2018 te hamile kalmak isteyenler

Evet canim eşimden kaynaklı maalesef azosperm.. Ama şimdi iyiye gidiyor çok şükür iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Aaa bize de belirsiz infertilite denildi sonra eşimin morfolojisi 2 çıktı tüp bebek kesin tutar dediler 2 aşılama 4 tüp bebek negatif neyse ara verdik eşim bir program görüştü vitamin pekmez felan kullanıyoruz ben de ovalasyon kitleriyle takipteyim doğal yolla olacak benim ya ben inanıyorum beş altı ay deneyeceğim ama rabbim ol demeden olmuyor ne yapsan da rabbim yardımcımız olsun bakalım

Cok doğru dedin canım aynı şekilde bende kendiliğinden olacağına inandım hep icime oyle doguyodu ama artik umidimi kesmek üzereyim bu gidisle aşılama yaptırıcam galiba

Bugun tum tahlileri teslim ettim ve sperimogram tekrari istediler nisana verdiler randevu o zamana kadar kilo vermen lazim dediler çıldırmamak elde degil yani zaten kasimden beri kosusturuyorum testler sonuclar vs icin ve sadece pko bağılı yumurtlamadigimi biliyorum yani sürekli git gel git gel yarin sabah dietisyene gidecem yoruldum bi tedaviye baslatmamalari beni cok yordu devlet hastanelerinde surekli birokrasi boyle yavas isliyor sanirim maddi olanagim olsa keske direk ozele basvurabilsem

Merhaba bende pkoluyum bir yildir cocuk olmayinca sirf bu yuzden isten ayrildim kasim ayinda 160 boyum 85 kilom vardi iki aydir spor diyetle 75 e dustum insilun irencim vardi artik yok yaptirdigim testlerde fh 3 lh 5 e2 60 yani degerlerim normal ama cocukta olmuyo kendiliginden. Doktor klomene baslayalim haftayade haftaya dedi. sizce basarili olma sansi nedir hormonlarinda sorun olmayip pko olan bu sekilde hamile kalan varmi aranizda ins hepimizin olur bi an once cok zor bi durum

Öncelikle azminden dolayi seni tebrik ederim . Hormonların ve insülin direncin yani düzelmiş yani benim düşüncem şu artık vücudun gebelik için artık hazır duruma gelmiş bence bundan sonra Şansın çok yüksek .

Tesekkur ederim canim ins hepimiz bian once kavusuruz bebislere :)

Biz yeni evliyiz inşallah olur henüz 5. Ayımız oldu . ❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…