- 30 Ocak 2018
- 65
- 45
- 8
- 38
- Konu Sahibi cheesecake17
Heyecan umut güzel şey şuan o testi yapmıyor isem bir gün daha bekleyebilmek iyi hissetmek için başka sebebi Yok sen de denemelerdemisin ki acepSizin adınıza ben heycanlandimmmmm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecan umut güzel şey şuan o testi yapmıyor isem bir gün daha bekleyebilmek iyi hissetmek için başka sebebi Yok sen de denemelerdemisin ki acepSizin adınıza ben heycanlandimmmmm :)
Evet canım bende denemelerdeyim herseyin hayırlısı olsunHeyecan umut güzel şey şuan o testi yapmıyor isem bir gün daha bekleyebilmek iyi hissetmek için başka sebebi Yok sen de denemelerdemisin ki acep
Geçmiş olsun kanamanı yoğunluğunu takip et eğer kanamanın artarsa adettir yerleşme benim buradan öğrendiğim kadari ile az az oluyor . Herşeyin hayırlısı olsun gönlünce olsun .2016 ağustosta evlendim, 2017 nisanda hamile kaldım, 7. Haftanın sonunda düşük yaptım. Dr.un 3 ay korunman gerek demesine rağmen korunmadım, düşükten bu yana 8 ay geçmesine rağmen tık yok. İki tane kistim var, dr.um hamile kalmana engel teşgil etmez dedi. Test sonuçlarım hep temiz çıktı.
Her belirtide hamileyim sanıp umutlandım. Test alıp yapıp her negatif test sonucunda oturup ağladım. Bugünde hayatımda ilk defa reglimin ilk gününde karın ağrısıyla beraber şiddetli bel ağrım var. Kanamam çok hafif, yerleşme kanaması gibi. Acaba diyorum acaba?... ama yine umutlanmak istemiyorum
2018 de hayırlısıyla hayırlı , sağlıklı bir gebelik ve evlat istiyorum. İsteyen herkese de nasib etsin Mevlam
Ben hasta olmaya başladım yine nasip olmadı yine hüsran anlamıyorum senden güzeuhaberler bekleyecegizBende suan temizim yok canm kararsiz kaldim ama yarin son gun beklicem
Bende sanki olucak gibiyim dayanamayip test yaptim da cikmadi zaten bakalim yarini bekliyorum hakkimjzda hayirlisi canimBen hasta olmaya başladım yine nasip olmadı yine hüsran anlamıyorum senden güzeuhaberler bekleyecegiz
Valla arkadaşlar ben 2 senelik evliyim hiç bir problem yokken hamile kalamadım en sonda prolaktin hormonum yükseldi stresten simdi 2 aydır ara verdim spora başladım kafamı dagitiyorum vardir bi zamani dedim artik rabbim hayırlısını versinMoralini bozma zamana birak ben oyle yapiyorum artik. Cunku gunleri saya saya artik kafayi yiyecek durumdaydim.
Canim.oldun mu hasta ben hala.olmadim.Ben hasta olmaya başladım yine nasip olmadı yine hüsran anlamıyorum senden güzeuhaberler bekleyecegiz
Yok canım olmadım bende şubatın 17sinde olmam lazım bakalım eğer gebelikten sonra adetimde bir oynama olmamışsa normal şuanCanim.oldun mu hasta ben hala.olmadim.
Hadi ins hepimizden guzel haberler gelsinYok canım olmadım bende şubatın 17sinde olmam lazım bakalım eğer gebelikten sonra adetimde bir oynama olmamışsa normal şuan
Amin inşallah :)Hadi ins hepimizden guzel haberler gelsin
Yok hayir ben 4 yillik evliyim vajinismistum yeni yendim ilk deneme ayimiz oyuzden heyecanla bekliyorumAmin inşallah :)
Sende mi kimyasal gebelik geçirdin canım
Ama yapmadan da bilemezsin kömrü iyi ne var ben ve bir test yapmalısınızKızlar merhaba ben normalde her zaman günü gününe regl olurum hiç şaşmaz en geç 29. Gün regl gelir. Ama bu ay 3 gün geçti ve dün den beri ara ara ve hafif hafif leke şeklinde kanamam oluyor hani adet biterken olur ya o şekilde.. Acaba bu yerleşme vs olabilir mi yoksa reglim bi şaştı ilk kez reglim geçti korkuyorum kist falan mı acaba test yapmak istemiyorum negatif görmemek için
bende 20 aydir ugrasiyorum. 17 nisan 2017 de bir dusugum var o kadarsenin ne kadar oldu canimm
Bende artik gitmiyorum doktora falan biraz ara vermek iyi geldi. Prolaktin bende de surekli yukseliyordu dostinexle dusuyordu. Bir kac ay sonra yine ayniValla arkadaşlar ben 2 senelik evliyim hiç bir problem yokken hamile kalamadım en sonda prolaktin hormonum yükseldi stresten simdi 2 aydır ara verdim spora başladım kafamı dagitiyorum vardir bi zamani dedim artik rabbim hayırlısını versin
insallahh biran once bidaha olur saglikla kucagina almak ta nasip olsun canimbende 20 aydir ugrasiyorum. 17 nisan 2017 de bir dusugum var o kadar