- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- Konu Sahibi cheesecake17
İnşallah hayırlısı olur Allah'ım isteyen herkese bebek nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasinben bugun basliyorum canin 4te randevum cok heycanliyim bakalim ne dicek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlısı olur Allah'ım isteyen herkese bebek nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasinben bugun basliyorum canin 4te randevum cok heycanliyim bakalim ne dicek
amin insallahİnşallah hayırlısı olur Allah'ım isteyen herkese bebek nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin
Bende gölge gibi çok silik sanki var gibi . Bence eğer adet gecikmeden sonra yaptıysan kan testi yaptır . Yoksa adet günü bekleBuda diger foto
Kahverengi leke geliyor diye panik olan sendin demi canım . Bak ne güzel bebek çalışmalarına başlıyorsunuz .Kizlarrr merhabaaa cook mutluyum kist tedavisi görüyordum yasmin kullaniyordum ve kıstım geçmiş çok mutluyum ve gebelik düşünüyorum doktorum folik asit verdi 3 ay kullan dedi inşallah hayırlı haberler alırız
Evet canimm o kahverengi lekeler yüzünden çıldıran bendim :)) evet doktorum hiç bişey kalmamış dedi ve nutraxin folic asit verdi 3 ay kullan bakalim dedi çalışmalara başlıyoruz ama bu markayı ilk defa duydum inşallah iyidir senin ne durumda kanama vs doktora göründüm muKahverengi leke geliyor diye panik olan sendin demi canım . Bak ne güzel bebek çalışmalarına başlıyorsunuz .
AminnHerkese merhabalar 2018 yılında hamile kalmak isteyen kimler var . Kimler ne gibi tedaviler gördü buradan birbirimize destek olsak nasıl olur . Daha önce denemiş fakat olumsuzluklar yaşamış olanlar 2018 bizim bebek yılımız olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Bende durum söyle adet olmayı bekliyorum canım . Olunca klomen ve progestan kullanıcam yani adet sonrası bizde de çalışma olacak :) hayırlısı olsun hepimizeEvet canimm o kahverengi lekeler yüzünden çıldıran bendim :)) evet doktorum hiç bişey kalmamış dedi ve nutraxin folic asit verdi 3 ay kullan bakalim dedi çalışmalara başlıyoruz ama bu markayı ilk defa duydum inşallah iyidir senin ne durumda kanama vs doktora göründüm mu
Ayrica da ınofolic Combi ye devam et dediEvet canimm o kahverengi lekeler yüzünden çıldıran bendim :)) evet doktorum hiç bişey kalmamış dedi ve nutraxin folic asit verdi 3 ay kullan bakalim dedi çalışmalara başlıyoruz ama bu markayı ilk defa duydum inşallah iyidir senin ne durumda kanama vs doktora göründüm mu
Çok iyi o zaman canimm ayy inşallah en kısa zamanda güzel haberler alalım yaa tüm kalbimle diliyorum Ayrica da ınofolic Combi ye devam et dedi
Bende aynen kendim için her dua ettiğimde aynı dilekleri isteyen herkese diyorum . Nasip kısmet bakalımÇok iyi o zaman canimm ayy inşallah en kısa zamanda güzel haberler alalım yaa tüm kalbimle diliyorum
Ne zamandir deniyorsunuz? Ben 1 yildir deniyorum. Burada hamilelik belirtileriyle ilgili konuların cogunu okudum gecmis yillarda yazılmis. Onlarda bizim gibi ne kadar cok isteyip beklediklerini soylemisler sonra aradan biraz zaman gecmis hamileliklerini duyurmuslar. Biliyorum ki birileride ileride bizim yazilarimizi okuyacak ve guzel haberi verdigimizi gorecek. Insallah.Bende aynen kendim için her dua ettiğimde aynı dilekleri isteyen herkese diyorum . Nasip kısmet bakalım
Bizimde 9 ay oldu canım. 9 aydır deniyoruz evet bende hemen hemen her konuyu takip ediyorum aynen hep sonra dan müjde vermişler hatta doğum haftalarına geçen gruplara geçmişler:) biliyorum ki bizlerde aynı duyguyu birgün YAŞAYACAĞIZ sevgiler canım .Ne zamandir deniyorsunuz? Ben 1 yildir deniyorum. Burada hamilelik belirtileriyle ilgili konuların cogunu okudum gecmis yillarda yazılmis. Onlarda bizim gibi ne kadar cok isteyip beklediklerini soylemisler sonra aradan biraz zaman gecmis hamileliklerini duyurmuslar. Biliyorum ki birileride ileride bizim yazilarimizi okuyacak ve guzel haberi verdigimizi gorecek. Insallah.
Bizimde 9 ay oldu canım. 9 aydır deniyoruz evet bende hemen hemen her konuyu takip ediyorum aynen hep sonra dan müjde vermişler hatta doğum haftalarına geçen gruplara geçmişler:) biliyorum ki bizlerde aynı duyguyu birgün YAŞAYACAĞIZ sevgiler canım .
pco nedir polikistikovermiKizlar merhabalar daha oncede yazmistim buraya bende bu sene hamile kalmak istiyorum. Adet duzensizligim icin doktora gitmistim bugun pco oldugumu ogrendim ne yapmam lazim nasil bir yol izlemem lazim bilen yardimci olsun lütfen
Evet cnmpco nedir polikistikovermi
bence cok uzulme kadinlarin cogu oyle ilacla tedavi ediliyo hamile kalmada cok buyuk sorun deil o tatlim bendede var o bidahaki ay hamilelik istiyorum allahin izniyle insallah olur bakalim kontrol altindayim haftaya yumurtlama takibine alinicam insallah iyi olur herseyEvet cnm