2018 te hamile kalmak isteyenler

Selam valla arkadaşım eğer yaş ile ilgili bir sıkıntın yoksa zaten herşeyin temiz çıkmış 1 yıl dolmasını bekleyebilirsin tabi dayanabilirsen

Rabbim sanada bir an önce evlat sahibi olmayı nasip etsin. Gitmeden internetten iyice bir doktor arastırması yap bence

Canim sebebi neymiş hamile misin çevrimiçi görünce merak ettim yazayım dedim :)

Hanimlar İzmir icin jinekolog tavsiyesi istiyorum. Sadece bir arkadasimiz yazdi. İzmirli hanimlar fikirlerinizi bekliyorum. Doktor arastiriyorum gunlerdir. Lutfen fikirlerinizi bizimle paylasin. Asilama , tup bebek.. Tecrubeleriniz neler? Nereden memnun kaldiniz?

Amin ama doktor süreciçok sıkıntılı tüp bebek doktorları resmen para için çalışıyor umarım sana iyi bir doktor denk gelir ön tedavi için mutlaka devlet hastanesine gitmelisin bence

Canım devlete gittim 4-5 ay kadar sürekli yumurtlaman oluyor diyerek geri gönderdiler çok kalabalık içeriye 5-6 tane hasta alıyorlar doğru düzgün ilgilenmediler bile bende özel hastaneye başladım bu son doktor denemesi yoruldum çünkü şehir dışına gideceğim olmazsa. Bir hastalığım varsa teşhis etsinler bari.

Rabbim sanada bir an önce evlat sahibi olmayı nasip etsin. Gitmeden internetten iyice bir doktor arastırması yap bence

Amin canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Araştırdım bakalım bu doktoru güvenmek istiyorum bir iki ay denemek istiyorum yani olmadı şehir dışına başkente düşünüyorum doktorlarda özelde devlette ticarethane gibi çalışıyorlar ne yazıkki (

Selam valla arkadaşım eğer yaş ile ilgili bir sıkıntın yoksa zaten herşeyin temiz çıkmış 1 yıl dolmasını bekleyebilirsin tabi dayanabilirsen
Haklısın dayanabilirsem yaşım 28 canım Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin bana da versin aminnnnnnnnn

Bende 28 yaşındayım amin canım
Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın yüreğimize ferahlık versin başımızı kimseye karşı eğdirmesin anne olmak istiyoruz hepimiz hayırlısıyla kucağımıza meleğimizi aldığımız günleri nasip etsin dualarım önce isteyen herkese sonra kendime Allah’a emanet olun inşallah güzel haberlerle buluşmak dileğiyle

Ya aklıma bişey takıldı üç gündür sol kasığım kıpırdıyo bugün daha da fazlalaştı dakikada 4-5 kez kıpırdıyo sürekli aynı yer 5 gün bar bata belirti olabilir mi değilse niye oluyo bu sinirim bozuldu gaz diyecem ama değil

Ben de çok istiyorum ama skntılar yakamı birakmiyor.Bu arada araniza bugün katildim.Sırf derdimi anlatacagim arkadaslar bulabilmek için. Rahimde 2 ile 3 cm arasi büyüklükte polip var dediler.Mutlaka kurtajla parca alinip patalojiye gönderilecekmiş.Ama hic cocuk dogurmadigim icin bu islemi yaptirmaktan cok korkuyorum. internete bakiyorum hastaligimla ilgili diri diri öldürüp mezara koyuyorlar moral sifir. Ya kotu birsey varsa diye endiseye kapildim.Doktora cocuk istesem bu durumda olur mu dedim .Senin rahminde birsey var sonucta bebek olmaz dedi.Bazen sıkıntılar bitmezmiş gibi geliyor kardeşlerim.canımin cok yandigini hissediyorum.basinizi ağrıttım moral verecek var mi?sevgiler

Seğirme gibi birşey mi? Bazen oluyor gözde,bacakta,dirsekte yada herhangi bir yerde. Uzun süreli sinirsel bozukluklardan sonra çıkıyor bende.Boyle birseydir belki?

Ben dert ortağın olmak isterim zaten buraya üye olma sebebimiz hem dertleşmek hemde bilgi alışverişinde bulunmak. Fakat canım senin durumun hakkında gram bilgim yok. Ameliyat çok mu zor muş? İyice arastırdınmı

Haftalardır hastanedeyim Bugün yine gittim. Mutlaka alınması lazım patoloji lazım diyor baska birsey demiyorlar.Parca alma işlemini bayıltmadan yapacakları için çok korkuyorum.Yarın baska bir devlet hastanesine randevu aldım.Sonuclari birde oraya göstereceğim. Şimdiye kadar bebek dusunmemistik tam kendimizi hazir hissettigimiz anda rahatsizliklarim basladi.Kaderde bunuda yasamak varmis O muayene koltuguna oturmak gercekten berbat bir duygu
Bu arada cok tesekkur ederim yazdigin icin❤

Valla bende biraz sendenim tam çocuk sahibi olamaya karar verdik en az 10 doktor gezdim başıma tonla şey geldi hatta en son rahim filmi çekildim doğuştan rahim kalp şeklinde çıktı hemen ameliyat yapamam yumurtalığa zarar vermek istemiyorum dedi sonra hazirana kadar zaman verdi eğer olmazsa direk tüp bebek dedi. Hepimizin farklı farklı imtihanı var. Moralini bozma Rabbim şifası olmayan hastalık vermesin öyle yada böyle elbette bir gün annelik duygusunu tadacağız. Umarım sende biran önce şifanı bulur yavruna kavuşursun.

Arkadaşlar 2 senelik evliyim hiç korunmadik hiç bir problemimiz yok esiminde benimde ama hamile kalamadım birtürlü geçtiğimiz ay rahim filmi çektirdim şükür temiz cıktı kanallar açık ve bu ay adetim gecikti 8 gün evde test yaptim negatif doktor dedi 2 Gün bekle kan testi yaptır bilmiyorum hamilemiyim yoksa rahim filminden sonra mi gecikme oldu adetimde böyle bir durumla karşılaşan oldumu hic acaba dua edin lütfen inşallah hamiledirim burdan paylaşıcam eğer hamileysem:)

Merhaba arkadaşlar ben de burda çok yeniyim ben de 24 mart tarihinde aşılama yaptırdım bugün 13.günüm evde test yaptım negatif çıktı tutmadı mı acaba çok kötüyüm şuan ama kasıklarımda belimde sırtımda bacaklarımda çok ağrı var ara ara ateş basıyo okuduğum yorumlardan bunların hamilelik belirtisi olabileceğini anlamıştım sizden de yorumlarınızı bekliyorum benim durumum hakkında doktor 15 gün sonra kan testi yaptır demişti 2 gün var ama evdeki idrar testine göre çok kötü oldum 2 gün nasıl geçecek (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…