2018 te hamile kalmak isteyenler

Selam aranıza yeni katıldım bnde pcoluyum bu ay adetim gecikti doktora gittim doktor sorun yok yumurtalıklarun normal cok küçük kist var dedi engel degil hamilelik için dedi bnde soğan kürüne basladım daha önce yapıp faydasını gören varmı

Ama bence adetinin uzerinden 1 hafta falan gecsin oyle bak bi de tekrar

Selam kizlar bende hamile kalmak istedigim icin dun doktora gittim test falan yapti ama ben herkesten oncesinde folik asit kullaniomaya baslaniyor diye duymustum ama doktorum bana vermedi hatta sordum ben ilac verme taraftarj degilim istersen ic dedi... bilmedigim.biseyi gidip eczaneden nasil alirim ki ne yapmaliyom icmesem sorun olurmu?????

Merhaba, ben de hamile kalmayi planladigimda dr bazi tahliller yapti. Hamile kalmanla ilgili bir sorun yok dedi ve folik asit vermedi. Benim de boyle birseyden haberim yoktu. Hamile kaldigimi ogrendiginde ilk olarak gittigim dr planli miydi folik asit kullandin mi diye sordu? 3 ay oncesinde kullanmaya baslamak gerekiyormus. Bana folik us plus verdi ve hamileyken de bi sure kullandim. Ben senin yerinde olsam baslardim. Folik us plus İyot da iceriyor ve iyotu besinlerle yeterli miktarda alamiyormusuz ve eksikligi bebeklerde ciddi sorunlara neden olabiliyormus.

Bende baya arastirdim gercektende cok gerekli biseymis ama israrla sormama ragmen gerek yok istersen ic dedi. Bilmeden nasil gidip alayim anlamadim. Soylediginz markayi arastiricam cok tesekkur ederim cevap icin...

Herkese merhaba 26 yasindayim 2 yillik evliyim ocak ayi itibariyle bebegim olmasi icin calismalara basladik. Ilk ay tutmadi allahim insallah hayirlisiyla yakin zamanda saglikli bi bebek nasip eder bana. Hersey gonlumuzce olsun ‍

Selam canım bence kullanmalısın ilk gebelik öncesi ilk 3 ay önce başlamak gerekiyor . Çocuğun zekası için önemli olduğunu biliyorum ve bence kullan .

Ben ben bennnnn Allah'ım hsg oldum cuma günü o acıya dayanırken rabbim ne olursun diye yalvardim içimden bu sene benim senem olsun lütfen

Canim agizin burnun heryerin bal yesin senin resmen agladim simdi Allah gonlunden geçeni de sana versin ekle beni haberlesiriz :)
Kalben söylüyorum öyle bir his oluştu okurken hislerime biraz güveniyorum ondan çift çizgi dolu bir resim bekliyorum canım senden . Seninde gönlünden ne geçiyor ise olsun inşallah

Kesinlikle pko yada herhangi bir sıkıntı varsa ınofolic Combi kullanmanı tavsiye ederim çünkü yumurtlama düzenlemë etkisi de var .
Tum testlerimi yaptirdim hic bir sorun yok dedi doktor hamile kal gel ben ilac tavsiye etmiyorum dedi. Bende yedirginim gidip kendim alinca bisey olcakmis gibi hissediyorum. Sirf folik asit icin baska doktra gitsem verir sanirim dimi

Tum testlerimi yaptirdim hic bir sorun yok dedi doktor hamile kal gel ben ilac tavsiye etmiyorum dedi. Bende yedirginim gidip kendim alinca bisey olcakmis gibi hissediyorum. Sirf folik asit icin baska doktra gitsem verir sanirim dimi
Eczane de verir ben de hiç bir sorun yok tüp bebek doktorlarım bıraktırmadan kullandırıyor hatta geçen başarın tüp bebek sonrası doktor kesinlikle folik asiti bırakmıyoruz dedi söyleyen doktor Prof Banu kumbak yani gerek yoksa neden kullan desin

Aynen oyle ilac vermeyene denk geldim ya şans bendekide yarin bi eczaneye bakayim.ben ozman tesekkkur ederimm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…