- 26 Eylül 2017
- 186
- 83
- 98
- Konu Sahibi cheesecake17
-
Hiç bilgim yok ama bugun ben bildiğin sabah uyandım üşüyerek şimdi bildiğin yanıyorum hayır olsun umarım gebelikten vücut ısısımız yükseliyordurmerhaba,
aranızda ateş ölçme tekniğini kullanan var mı?
merak ediyorum ortalama vücut ısınız kaç derece çıkıyor? okuduğum bikaç yerde hep 36-37 arası görüyorum.. ben bat 9 dan itibaren her sabah yataktan kalkmadan önce ölçüyorum 34,7-34,9 çıktı hep.. yumurtlama döneminden sonra 35,7-35,3 arası gidip geliyor. bu sabah 35,7 çıktı. bat 21. gündeyim. fikri olan var mı?
inşallah öyledir.Hiç bilgim yok ama bugun ben bildiğin sabah uyandım üşüyerek şimdi bildiğin yanıyorum hayır olsun umarım gebelikten vücut ısısımız yükseliyordur
hiiiç canını sıkma canım ama biliyorsun idrar en son da tam net çıkıyor sen ıyısımı guzelce kan testi aldır kafan rahat eder ınsanı umutlandırıyor bu sekılde belırlı belırsız cızgılerSanırım bışa umutlanıyorum ama sbhta denicem eltiminde adet geçtkten 3 hfta snra çıkmştı.
hangi devlet hastanesine gdiyosun bnm bildiğim kadarıyla yapmıyolar
inş. canım sabahına bida yapmştım. yine silikti. sanırım kan testindende negatfi görmkten korktuğm için gdemiyorum.hiiiç canını sıkma canım ama biliyorsun idrar en son da tam net çıkıyor sen ıyısımı guzelce kan testi aldır kafan rahat eder ınsanı umutlandırıyor bu sekılde belırlı belırsız cızgılerama inşallah hamilesindir
2 yıldır evliyim ben. ama prosedürü çok. tekrar gidcem tekrar birsürü test bekleme süresi fln filanolur mu belirli bir evlilik yılı içinde eşlerden birinde sgk olması yeterli sadece ilaç katılım parası ödüyorsun o da en az 250 tl falan fazlası tedavinin gidişatına göre 500 tl bulabilir. ben zeynep kamilde 300 tl yakın ilaç katılım parası ile ilk aşılamamı yaptırdım. dışarıda fiyatlar 2500 yakın.
Arkadaşlar selam
Bende bu yıl hamilelik düşünüyorum.doktor ile yumurtlama takibi de yaptırmak istiyorum aranızda doktora giden var mı?ne zaman gidilmeli
canım adetlernde sıkıntı yoksa en az 6 ay dene kalmazsan git. ben öyle yaptım pko hastasıyım. zaten doktra gdncede en az 6 ay dene öyle gel diyo.Arkadaşlar selam
Bende bu yıl hamilelik düşünüyorum.doktor ile yumurtlama takibi de yaptırmak istiyorum aranızda doktora giden var mı?ne zaman gidilmeli
2 ay çok az bir süre. 4-5ay daha bırak zamana. zaten doktrda aynı şeyi söylicektir.Bizde 2 ay korunmadık ama bebek olmadı malesef.
Bu ay doktora gitmeyi düşünüyorum adet bittikten sonra arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum..
Biraz aceleciyim galiba haklısınız biraz zamana ihtiyacımız var galiba2 ay çok az bir süre. 4-5ay daha bırak zamana. zaten doktrda aynı şeyi söylicektir.
eğer adetlern düzenliyse en az 6 ay dene olmazsa git doktora.
canım adetlernde sıkıntı yoksa en az 6 ay dene kalmazsan git. ben öyle yaptım pko hastasıyım. zaten doktra gdncede en az 6 ay dene öyle gel diyo.
2 yıldır evliyim ben. ama prosedürü çok. tekrar gidcem tekrar birsürü test bekleme süresi fln filan
Benimde 3 gün var ama adet olucam garanti tün belirtiler var kısmet değilmiş sonraki aya artıkben adet oldum kızlar geçen perşmbe günü. bitiyo bile.. buayda gitti elmzden.. :-(
ctesi bşka bir doktora gidicem bakalım..
Arkadaşlar merhaba kaç yıldır bebek bekleyen biri olarak umudum yoktu adetim 5 gün geçti diye öylesine bir ebelik testi yaptım fakat yarım saat sonra silik çizgi çıktı siZce umut var mi adetim 5 gün geçti yani bu kadar silik çıkar mı teşekkürler şimdiden
Teşekkür ederim Canım inş ama sence çizgi var mıher ihtimale karşı kan testi mecbur. testin geçerlilik saat aralığı yarım saat diye biliyorum, itimat etmeyin diyorlar ama allah büyüktür lütfen kan verin
Selam kızlar . Mucizem hala gelmedi . Size hikayemi anlatayım . 32 aylık evliyim . Evliliğimin 1. Yılında hamile olduğumu öğrendim . Hem de hiç beklemediğim bir zamandı . Fakat çok uzun sürmedi . 2.5 aylıkken kalbi durdu ve alındı . Kürtajdan sonra 4-5 ay korunduk. Sonrasında denemelere başladık . Yaklaşık 14 aydır deniyoruz . 2 kere yumurta takibi yaptırdım . Hsg çekildim, tüpler açık . hormonlar gayet normal . Eşim testlerini yaptırdı değerleri iyi . Genetik testlerimizi yaptırdık bir sorun yok . Hsg çekildikten sonra 2 ay bekleyelim dedi doktorum . Bazen çok ufak yapışıklıklar oluyormuş ve açılıyormuş hsg sonrası . Bu 2. Ayımız . İlk ayında antibiyotik kullandığım için 1 sefer denedik . Bu ay 1 er gün arayla denedik . Bata 8 gün kaldı. Ve ben artık çok yoruldum . Etrafımdaki bebekleri görmeye tahammülüm kalmadı . Çok üzülüyorum . Eşim bu ay mutlaka doktora gidelim . Sonraki aşaması ne oluyorsa yaptıralım diyor . Onun da Canına tak etmiş durumda . Arkadaşlarının çocuklarını gördükçe özeniyor . Bundan sonraki aşama nedir bir bilginiz varsa paylaşabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?