- 8 Ocak 2018
- 468
- 244
- 18
- 31
- Konu Sahibi cheesecake17
-
Ay güzel olur benim hiç bir problem yok. Doktor herseyin temiz çıktı dedi. Bugün her iki kasikta ara ara ağrı oluyor. Bugün yumurtlama olabilir ya.
ama varmı sende her hangi bir degisiklik banada başka bir ilaç verdi gynosil gibi birsey bide Bebe aspirin bakalım hayırlısı sağlıklı gebelik sağlıklı bebek ve sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim isteyen herkes e
Amin amin Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursunAmin inşallah senin de tedavinin Rabbim bebekle mujdelendirsin insallaj
Süt hormonlarınn da sıkıntı yoksa yaparkadaslar incir kurunu yapan oldumu
Hayırlı haberlerle gel canımarkadaslar ben yarin basliyorum tedaviye sonunda bugun adet oldum bakalim doktor ne dicek yarin dua edin benim icin hersey iyi olsun allah hepimizin kucagini doldursun
Mrb kızlar bende bu ay tüp bebek yaptırdım bir buçuk yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyorçok üzülüyorum sanırım bu defa da olmadı sanki hiç hamile kalamayacam hiç o duyguyu tatmayacam gibi hissediyorum çocuğu olmayan o kadar çok insan var ki şaşırıyorum neden böyle oluyor rakam o kadar büyük ki dün dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı Allah'ım yardım etsin bize kucaklarimizi boş birakmasinHayırlı haberlerle gel canım
gunaydin sut hormonu nedir onu duymadim ben daha onceSüt hormonlarınn da sıkıntı yoksa yap
Prolaktin yüksekliği buna baglin dostane ilaç veriyor oda engelliyor gebeliği çünkügunaydin sut hormonu nedir onu duymadim ben daha once
amin insallah canim bazi testler gostermeyedebiliyor kanda baktir garanti olsun insallah sonuc pozitif olurMrb kızlar bende bu ay tüp bebek yaptırdım bir buçuk yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyorçok üzülüyorum sanırım bu defa da olmadı sanki hiç hamile kalamayacam hiç o duyguyu tatmayacam gibi hissediyorum çocuğu olmayan o kadar çok insan var ki şaşırıyorum neden böyle oluyor rakam o kadar büyük ki dün dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı Allah'ım yardım etsin bize kucaklarimizi boş birakmasin
bugun 4te dr. randevum var bakalim ne dicek tesetlerimde insa. sorun cikmazProlaktin yüksekliği buna baglin dostane ilaç veriyor oda engelliyor gebeliği çünkü
Hiç umudum yok biliyor musun canım ağrılarım da başladı aslında 17 sinde kanda baktırmak gerekiyor ama erken yaptım ben bı de bu adet ten 5 gün öncesinde gösteren test var predictor die ondan umudum kırıldıamin insallah canim bazi testler gostermeyedebiliyor kanda baktir garanti olsun insallah sonuc pozitif olur
Hiç umudum yok biliyor musun canım ağrılarım da başladı aslında 17 sinde kanda baktırmak gerekiyor ama erken yaptım ben bı de bu adet ten 5 gün öncesinde gösteren test var predictor die ondan umudum kırıldı
Sen tedavi görüyor musun canım ben yeni katıldım daha bilgim yok dauzuldum canimya ama unudunu kaybetme vardir bundada bir hayir sen tedavine devam et insallah olur bende bugun 4te gidiicem diktora bakalim ne dicek insaĺah allah her isteyene cocuk nasip etsin bende cok istiyorum
ben bugun basliyorum canin 4te randevum cok heycanliyim bakalim ne dicekSen tedavi görüyor musun canım ben yeni katıldım daha bilgim yok da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?