• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 te hamile kalmak isteyenler

Ben de istiyorummmm gebe kalmakkkk:dua: Çok moralim bozuk! Kendimi nerelere atsam bilmiyorum :KK43: 2016 Nisan'da evlendim, 2017 Ekim sonuna kadar korunduk. 2 aydır korunmuyoruz ama olmuyor :KK43: Bende PCOS, eşimde morfoloji sıkıntısı var :KK43:
Çok üzülüyorum! İnşaallah bu sene bebek gelir kucağıma :KK43:
Canım sende yazmışsın 2 aydır düşünüyoruz diye. Şöyle diyeyim düşün ki 2 aylık evlisin. Yine böyle der miydin moralini hiç bozma bence. Ha söylediğin sıkıntılarında çaresi var pcos olup hamile kalan çok kişi var istersen topikleri araştır :KK66: bence kendini rahatlat daha çok yeni inşallah olur bebiş:21:

İşte doktorların da dedikleri uymuyor birbirine benim de 40 çıktı ama ilaca gerek yok dedi. Bende testere dişli aslan pençesi çayını içiyorum bakalım fayda eder mi. Bide düşünmüyorum akışına bıraktım
Ben de soğan kuru yapıyordum. Bu ay yumurtlama günümde lekelenmem oldu. Değerlendirdik o günleri. Bu ay da hamile kalamazsam ben de testere dişli aslan pençesini yapacam

Ben de soğan kuru yapıyordum. Bu ay yumurtlama günümde lekelenmem oldu. Değerlendirdik o günleri. Bu ay da hamile kalamazsam ben de testere dişli aslan pençesini yapacam
Hadi bakalım o lekeler yumurtlamadır inşallah çatlamış tutmuştur bebek

Merhaba arkadaşlar bende hamis kalmak istiyorum. Altı ay önce korunmayi bıraktık ve aralık ayında hamile kaldım. Yeni yıla düşük ile girdim. Malesef bir ocak günü kimyasal gebelik yaşadım. Inşallah bu ay tekrardan hamis kalırım. Geçen ay klomen kullandım kızlar,

Ben soğan kürünü 3 ay önce yapmıştım . Tekrar yapmak zararlı galiba 6 ayda bir yapmak gerekiyor bilginiz var mı

Ben de istiyorummmm gebe kalmakkkk:dua: Çok moralim bozuk! Kendimi nerelere atsam bilmiyorum :KK43: 2016 Nisan'da evlendim, 2017 Ekim sonuna kadar korunduk. 2 aydır korunmuyoruz ama olmuyor :KK43: Bende PCOS, eşimde morfoloji sıkıntısı var :KK43:
Çok üzülüyorum! İnşaallah bu sene bebek gelir kucağıma :KK43:
Size inanmıyorum iki ay olmuş daha kaç sene olmayanlar var iyi misiniz gerçekten siz?

Oo maşallah doğmuş mu kuzucuk. :nazar: Allah bağışlasın. İnşallah bekleyenlere de bize de nasip etsin. Canım ben 8 aylık evliyim prolaktin yüksek çıktı diğerleri normalmiş hormonlar. Doktor ilaç yazmadı bende araştırdım stresten yükseliyormuş bugün yumurtlama günüm olmasına rağmen takmıyorum. Stresten olmuyorsa bizde stres yapmamaya çalışırız öyle değil mi :KK49:
8 aydır mı deniyorsunuz daha yeni sayılır olur inşalah siz neşeli olun moraliniz iyi olsun ilişkiyi de iki üç günde bir olduktan sonra inşalah adetin 10.günğnden sonra özellikle bence olucak Allah’ın izniyle güzel haberlerinizi alıcam..

Adetime son 8 gün. Belirtim yok ama :( sadece ağızda metalik tat oluyor diyenler olmuştu. Bu sabah o başladı hala da var. Inşallah tutmuştur :(

Back