• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 te hamile kalmak isteyenler

Bende doktorumu değiştirdim arkadaşlar bu hafta gidecem lütfen dua edin inşallah tez zamanda hamilelik müjdesini aliriz hepimiz iki yildir uğraşıyorum olmuyo bi doktor diyo git senin birşeyin yok diğer doktor hormon testi istiyo prolaktin ve fsh ta sorun çıkıyor anlamadim bu işten inşallah bu hafta yeni bir başlangıç yapicam herşeyin hayırlısı hepimiz icin

Bende doktorumu değiştirdim arkadaşlar bu hafta gidecem lütfen dua edin inşallah tez zamanda hamilelik müjdesini aliriz hepimiz iki yildir uğraşıyorum olmuyo bi doktor diyo git senin birşeyin yok diğer doktor hormon testi istiyo prolaktin ve fsh ta sorun çıkıyor anlamadim nu işten inşallah bu hafta yeni bir başlangıç yapicam herşeyin hayırlısı hepimiz icin
Bu testlerin dogru cikmasi icin adetin 3 gunu vermek gerekirmis benimde ilk prolaktinim.cok yuksek cikti ayin ortasiydi alakasiz bir gundu doktor aciklamado bisey olmaz dedi bende burdan yazdim verdigin zaman onemli degiler baska doktora gttim adet 3 gunu verdim tum hersey normal.cikti bunuda ayarlayip git canim

Adetin 3. Günü hormon testimi yaptim arkadaşlar bi bakar misiniz normalmi Tsh 2.7 Lh 6.21 Fsh 2.50 Prolaktin 5.72 Progesteron 0.45 E2 484. E2 hormonum hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı sizce neden olabilir bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Kızlar döllenen yumurta ,rahime yerleşirken solda ağrı veya doluluk hissi yapıyormu?? Yine solda belde ağrı oluyor mu? Alt karnım kıpır kıpır sızlıyor . Adetim daha 10 martta

V
Kızlar döllenen yumurta ,rahime yerleşirken solda ağrı veya doluluk hissi yapıyormu?? Yine solda belde ağrı oluyor mu? Alt karnım kıpır kıpır sızlıyor . Adetim daha 10 martta
Valla canım bu konuda ben kendi adıma ne desem bilemedim . Hamile kalan arkadaşlar daha iyi bilgi verebilirler . Ama hamilelik belirtisi de olabilir yumurtlama zamanı da aynı tepkiler olabiliyor ağrı dolgunluk akıntı gibi . Umarım gebelik belirtisidir

Bende doktorumu değiştirdim arkadaşlar bu hafta gidecem lütfen dua edin inşallah tez zamanda hamilelik müjdesini aliriz hepimiz iki yildir uğraşıyorum olmuyo bi doktor diyo git senin birşeyin yok diğer doktor hormon testi istiyo prolaktin ve fsh ta sorun çıkıyor anlamadim bu işten inşallah bu hafta yeni bir başlangıç yapicam herşeyin hayırlısı hepimiz icin
Bende senin gibiyim bu 4. Doktorum ve ne komik ki 2 kere genç kız iken kist ameliyatı olan ben ve gebelik için 3 kere farklı doktora muayene olmama rağmen son doktorum bana hiç bilmediğim birşeyi söyledi . Bildiğiniz karnımdan muayene etti ve rahim şeklin kalp gibi duruyor hemen rah filmi dedi . Ve dediği gerçek çıktı hem rahmim kalp şeklinde hemde bir tüp tıkalıydı. Tüpler açıldı fakat bu şekil doğumdan olan birsey şimdilik bir sıkıntı yaratmaz 5 ay daha normal yol ile deneyin . Eğer olmazsa hiç sağa sola gitme direk tüp bebek merkezine git ne daha fazla yıprandım nede para dok dedi bana . Yani hersey bir vesile sonunda doğru doktoru buldum bana en azından sorun ne söyledi umarım sende bulursun .

Akıntım var sürekli. Soldan yumurtladım bu ay doktor çatlamış dedi. Solumda ağrı var. Acaba gebelik oluştu mu çok heyecanlıyım ya.. sol kasığım kıpır kıpır . Bi ağırlık hissi var

Akıntım var sürekli. Soldan yumurtladım bu ay doktor çatlamış dedi. Solumda ağrı var. Acaba gebelik oluştu mu çok heyecanlıyım ya.. sol kasığım kıpır kıpır . Bi ağırlık hissi var
Benimde 9 mart adet gunum heyecanlanip stres yapmak.istemiyorm dusunmekte istemiyorm ama imkansiz akintim.var benimde ve cok şişkinligim var. Doktor stres yapmjssin yumurtan daha catlamamis adetine 10 gun kala basla.iliskiye anca ozman catlama baslar dedi bakalim ins iyi olur

Benimde 9 mart adet gunum heyecanlanip stres yapmak.istemiyorm dusunmekte istemiyorm ama imkansiz akintim.var benimde ve cok şişkinligim var. Doktor stres yapmjssin yumurtan daha catlamamis adetine 10 gun kala basla.iliskiye anca ozman catlama baslar dedi bakalim ins iyi olur
En önemli günler kaçırmayın umarım güzel haber verirsin

Merhabalar bende katılabilir miyim aranıza inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir...Ben sat 8 şubat 24 ocakta aşılama yaptırdım ama tutmadı bu ay yumurtlama dönemim çok ağrılı geçti , acaba geçen ay yumurta geliştirici ilaçlar birden fazla yumurtamı geliştirdi diye düşündüm o günleri değerlendirdik ve ben yumurtlamadan 6 gün sonra tiroit kontrolüm için kan verdim beta hcg yede bakıldı <1.20 çıktı adetime 10 gün vardı şimdi 4 gün kaldı ve benim yumurtlamadan bu yana akıntım hiç kesilmedi ara ara kaşık ağrım var kist oluşmuş olmasından korkuyorum gebelik için umudumu kesmeli miyim sizce ?

Adetime 4 gün var kızlar karın alt bölgemde sancı oluyo hareket ederken rahatsız ediyo oturup kalkarken bile rahatsız ediyo kasıklarıma yayılıyo ağrısı. Hani böyle idrara çok sıkışmış gibi oluyo ama bişey yok sebebi nedir üşütmüş mü oluyorum:(

Merhabalar bende katılabilir miyim aranıza inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir...Ben sat 8 şubat 24 ocakta aşılama yaptırdım ama tutmadı bu ay yumurtlama dönemim çok ağrılı geçti , acaba geçen ay yumurta geliştirici ilaçlar birden fazla yumurtamı geliştirdi diye düşündüm o günleri değerlendirdik ve ben yumurtlamadan 6 gün sonra tiroit kontrolüm için kan verdim beta hcg yede bakıldı <1.20 çıktı adetime 10 gün vardı şimdi 4 gün kaldı ve benim yumurtlamadan bu yana akıntım hiç kesilmedi ara ara kaşık ağrım var kist oluşmuş olmasından korkuyorum gebelik için umudumu kesmeli miyim sizce ?
Umut herzaman vardır 10 gün önce çok erken bence kan testi için adet günü bile bazen çıkmayan yada çok az çıkıp değeri yükselen oluyor bence sabrın sonu selamey bekleyin ;)

Adetime 4 gün var kızlar karın alt bölgemde sancı oluyo hareket ederken rahatsız ediyo oturup kalkarken bile rahatsız ediyo kasıklarıma yayılıyo ağrısı. Hani böyle idrara çok sıkışmış gibi oluyo ama bişey yok sebebi nedir üşütmüş mü oluyorum:KK43:
Yeni yumurtlama donemi olabilir mi takip ettiniz mi bu ay yumurtalama döneminizi

Arkadaşlar merhaba, kafam çok karışık.
İnternette aradım ama bulamıyorum.
Normalde 22 şubat ta regl olmam gerekiyordu reglim gecikti, 24 Şubat ta da korunmasız ilişkimiz oldu. Hala regl olmadım. Üzerinden 7 gün geçmiş oldu dün, beta hcg yaptırdım. 2 çıktı değer. Benim hamile olma ihtimalim var mı?

Umut herzaman vardır 10 gün önce çok erken bence kan testi için adet günü bile bazen çıkmayan yada çok az çıkıp değeri yükselen oluyor bence sabrın sonu selamey bekleyin :KK66:
İnşallah güzel olur sonu akıntım hiç kesilmedi yumurtlamadan sonra hep bir ıslaklık var normalde kuru olurdum adete yakın tekrar başlardı bakalım bekleyip görcez :)

Back