• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 te hamile kalmak isteyenler

Kizlarrr merhabaaa cook mutluyum kist tedavisi görüyordum yasmin kullaniyordum ve kıstım geçmiş çok mutluyum ve gebelik düşünüyorum doktorum folik asit verdi 3 ay kullan dedi inşallah hayırlı haberler alırız
Kahverengi leke geliyor diye panik olan sendin demi canım . Bak ne güzel bebek çalışmalarına başlıyorsunuz .

Kahverengi leke geliyor diye panik olan sendin demi canım . Bak ne güzel bebek çalışmalarına başlıyorsunuz .
Evet canimm o kahverengi lekeler yüzünden çıldıran bendim :)) evet doktorum hiç bişey kalmamış dedi ve nutraxin folic asit verdi 3 ay kullan bakalim dedi çalışmalara başlıyoruz ama bu markayı ilk defa duydum inşallah iyidir senin ne durumda kanama vs doktora göründüm mu

Herkese merhabalar 2018 yılında hamile kalmak isteyen kimler var . Kimler ne gibi tedaviler gördü buradan birbirimize destek olsak nasıl olur . Daha önce denemiş fakat olumsuzluklar yaşamış olanlar 2018 bizim bebek yılımız olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Aminn

Evet canimm o kahverengi lekeler yüzünden çıldıran bendim :)) evet doktorum hiç bişey kalmamış dedi ve nutraxin folic asit verdi 3 ay kullan bakalim dedi çalışmalara başlıyoruz ama bu markayı ilk defa duydum inşallah iyidir senin ne durumda kanama vs doktora göründüm mu
Bende durum söyle adet olmayı bekliyorum canım . Olunca klomen ve progestan kullanıcam yani adet sonrası bizde de çalışma olacak :) hayırlısı olsun hepimize

Ayrica da ınofolic Combi ye devam et dedi

Bende aynen kendim için her dua ettiğimde aynı dilekleri isteyen herkese diyorum . Nasip kısmet bakalım
Ne zamandir deniyorsunuz? Ben 1 yildir deniyorum. Burada hamilelik belirtileriyle ilgili konuların cogunu okudum gecmis yillarda yazılmis. Onlarda bizim gibi ne kadar cok isteyip beklediklerini soylemisler sonra aradan biraz zaman gecmis hamileliklerini duyurmuslar. Biliyorum ki birileride ileride bizim yazilarimizi okuyacak ve guzel haberi verdigimizi gorecek. Insallah.

Ne zamandir deniyorsunuz? Ben 1 yildir deniyorum. Burada hamilelik belirtileriyle ilgili konuların cogunu okudum gecmis yillarda yazılmis. Onlarda bizim gibi ne kadar cok isteyip beklediklerini soylemisler sonra aradan biraz zaman gecmis hamileliklerini duyurmuslar. Biliyorum ki birileride ileride bizim yazilarimizi okuyacak ve guzel haberi verdigimizi gorecek. Insallah.
Bizimde 9 ay oldu canım. 9 aydır deniyoruz evet bende hemen hemen her konuyu takip ediyorum aynen hep sonra dan müjde vermişler hatta doğum haftalarına geçen gruplara geçmişler:) biliyorum ki bizlerde aynı duyguyu birgün YAŞAYACAĞIZ sevgiler canım .

Bizimde 9 ay oldu canım. 9 aydır deniyoruz evet bende hemen hemen her konuyu takip ediyorum aynen hep sonra dan müjde vermişler hatta doğum haftalarına geçen gruplara geçmişler:) biliyorum ki bizlerde aynı duyguyu birgün YAŞAYACAĞIZ sevgiler canım .
Aynen canim kesinlikle yasayacagiz. Insallah cok yakinda. Sevgiler:KK200:

insallah arkadaslar bende cok istiyorum dun hormon tahlillerimi yaptirdim bakalim haftaya cikicak sonuclar insallah hepimizin kucagi dolsun hayirlisiyla

Merhaba Bekarım prolaktinim 77.37 çıktı doktor dostinex 0.5mg verdi bugün pazartesi persembe kullan dedi yorumları okudum çeşitli yerlerde ve kullanmaktan çok korkuyorum çok ağır yan etkisi oldugunu yazmislar napmaliyim yardımcı olun lutfenn ogrenciyim ailemde yanımda değil

Kizlar merhabalar daha oncede yazmistim buraya bende bu sene hamile kalmak istiyorum. Adet duzensizligim icin doktora gitmistim bugun pco oldugumu ogrendim:KK43: ne yapmam lazim nasil bir yol izlemem lazim bilen yardimci olsun lütfen :KK43:

bence cok uzulme kadinlarin cogu oyle ilacla tedavi ediliyo hamile kalmada cok buyuk sorun deil o tatlim bendede var o bidahaki ay hamilelik istiyorum allahin izniyle insallah olur bakalim kontrol altindayim haftaya yumurtlama takibine alinicam insallah iyi olur hersey

Back