2018 te hamile kalmak isteyenler

Mrb bende polikistik ower hastasiyim iki dusugum var biri tup bebek digeri normal gebelik rahim agzi yetmezligi yuzunden birini 5 aylik hamileyken otekini 6 aylık ken kaybbetim ve cok istiyorum tekrar gebe kal
Inşallah canım. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin

gunaydin peki incir kurunu yapan varmi ben sogan kurunu yapamiyorum cunku mide sorunum var

bence oyle dusunme herkezinki farkli oluyor erken testler var onu alip yapabilirsin olumlu sonuc alirsin insallah
Adet günümü beklemeyi düşünüyorum. Çıkmazsa çok üzülecem yine. Nette hesaplama vardı yaptım. Bugün yerleşme kanaması olması yüksekmiş. Inşallah olur da oradan anlarım varsa eğer :)

Adet günümü beklemeyi düşünüyorum. Çıkmazsa çok üzülecem yine. Nette hesaplama vardı yaptım. Bugün yerleşme kanaması olması yüksekmiş. Inşallah olur da oradan anlarım varsa eğer :)
insallah canin benim bende adet olmayi bekliyorum yumurtlama takibine baslicam allah nasip 3der insallah anne olmayi banda cok istiyorum

19kasim adet tarihim 31aralik düşük yaptım aynı kaderi paylasmisiz

Aaa aynı günlerde bide, peki şimdi durumun nasıl. Acaba yumurtlama günlerinde kayma olacak mı şaşırdım kaldım
Pazar günü kanama bitti şimdi beklemedeyim doktor bu ay tedavi yapmiyalim dedi bir dahaki adetinle hormon testi yapılacak sonrada ilaçlarla destekleyecek bakalmm hayırlısı olsun hakkımızdan

Pazar günü kanama bitti şimdi beklemedeyim doktor bu ay tedavi yapmiyalim dedi bir dahaki adetinle hormon testi yapılacak sonrada ilaçlarla destekleyecek bakalmm hayırlısı olsun hakkımızdan
Hiç takip etmedim yumurtlamami zaten pko luyum ondan ne zaman ne olur bakmıyorum yumurta takibini doktor kontrolünde yapıyorum sadece

Bende pazar günü temizlendim. Klomen ve folik asit kullandım. Inşallah hamis kalırız

Bende pazar günü temizlendim. Klomen ve folik asit kullandım. Inşallah hamis kalırız
Ay güzel olur
ama varmı sende her hangi bir degisiklik banada başka bir ilaç verdi gynosil gibi birsey bide Bebe aspirin bakalım hayırlısı sağlıklı gebelik sağlıklı bebek ve sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim isteyen herkes e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…