- 26 Eylül 2017
- 186
- 83
- 98
- Konu Sahibi cheesecake17
-
Selam valla arkadaşım eğer yaş ile ilgili bir sıkıntın yoksa zaten herşeyin temiz çıkmış 1 yıl dolmasını bekleyebilirsin tabi dayanabilirsenMerhaba kızlar yeni üyeyim ama sizleri takipteyim bende 8 aylık evliyim hiç korunmadık geçen hafta rahim filmi çektirdim sonuç temiz çok şükür doktoruma sonucumu gösterdim muayenem yapıldı adetimin 10. günüydü yumurtan 17 mm dedi tedavi için bi kaç ay bekleyin bence dedi sizce de beklemeli miyim?
Rabbim sanada bir an önce evlat sahibi olmayı nasip etsin. Gitmeden internetten iyice bir doktor arastırması yap bence1,5 senedir uğraşıyorum ama Hale'n olmadı ve 2018de hamile olmak istiyorum((
İlk gittiğim doktor büyük bir kist var dedi ilaç tedavisi uyguladı 2 ay sonra kist gitmiş dedi kendi halimize bıraktı ama bende yine ağrılar oluştu. İkinci gittiğim dr bu kist feğil yumurta dedi klomen verdi 2 ay kullandım en son doğru düzgün ilgilenmedi lekelenmeyi adete dönüşecek dedi adete dönüşmedi. 3. Doktorum ilk aşamada psikolojik olarak rahatlattı smear testi yaptı enfeksiyon olduğunu 2 yumurtam olduğunu muayene ederken söyledi ve klomen verip iğne vermeyen druma sinirlendi. Hsg çekeceğim ama gebelik olabilir yumurtan olduğu için test yapalım dedi testte negatif çıktı bugünde görüşebilirsin görüşeceğim kendisi ile ne olacak bakalım. Artık hangi doktora güveneceğimi şaşırdım. İskenderun'da yaşıyrm bu doktorda olmazsa Adana başkente gitme planımız var inşallah bu doktor umutlarımı boşa çıkarmaz. Dua edelim birbirimize kızlar Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah
Canim sebebi neymiş hamile misin çevrimiçi görünce merak ettim yazayım dedim :)Adetime 4 gün var kızlar karın alt bölgemde sancı oluyo hareket ederken rahatsız ediyo oturup kalkarken bile rahatsız ediyo kasıklarıma yayılıyo ağrısı. Hani böyle idrara çok sıkışmış gibi oluyo ama bişey yok sebebi nedir üşütmüş mü oluyorum
Yok canım az biraz sistit olmuşum :)Canim sebebi neymiş hamile misin çevrimiçi görünce merak ettim yazayım dedim :)
Amin ama doktor süreciçok sıkıntılı tüp bebek doktorları resmen para için çalışıyor umarım sana iyi bir doktor denk gelir ön tedavi için mutlaka devlet hastanesine gitmelisin bence
Rabbim sanada bir an önce evlat sahibi olmayı nasip etsin. Gitmeden internetten iyice bir doktor arastırması yap bence
Haklısın dayanabilirsem yaşım 28 canım Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin bana da versin aminnnnnnnnnSelam valla arkadaşım eğer yaş ile ilgili bir sıkıntın yoksa zaten herşeyin temiz çıkmış 1 yıl dolmasını bekleyebilirsin tabi dayanabilirsen
Bende 28 yaşındayım amin canımHaklısın dayanabilirsem yaşım 28 canım Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin bana da versin aminnnnnnnnn
Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın yüreğimize ferahlık versin başımızı kimseye karşı eğdirmesin anne olmak istiyoruz hepimiz hayırlısıyla kucağımıza meleğimizi aldığımız günleri nasip etsin dualarım önce isteyen herkese sonra kendime Allah’a emanet olun inşallah güzel haberlerle buluşmak dileğiyleBende 28 yaşındayım amin canım
Herkese merhabalar 2018 yılında hamile kalmak isteyen kimler var . Kimler ne gibi tedaviler gördü buradan birbirimize destek olsak nasıl olur . Daha önce denemiş fakat olumsuzluklar yaşamış olanlar 2018 bizim bebek yılımız olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ya aklıma bişey takıldı üç gündür sol kasığım kıpırdıyo bugün daha da fazlalaştı dakikada 4-5 kez kıpırdıyo sürekli aynı yer 5 gün bar bata belirti olabilir mi değilse niye oluyo bu sinirim bozuldu gaz diyecem ama değil
Yok farklı bişey nasıl anlatayım bilemedim yaSeğirme gibi birşey mi? Bazen oluyor gözde,bacakta,dirsekte yada herhangi bir yerde. Uzun süreli sinirsel bozukluklardan sonra çıkıyor bende.Boyle birseydir belki?
Belki bebek yerleşiyordurYa aklıma bişey takıldı üç gündür sol kasığım kıpırdıyo bugün daha da fazlalaştı dakikada 4-5 kez kıpırdıyo sürekli aynı yer 5 gün bar bata belirti olabilir mi değilse niye oluyo bu sinirim bozuldu gaz diyecem ama değil
Ben dert ortağın olmak isterim zaten buraya üye olma sebebimiz hem dertleşmek hemde bilgi alışverişinde bulunmak. Fakat canım senin durumun hakkında gram bilgim yok. Ameliyat çok mu zor muş? İyice arastırdınmıBen de çok istiyorum ama skntılar yakamı birakmiyor.Bu arada araniza bugün katildim.Sırf derdimi anlatacagim arkadaslar bulabilmek için. Rahimde 2 ile 3 cm arasi büyüklükte polip var dediler.Mutlaka kurtajla parca alinip patalojiye gönderilecekmiş.Ama hic cocuk dogurmadigim icin bu islemi yaptirmaktan cok korkuyorum.internete bakiyorum hastaligimla ilgili diri diri öldürüp mezara koyuyorlar moral sifir. Ya kotu birsey varsa diye endiseye kapildim.Doktora cocuk istesem bu durumda olur mu dedim .Senin rahminde birsey var sonucta bebek olmaz dedi.Bazen sıkıntılar bitmezmiş gibi geliyor kardeşlerim.canımin cok yandigini hissediyorum.basinizi ağrıttım moral verecek var mi?sevgiler
Ben dert ortağın olmak isterim zaten buraya üye olma sebebimiz hem dertleşmek hemde bilgi alışverişinde bulunmak. Fakat canım senin durumun hakkında gram bilgim yok. Ameliyat çok mu zor muş? İyice arastırdınmı
Valla bende biraz sendenim tam çocuk sahibi olamaya karar verdik en az 10 doktor gezdim başıma tonla şey geldi hatta en son rahim filmi çekildim doğuştan rahim kalp şeklinde çıktı hemen ameliyat yapamam yumurtalığa zarar vermek istemiyorum dedi sonra hazirana kadar zaman verdi eğer olmazsa direk tüp bebek dedi. Hepimizin farklı farklı imtihanı var. Moralini bozma Rabbim şifası olmayan hastalık vermesin öyle yada böyle elbette bir gün annelik duygusunu tadacağız. Umarım sende biran önce şifanı bulur yavruna kavuşursun.Haftalardır hastanedeyimBugün yine gittim. Mutlaka alınması lazım patoloji lazım diyor baska birsey demiyorlar.Parca alma işlemini bayıltmadan yapacakları için çok korkuyorum.Yarın baska bir devlet hastanesine randevu aldım.Sonuclari birde oraya göstereceğim. Şimdiye kadar bebek dusunmemistik tam kendimizi hazir hissettigimiz anda rahatsizliklarim basladi.Kaderde bunuda yasamak varmis O muayene koltuguna oturmak gercekten berbat bir duygu
Bu arada cok tesekkur ederim yazdigin icin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?