2018 te hamile kalmak isteyenler

Adet olana kadar hep umut var canım Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin.

Ben istiyorum ama cesaret yok

Merhaba kızlar. bayadır yazamadım. bende pko hastasıyım. şuan itibariyle 14 gün gecikti adetm. geçen hfta salı test yptım belli belrsiz çizgi gördm daha öncede çıkmştı ama gebelk olmamştı.
1 hafta bekleym tekrarlayım dedm yrn sabah yapayım diyorum.
yaklaşık 1.5 senedr düşünüyoruz. klomen gonal f tedavileri gördm. şubat ayında aşılama yaptrıcaktım tiroidlerm yuksekti olmaz dediler. insülin direnci çıktı biyandan glucophage içiyordm midemi mahvetti bıraktım. tiroidlerm en son gittiğimde düşmüştüm. dua edelm brbrmze hayrılı haberler verelm inş.

Ay hadi inşallah bize güzel haber ver canım sabah testini bekliyorum

herkese merhaba,2017 başından beri uğraşıyorum, dün aşılama yapıldı devlet hastanesinden. Heyecan dorukta 15 gün bekleyecekmişiz. ilk aşılama hakkımızda hayırlısı olsun.

herkese merhaba,2017 başından beri uğraşıyorum, dün aşılama yapıldı devlet hastanesinden. Heyecan dorukta 15 gün bekleyecekmişiz. ilk aşılama hakkımızda hayırlısı olsun.
hangi devlet hastanesine gdiyosun bnm bildiğim kadarıyla yapmıyolar

merhaba,
aranızda ateş ölçme tekniğini kullanan var mı?
merak ediyorum ortalama vücut ısınız kaç derece çıkıyor? okuduğum bikaç yerde hep 36-37 arası görüyorum.. ben bat 9 dan itibaren her sabah yataktan kalkmadan önce ölçüyorum 34,7-34,9 çıktı hep.. yumurtlama döneminden sonra 35,7-35,3 arası gidip geliyor. bu sabah 35,7 çıktı. bat 21. gündeyim. fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…