• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 te hamile kalmak isteyenler

Canım noldu yaptrdnmı tahlil

malesef kızlar, ilk aşılama hüsran ile sonuçlandı, şuan reglyim. eşimin son semen testi sonucu da pek iç açmıyor, 8,2 milyona düştü, 21 milyondan !! üstelik ilaca rağmen. gerçekten ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.

merhaba bende 2018 de hamile kalmak isteyenlerdenim. bu ay ilk defa ovülasyon testi deneyeceğim tecrubesi olanlar varsa yazabilir mi bu arada 1 senedir korunmuyorum doktor gittim herşey normal dedi.32 yaşındayım bu arada.

İnfolic kullanmaya başlamıştım geçen ay normalde benim regl düzenim 33 gün ortalama bu ay ilaç sayesinde 28. gün doldu ve dün regl oldum :/ tamam düzenli düzensiz bir regl düzenim vardı her ay ortalama oluyordum bı haftada geçse bu sefer ilaç sayesinde tam olması gereken 28. gün gecince oldum . hamile olmadığımada üzüldüm :( demek ki diğer aylar olma ihtimalim var diyorum çünkü bişeyler düzeldi sanki hı ? :(

Selam Kizlar, varmi hamile kalan
Aramızda benim bir kacgündür tuhaf belirtirim var adetim gecikti ve kendimi tuhaf hissediyorum karnımın altı hassas yani galiba hamileyim yarın test yapmayı düşünüyorum bakalım ne diyelim hayırlısı olsun...iyi geceler herkese

Kızlar adetin 12. Günü çatlama iğnesi yaptırdım ben kafama göre o gün gittim doktora yumurtan çok kaliteli kendi çatlıyor çatlamasa kist olur ama yine de yapalım madem çatlama iğnesi dedi 1 hfta ilişki dedi sadece o gün ilişkiye girdik sabaha kadar tualete bile gitmedim 20 ay sonunda gebe kaldım. Şimdi 8 aylık bebeğim var çok şükür sizler için her gün meryem suresi okuyup gönderiyorum kendime de okumuştum hep ağlayarak yalvarmıştım. Yani demek istiyorum ki çatlama iğnesi belki vesile oldu siz de deneyin bence yumurtlama gününüzü anlıyorsanız ya da yumurta takibi akabinde yaptırabilirisniz. Buarada gebe kalmadan önceki ay 30 gün soğan suyu içtim sabah akşam.inofolic kullandım sebepsiz olmayanlarda çok etkili demişti doktor. Hepsi bir arada yapınca onlar mı etkili oldu bilmiyorum şükürler olsun çok da bekletmedi rabbim dualarımı şimdi sizler için dualarım...

Merhaba kizlar. Ben bu forumu surekli takip ediyorum bu seferde bn bisey sormak istiyorum bilginiz vardir umarim. Benim evliligim 2 yil olcak lhic korunmadik. 3 4 doktora gittik hepside esiminde benimde hib bir problemi olmadigini soyledi. Bir kac tedavi gordum yine olmadi. Annemde ummusubyen varmis. Ve benim 4 ablam bebekken ölmüş. Sonra ablam 4 yil cocuk sahibi olamadi. Ayni muskadan takti hamile kaldi smdi 3 cocugu var. Simdi ayni durum bendede olabilirmi diye dusunuyoruz? Sizce?

Evet pozitif çıktı kanda 228 beta hcg allahım herkese nasip ettin insalllah bu aylarda hemen tecrubemi paylaşayım arkadaşlar insqllah sizlere de yardımcı olur ben internetten ovulasyon testi aldım 24 lu paket ve bu ay ilk defa onu yaptım ismi innovita marka sonra yumurtlama dönemi geçtikten sonra sürekli kasik bölgemde ağrı oluştu goguslerim adetten farklı olarak adet öncesi çok fazla şişti. Sonra ben rüya gördümadet gunu test ile öğrendim inşallah hayata tutunur ve kalbi atar bebegimin dua edin daha çok yenibu arada idrarda çok silik ti ovulasyon da pozitif çıktı burda yazanlar doğru hatta lh kısmı yumurtlama bolumununden daha koyu

Evet pozitif çıktı kanda 228 beta hcg allahım herkese nasip ettin insalllah bu aylarda hemen tecrubemi paylaşayım arkadaşlar insqllah sizlere de yardımcı olur ben internetten ovulasyon testi aldım 24 lu paket ve bu ay ilk defa onu yaptım ismi innovita marka sonra yumurtlama dönemi geçtikten sonra sürekli kasik bölgemde ağrı oluştu goguslerim adetten farklı olarak adet öncesi çok fazla şişti. Sonra ben rüya gördümadet gunu test ile öğrendim inşallah hayata tutunur ve kalbi atar bebegimin dua edin daha çok yenibu arada idrarda çok silik ti ovulasyon da pozitif çıktı burda yazanlar doğru hatta lh kısmı yumurtlama bolumununden daha koyu
Böyle pozitif mesajı görünce inan çok mutlu oluyorum arkadaşım. Artık kötü ihtimalleri düşünmek yerine Rabbim verdiği bu güzel duygunun tadını çıkar canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

Back