2018 te hamile kalmak isteyenler

Hayırlı haberlerle gel canım
Mrb kızlar bende bu ay tüp bebek yaptırdım bir buçuk yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyorçok üzülüyorum sanırım bu defa da olmadı sanki hiç hamile kalamayacam hiç o duyguyu tatmayacam gibi hissediyorum çocuğu olmayan o kadar çok insan var ki şaşırıyorum neden böyle oluyor rakam o kadar büyük ki dün dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı Allah'ım yardım etsin bize kucaklarimizi boş birakmasin

Buda diger foto

Eklentiler

• IMG_20180113_000131.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20180113_000131.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 44
Kizlarrr merhabaaa cook mutluyum kist tedavisi görüyordum yasmin kullaniyordum ve kıstım geçmiş çok mutluyum ve gebelik düşünüyorum doktorum folik asit verdi 3 ay kullan dedi inşallah hayırlı haberler alırız

amin insallah canim bazi testler gostermeyedebiliyor kanda baktir garanti olsun insallah sonuc pozitif olur

amin insallah canim bazi testler gostermeyedebiliyor kanda baktir garanti olsun insallah sonuc pozitif olur
Hiç umudum yok biliyor musun canım ağrılarım da başladı aslında 17 sinde kanda baktırmak gerekiyor ama erken yaptım ben bı de bu adet ten 5 gün öncesinde gösteren test var predictor die ondan umudum kırıldı

uzuldum canimya ama unudunu kaybetme vardir bundada bir hayir sen tedavine devam et insallah olur bende bugun 4te gidiicem diktora bakalim ne dicek insaĺah allah her isteyene cocuk nasip etsin bende cok istiyorum

uzuldum canimya ama unudunu kaybetme vardir bundada bir hayir sen tedavine devam et insallah olur bende bugun 4te gidiicem diktora bakalim ne dicek insaĺah allah her isteyene cocuk nasip etsin bende cok istiyorum
Sen tedavi görüyor musun canım ben yeni katıldım daha bilgim yok da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…