- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- Konu Sahibi cheesecake17
-
Beyin okadar acayip biseyki dusunmekten tum belirtileri yasiyorum ama psikolojik kesinBenim de son iki günü beklerken o kadar yoruldum ki bakalım hakkımız da hayırlısı haber ver mutlaka
Moralini bozma zamana birak ben oyle yapiyorum artik. Cunku gunleri saya saya artik kafayi yiyecek durumdaydim.canimm malesef bugun adet oldum yine hamile degilim
bende kafayi yemek uzereyim ama dedigin gbi artik takmamaya caliscam oluruna birakcamMoralini bozma zamana birak ben oyle yapiyorum artik. Cunku gunleri saya saya artik kafayi yiyecek durumdaydim.
insallahh canim insallahhSabredelim. Kızlar öyle yada böyle nasipte var ise olur hepimizin inşallah.
Ne kadar oldu cocuk isteyeli canimbende kafayi yemek uzereyim ama dedigin gbi artik takmamaya caliscam oluruna birakcam
Sen ne zaman test yapacaksın peki bana da cevap yaz nasıl hissediyorsun var mı bir belirti bişeyBeyin okadar acayip biseyki dusunmekten tum belirtileri yasiyorum ama psikolojik kesin
yaklasik 2.5 yil olucak canimNe kadar oldu cocuk isteyeli canim
Cuma adet olmam lazim ki ins olmam ama bilemiyorum iste her his var psikolojik olablir cok taktim burda tum yorumlari okuyorum bende hangi belirti var diyeSen ne zaman test yapacaksın peki bana da cevap yaz nasıl hissediyorsun var mı bir belirti bişey
Aynı durumdayım ben de bel agrıso kaşık agrısı dün deli gibi midem ağırdı hem de tüm gün benim de cuma ama ben iki üç gün önce ovalasyon testi yaptım ikinci çizgi çok silikti oluşaymış çok koyu olurmuş ama bilemiyorum beklemedeyim burası da olmasaydı napacaktı. YaCuma adet olmam lazim ki ins olmam ama bilemiyorum iste her his var psikolojik olablir cok taktim burda tum yorumlari okuyorum bende hangi belirti var diyeyarin tam belli olur belirtiler sanki belki dayanamayip erken gebelik testide yapabilirim ama korkuyorum
Yaaa ama bak.ne guzell yeni oldugu icin cok silik cikmasi bile oldugunu gostermiyormu bikac gune yine yaparsin insss daha belirginlesirrr valla yarin alip yapasim geldi yine gecen hafta sanki gecmis gibi 2 kere yaptimAynı durumdayım ben de bel agrıso kaşık agrısı dün deli gibi midem ağırdı hem de tüm gün benim de cuma ama ben iki üç gün önce ovalasyon testi yaptım ikinci çizgi çok silikti oluşaymış çok koyu olurmuş ama bilemiyorum beklemedeyim burası da olmasaydı napacaktı. Ya
Yaaa ama bak.ne guzell yeni oldugu icin cok silik cikmasi bile oldugunu gostermiyormu bikac gune yine yaparsin insss daha belirginlesirrr valla yarin alip yapasim geldi yine gecen hafta sanki gecmis gibi 2 kere yaptimtabiki bisey cikmadi bakalm yarin sabredersem cuma yapicam.yinede
Ama ovalasyon testinde öyle olmuyor işte hadi inşallah sabret bir gün daha bakalım gerçi varsa yarın da çıkar ama ben bu konuda hep muzdarip olduğum için inanmıyorum bekleyeceğim zaten göğüs agrısı şişliği felan da geçti bakalı. Artık sen bir yap bana heber ver benim de içim heyecan dolsun inşallahYaaa ama bak.ne guzell yeni oldugu icin cok silik cikmasi bile oldugunu gostermiyormu bikac gune yine yaparsin insss daha belirginlesirrr valla yarin alip yapasim geldi yine gecen hafta sanki gecmis gibi 2 kere yaptimtabiki bisey cikmadi bakalm yarin sabredersem cuma yapicam.yinede
Yarin dayanamayip gidicem o kesin zatn almaya test..baktim kanamam olmadi cuma ondan sonrada kan testine giderim.. hadi sendende guzel.haberler bekliyoruz..Ama ovalasyon testinde öyle olmuyor işte hadi inşallah sabret bir gün daha bakalım gerçi varsa yarın da çıkar ama ben bu konuda hep muzdarip olduğum için inanmıyorum bekleyeceğim zaten göğüs agrısı şişliği felan da geçti bakalı. Artık sen bir yap bana heber ver benim de içim heyecan dolsun inşallah
Yarin dayanamayip gidicem o kesin zatn almaya test..baktim kanamam olmadi cuma ondan sonrada kan testine giderim.. hadi sendende guzel.
Yarin dayanamayip gidicem o kesin zatn almaya test..baktim kanamam olmadi cuma ondan sonrada kan testine giderim.. hadi sendende guzel.haberler bekliyorum
Sen benden kıdemlisin deseneyaklasik 2.5 yil olucak canim
Bende suan temizim yok canm kararsiz kaldim ama yarin son gun beklicemEvet yeni güne de temiz başladım ben peki test yapmaya karar verdin mi sen nedir son durum
senin ne kadar oldu canimmSen benden kıdemlisin desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?