- 28 Haziran 2016
- 189
- 317
- 103
- 30
- Konu Sahibi cheesecake17
Incir sut hormonlarini yukseltiyor diye okumustum. Benim de prolaktinim yuksekti ordan arastirmistim.Prolaktinim yükseldi yapınca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Incir sut hormonlarini yukseltiyor diye okumustum. Benim de prolaktinim yuksekti ordan arastirmistim.Prolaktinim yükseldi yapınca
Bazen geç döllenme olabilir adet gecikmen 10 günü bulursa hemen gidip doktora kan tahlili yaptır . Hem gebelik için kesin cevap alırsın hemde eğer bebek yoksa ona göre doktor yorum yapar . Hiç sıkma canını beklemeye al biraz kendinikizlar bende yaklasik 2.5 yildir anne olmak icin ugrasiyorum hic sorun olmamasina ragmen olmadi adetim bazen 28 gunde bazen 30 gunde bir olur ama bugun 32. gunum hala adet olmadim test yaptim negatif cikti bu ay incir kuru uygulamistim acaba bu incir kuru yuzunden mi adetim gecikti test negatif olmasaydi hamilemiyim derdim ama test negatif kafam karisti off ne yapcam ben acaba testte yanilma olabilir mi bi fikri olan varmi
Kızlar yokmu batı yaklaşan yada hamile kalan bize müjde verecek kimler ne durumda ?
Adet ile gebelik bazı kişilerde aynı tepkiyi gösteriyorumuş adette kadar ümit var demek bu canım yoksa da bidaki aya inşallahBenim bat 6
Ama regl belirtilerim başgösterdi malesef. KAsıklarım bacaklarım ve göğüslerimde acıma varsa adet olurum ben
Bazen geç döllenme olabilir adet gecikmen 10 günü bulursa hemen gidip doktora kan tahlili yaptır . Hem gebelik için kesin cevap alırsın hemde eğer bebek yoksa ona göre doktor yorum yapar . Hiç sıkma canını beklemeye al biraz kendini
senin durumun nedir canim neden umidin yokBenim bebek işi iyice karıştı sanırım birkaç ay daha zamanı var . Benden bu ay ümit yok yani . Sizleri de merak ediyorum paylaşalım
Adet ile gebelik bazı kişilerde aynı tepkiyi gösteriyorumuş adette kadar ümit var demek bu canım yoksa da bidaki aya inşallah
cok gecmis olsun canim allah hepimizin yardimcisi olsun insallahh bu mubarek gunde dualarimiz kabul olurBenim durumum pek oc açıcı değil özetle ben Bekarken 2 kere kist ameliyatı oldum basit kist denilen ama doğum kontrol hapı ile erimedi doktorumda iyice büyümeden aldı . 2 senelik evliyim ve ameliyat olduğumdan beri hiç adet gecikmesi olmazdı şimdi geçmişe döndüm 40 45 50 günde oluyorum son 3 aydir . Geçen ay yumurta çatlamadı diye doktor doğum kontrol verdi ilaç bitti ben adet olmadim ve hala daha olmadım tam 51 gün oldu bebek yok . Tarlutsal kullandım şimdi onu bekliyorum artık bunda da adet görmezsem doktor ne verecek bilmiyorum . Yani bebek için uğraşırken adet döngüm bozuldu . ezan okunuyor Rabbim hepimizi gönlüne göre versin inş.
Çok teşekkürler canım benim amincok gecmis olsun canim allah hepimizin yardimcisi olsun insallahh bu mubarek gunde dualarimiz kabul olur
aynen canim biz ne yaparsak yapalim allah ol demedikten sonra olmuyor gercekten Allah yardimcimiz olsunAltı senelik evliyim arkadaşım 1 ay hamile ben 24 yaşında o 31 yaşında evlendi benim sebebsiz infertilite 4 tüp bebek 2 aşılama gerçekten rabbim ol demeden olmuyor ben bunu artık çok iyi biliyorum
insallah canim oyle olan cok olmus yani tup bebek tutmamis sonra kendiliginden olmus umarim senin de oyle olurNeler yapıyorsunuz ben ovalasyon testi denedim bu ay bakalım adet tarihimi bekliyorum bir de eşime vitamin felan aldık bir bakmışım ki dört başarısız tüp bebekten sonra kendiliğinden olmuş