda hemen tecrubemi paylaşayım arkadaşlar insqllah sizlere de yardımcı olur ben internetten ovulasyon testi aldım 24 lu paket ve bu ay ilk defa onu yaptım ismi innovita marka sonra yumurtlama dönemi geçtikten sonra sürekli kasik bölgemde ağrı oluştu goguslerim adetten farklı olarak adet öncesi çok fazla şişti. Sonra ben rüya gördümadet gunu test ile öğrendim inşallah hayata tutunur ve kalbi atar bebegimin dua edin daha çok yenibu arada idrarda çok silik ti ovulasyon da pozitif çıktı burda yazanlar doğru hatta lh kısmı yumurtlama bolumununden daha koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?