- 26 Eylül 2017
- 186
- 83
- 98
- Konu Sahibi cheesecake17
-
Geç döllenme olduysa ebet olabilirArkadaşlar merhaba, kafam çok karışık.
İnternette aradım ama bulamıyorum.
Normalde 22 şubat ta regl olmam gerekiyordu reglim gecikti, 24 Şubat ta da korunmasız ilişkimiz oldu. Hala regl olmadım. Üzerinden 7 gün geçmiş oldu dün, beta hcg yaptırdım. 2 çıktı değer. Benim hamile olma ihtimalim var mı?
Bizede haber ver durumlardanEvt yumurtlamam oldu 4 gün kaldı adete
Tamam cnmBi
Bizede haber ver durumlardan
Yok ya cumaya kadar bekliyecemTest yaptın mı ?
Belirttiğiniz döneme göre amh ve progesterona baktırmış olabilir. Bunlarda gebelik çıkmaz yumurta rezerviniz ve yumurtlayıp yumurtlamadığınız yumurtladıysanız kalitesi belli olurArkadaşlar bişey sorucam Ben doktora gittim benden bitakım hormon tahlilleri falan istedi ben bu tahlilleri yaptırdım ama yumurtlamadan sonra adetime 10 gün kala falan yaptırdım Acaba hamile olsam o testlerde çıkar mı yoksa sadece istediği tahlillere mi bakıldı da çıkmaz
Allah yardımcın olsun umarım sonucu temiz olur .Arkadaşlar yarın rahim filmim çekilecek 2 yıllık evliyim nolur dua edin inşallah bi sıkıntı çıkmaz biraz endişeliyim
Selam canım bende izmirdenim ben en az 10 doktor değiştim Sonunda buldum bence kesinlikle git Umarım şifa olur bi çözüm sunar Prof Serkan güçlü.Merhaba bende 2 senedir ugrasiyorum. Rahim filmi, iki kez klomen, spermiyogram hepsi normal ama sonuc alamadik. İzmirden yaziyorum. Izmirde doktor onerisi olan paylasir mi? Baska bir doktora daha gidicem.Aklim cok karisik. Lutfen yardimci olun.
Selam canım yumurtalama zamanından 15 gün sonra gebelik varsa hch değeri yükselmeye başlıyorKızlar benim adetlerim çok düzensiz telefonda takvimim uygulaması var 2 tane biri bat 14/04 gösteriyor biri 16/04 :) ben hamile kalsam bunu anca nisan sonunda anlarım herhalde dimi ??
teşekkür ederim :)Selam canım yumurtalama zamanından 15 gün sonra gebelik varsa hch değeri yükselmeye başlıyor
Rica ederim umarım tez vakitte güzel haber alırsınteşekkür ederim :)
Bizde 6 aydır deniyoruz bir sonuç alamadık doktora yumurta takibi yaptırıyorum o çok yol gösteriyor inofolic combi kullandım bu ay ondan mı kendiliginden mi bilmiyorum ama 2 yumurtam oldu bu ay inşallah tutmuştur ☺Herkese merhabalar 2018 yılında hamile kalmak isteyen kimler var . Kimler ne gibi tedaviler gördü buradan birbirimize destek olsak nasıl olur . Daha önce denemiş fakat olumsuzluklar yaşamış olanlar 2018 bizim bebek yılımız olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Amin ama doktor süreciçok sıkıntılı tüp bebek doktorları resmen para için çalışıyor umarım sana iyi bir doktor denk gelir ön tedavi için mutlaka devlet hastanesine gitmelisin bence1,5 senedir uğraşıyorum ama Hale'n olmadı ve 2018de hamile olmak istiyorum((
İlk gittiğim doktor büyük bir kist var dedi ilaç tedavisi uyguladı 2 ay sonra kist gitmiş dedi kendi halimize bıraktı ama bende yine ağrılar oluştu. İkinci gittiğim dr bu kist feğil yumurta dedi klomen verdi 2 ay kullandım en son doğru düzgün ilgilenmedi lekelenmeyi adete dönüşecek dedi adete dönüşmedi. 3. Doktorum ilk aşamada psikolojik olarak rahatlattı smear testi yaptı enfeksiyon olduğunu 2 yumurtam olduğunu muayene ederken söyledi ve klomen verip iğne vermeyen druma sinirlendi. Hsg çekeceğim ama gebelik olabilir yumurtan olduğu için test yapalım dedi testte negatif çıktı bugünde görüşebilirsin görüşeceğim kendisi ile ne olacak bakalım. Artık hangi doktora güveneceğimi şaşırdım. İskenderun'da yaşıyrm bu doktorda olmazsa Adana başkente gitme planımız var inşallah bu doktor umutlarımı boşa çıkarmaz. Dua edelim birbirimize kızlar Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?